Muizen

Heeft u overlast van muizen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wilt u bijvoorbeeld muizen vangen doormiddel van een lijmkaart? Dan kunt u kiezen voor onze lijmkaarten assortiment. Of wilt u toch liever de muizen bestijden met gif? Neem een kijkje in ons gif assortiment. Besteld u voor 16.00 uur? Dan heeft u uw bestelling morgen nog in huis!

Artikelen 1 tot 12 van 74 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 74 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Muizen overlast

Muizen overlast is een veel voorkomend probleem aan het worden. Heeft u bijvoorbeeld kippen, konijnen of vogels in uw tuin? Dan bestaat de kans dat u overlast heeft of krijgt van muizen en misschien wel overlast van ratten. Beide komen af op het voor dat u voor de beesten in uw tuin houdt. Om te voorkomen dat de muizen ook in uw huis terecht komen is het ten alle tijden verstandig om wering aan te brengen.

Muizen weren

De beste manier van het bestrijden van muizen is door het weren ervan. Dit zorgt er namelijk voor dat ze in huis niks stuk maken of dat ze gaan nestelen. U kunt dit doen door alle ingangen rond uw huis af te stoppen met staalwol, bijenbekjes of spouwsafe. Denk hierbij aan ontluchtingsgaten, afvoerleidingen onder uw huis of via het dak. U kunt hiervoor de staalwol gebruiken in combinatie met de Mouseshield. Dit product zorgt ervoor dat de muizen niet meer binnen komen door de desbetreffende ingang, het product hard namelijk na het opspuiten uit aan de buitenzijde maar bij aan de binnenkant zacht. De muis zal door de korst proberen heen te knagen waardoor hij daarna in het zachte gedeelte komt en niet meer verder kan / wil. Hierna zal de buitenkant opnieuw uitharden waardoor het weer heel word en weer zijn originele werking behoud.

Muizengif

De meest voorkomende manier van muizen bestrijden is het gebruik van muizengif. Omdat het gif op meerdere plekken neergelegd kan worden en daardoor ook makkelijker door de muis zal worden gevonden. Echter moet er wel goed rekening mee gehouden worden dat het gif op de juiste plek word neergezet en dat er zo min mogelijk ander voedsel beschikbaar is. U kunt vaak de looproutes van de muis bepalen door het volgens van de uitwerpselen of door eventuele schade aan bijvoorbeeld uw bank. Indien de looproute van de muis redelijk bekend is kunt u ook vaak achterhalen waar ze vandaan komen en daardoor ook gif langs de routes plaatsen. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat er zo min mogelijk ander voedsel voor de muis beschikbaar is in uw huis. U kunt er bijvoorbeeld voor zorgen dat al uw eten in plastic bakken zit waardoor de muis daar niet of niet meer bij kan.

Lijmvallen

Lijmvallen zijn niet de meest diervriendelijke manier om van uw muizen af te komen maar zijn wel vaak de meest effectieve manier van bestrijding. U kunt deze kaartjes namelijk in wat grotere aantallen kopen en daarmee kunt u gemakkelijk de route van de muis afsluiten zodat deze altijd over de val moet. Hierdoor bent u redelijk snel van uw probleem af.

Traditionele klemmen

De traditionele muizenval is voor veel mensen toch eerste keus bij het vangen van muizen. Deze vallen zijn ook vaak in verschillende maten en vormen te krijgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hygiënische vallen die ervoor zorgen dat u na het vangen de muis weg kunt gooien zonder het aanraken van de muis. Of u kunt gebruik maken van de houten muizenvallen die gewoon zeer effectief zijn.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Categorie
 1. Alle muizen producten
   1. Gif
Toxisch
Merk
 1. BELL
 2. Bijenbekje
 3. BSI
 4. Compo
 5. Killgerm
 6. KNESS
 7. Luxan
 8. Mouseshield
 9. Pest-Stop
 10. Sakarat
 11. SuperCat
 12. SWISSINNO
 13. Trapper
 14. Victor
 15. Weitech
 16. Xcluder
Prijs
Toepassing

Muizen

muizen bestrijden

Mollen & Marters

zelf muizen bestrijden

Konijnen & meer

zelf muizen bestrijden

 

morgen in huis

Bestelt u op werkdagen voor 16:00? Dan heeft u het product morgen in huis.

 

gratis verzonden

Bestelt u voor meer dan €40? Dan is de verzending helemaal gratis.

 

veilig betalen

iDEAL, PayPal, AfterPay of gewoon cash aan de deur.

 

het beste advies

We leggen je binnen 1 minuut uit hoe je zelf aan de slag kunt.