Weren

Muggen weren

Muggen weren is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Bij ongedierteproducten.nl kunt u hier verschillende producten voor bestellen, waaronder een elektrische muggen verjager. Daarnaast verkopen wij horren en muggenlampen om muggen te weren. U kunt voor muggen verjagen citroen gebruiken, maar er zijn veel meer gemakkelijke manieren om hier vanaf te komen. Denk hierbij aan zelfklevend klittenband waar de mugjes aan vast blijven kleven, een vliegenzak waar ze niet meer uit kunnen komen of een spray tegen insecten. De prijs van de producten die wij verkopen verschilt van €4,95 tot €81,00. Voor €4,95 kunt u een muggenarmband kopen.

Muggen verjagen buiten of muggen verjagen terras? Muggen verjagen doet u zo!

Wilt u muggen verjagen buiten? Nou, muggen verjagen doet u zo… U kunt voor muggen verjagen terras lampen gebruiken. Deze lampen trekken deze lastige insecten aan en wanneer zij tegen het rooster aanvliegen, worden zij geëlektrocuteerd. Voor muggen verjagen citroen gebruiken is nu verleden tijd. Bestel voor 16:00 uur op onze website en u heeft het product de volgende dag in huis. Heeft u geen last van deze insecten, maar juist van motten of van mieren? Ook hier hebben wij genoeg ongedierte producten voor. Om mieren te bestrijden kunt u bijvoorbeeld mierenlokdozen, mierenpoeder of mierenspray aanschaffen. Zo komt u gemakkelijk van uw ongedierte af! Bestel voor meer dan €40,00 en u krijgt alle producten gratis thuis gestuurd met PostNL. U kunt ons altijd voor advies vragen over bepaalde artikelen. Dit kunt u doen tussen 10:00 uur in de ochtend en 15:00 uur in de middag. Wij wensen u alvast veel succes met het weren van deze prikbeestjes!

 • Tesa Dakraam Comfort 1.20m x 1.40m Wit

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Dakraam Comfort 1.20m x 1.40. Dankzij de gepatenteerde Tesa Powerstrips technologie is het monteren een fluitje van een cent. Voor meer afmetingen en mogelijkheden op het gebied van het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Bevestiging:
  De installatie van de Tesa Dakraam Comfort 1.20m x 1.40m is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Plaats eenvoudig de meegeleverde hoekhaken op de 4 hoeken van de muur rondom het dakraam. Hang vervolgens hier de hor aan vast door deze er simpelweg in te haken.

  Onderhoud:
  Doordat de hor zich zo eenvoudig laat installeren zorgt dit ook voor zeer makkelijk onderhoud. U haalt de hor van de bevestigde hoekhaken en wast deze op een programma van 30°C.

 • Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.70m x 1.80m ZWART

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.70m x 1.80m. Dankzij het zelfklevende klittenband is deze hor zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer afmetingen en mogelijkheden op het gebied van het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Plaatsing:
  De installatie van de Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.70m x 1.80m is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Bevestig de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 1.70 x 1.80 meter
  Kleur: Zwart

 • Tesa Vliegenhor Raam Comfort zwart 1.30m x 1.50m

  Houdt vliegen, muggen en andere insecten buiten!
  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Vliegenhor Raam Comfort zwart. Dankzij het zelfklevende klittenband is deze hor zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer afmetingen en mogelijkheden op het gebied van het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Gebruik:
  De installatie van de Tesa Vliegenhor Raam Comfort zwart is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Bevestig de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 1.30 x 1.50 meter
  Kleur: Zwart

 • Tesa InsectStop Standaard 1.10m x 1.30m Ramen

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa InsectStop Standaard 1.10m x 1.30m . Dankzij het zelfklevende klittenband is deze hor zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer afmetingen en mogelijkheden op het gebied van het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Bevestigen:
  De installatie van de Tesa InsectStop Standaard 1.10m x 1.30m is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Indien noodzakelijk kan u de hor op de maat van het raam knippen. Vervolgens bevestigd u de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 1.10 x 1.30 Meter (op maat te knippen)

 • Tesa Vliegenhor Raam Open/Close 1.30m x 1.50m Zwart

  De oplossing voor ramen met rolluiken!

  De ideale oplossing voor ramen met rolluiken! Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Vliegenhor Raam Open/Close. Dankzij het zelfklevende klittenband is deze hor zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer afmetingen en mogelijkheden op het gebied van het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Ophangen van de hor:
  De installatie van de Tesa Vliegenhor Raam Open/Close is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Bevestig de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Formaat: 1.30 x 1.50 Meter
  Kleur: Zwart

 • Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.30m x 1.50m WIT

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.30m x 1.50m. Dankzij het zelfklevende klittenband is deze hor zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer afmetingen en mogelijkheden op het gebied van het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  De installatie van de Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.30m x 1.50m is zeer eenvoudig en zonder gereedschap. Bevestig de hor simpel met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een sterkte hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

 • Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.70m x 1.80m WIT

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.70m x 1.80m. Dankzij het zelfklevende klittenband is deze hor zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer afmetingen en mogelijkheden op het gebied van het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Plaatsing:
  De installatie van de Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.70m x 1.80m is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Bevestig de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 1.70 x 1.80 meter
  Kleur: Wit

 • Tesa InsectStop Standaard 1.30m x 1.50m Ramen

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa InsectStop Standaard 1.30m x 1.50m. Het zelfklevende klittenband zorgt ervoor dat deze hor zeer eenvoudig te plaatsen is. Voor andere afmetingen of alternatieven voor het weren van insecten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Plaatsing:
  De installatie van de Tesa InsectStop Standaard 1.30m x 1.50m is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Indien noodzakelijk kan u de hor op de maat van het raam knippen. Vervolgens bevestigd u de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 1.30 x 1.50 M
  Wasvoorschrift: 30°C

 • Tesa InsectStop Standaard deur 2x – 0.65m x 2.20m

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa InsectStop Standaard deur. Dankzij het zelfklevende klittenband is deze hor zeer eenvoudig te plaatsen. Voor meer weringsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld horren voor ramen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.
  De hor bestaat uit 2 delen waardoor u hier gemakkelijk door kunt lopen terwijl de insecten buiten blijven.

  Plaatsing:
  De installatie van de Tesa InsectStop Standaard deur is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. Plak het meegeleverde haaktape aan het deurkozijn vast. Druk vervolgens de hor stevig aan met de meegeleverde druktool. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 2 x 0,65 x 2,20 meter
  Wasvoorschrift: 30°C

 • Tesa Lamellenhor Standaard 0.95m x 2.20m ZWART

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Lamellenhor Standaard. Dankzij het zelfklevende klittenband zijn deze lamellen eenvoudig te plaatsen. Voor meer insecten weringsoplossingen en raam horren verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Bevestiging van de Tesa Lamellenhor Standaard is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. De lamellen zijn eenvoudig in te korten aan de exacte deurbreedte. Vervolgens bevestigd u de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 0.95 x 2.20 meter
  Kleur: Zwart

 • Tesa Lamellenhor Standaard Wit 0.95m x 2.20m WIT

  Overlast van vliegen, muggen, wespen en bijvoorbeeld spinnen gaat u tegen met de Tesa Lamellenhor Standaard. Dankzij het zelfklevende klittenband zijn deze lamellen eenvoudig te plaatsen. Voor meer insecten weringsoplossingen en raam horren verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

  Bevestiging van de Tesa Lamellenhor Standaard is zeer eenvoudig. Zo komt er bij het ophangen geen eens gereedschap aan te pas. De lamellen zijn eenvoudig in te korten aan de exacte deurbreedte. Vervolgens bevestigd u de hor eenvoudig met het meegeleverde zelfklevende klittenband welke u aan het kozijn vast maakt. De tape heeft een uitstekende hechtkracht maar is daarna weer eenvoudig te verwijderen.

  Afmeting: 0.95 x 2.20 meter
  Kleur: Wit

Wat wilt u bestrijden?