Meest bekeken muizen

 • MouseShield Professional

  MouseShield Dectectable gatenstopmiddel Muis & Rat Mouse Shield is een gebruiksvriendelijke weringspasta dat voor allerlei ongedierte de toegangswegen naar binnen verspert. Mouse Shield bevat geen giftige bestandsdelen en is metal decteable dus toegestaan in de voedselindustrie. Mouse Shield kan niet kapot geknaagd worden.Toepassing: Afdichten van kieren en naden, voegen en dillitaties (ongeacht de breedte en diepte), zettingsscheuren, aansluitingen van rioolen a.d.Mouse Shield wordt geleverd in een koker van ca. 300ml. Aanbrengen met kitspuit. Bij ons te bestellen.

 • Trapper LTD muizen lijmplank – voordeelverpakking 72 stuks

  Zeer hoge kwaliteit lijmplank voor muizen met een sterke lijmlaag en vanillegeur.

  Niet alleen voor het vangen van muizen en ratten maar ook voor kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten!

  Gebruik U kunt deze lijmplank zowel vlak als gevouwen gebruiken. Als u de lijmplank vouwt ontstaat er een lokdoos.

  Afmeting: 16.5 x 10cm
  Aantal: 72 stuks (ook verkrijgbaar in 10 stuks)

 • Muskil muizengif graan (2x25g)

  Muskil Excellent graan muizengif – werkt zeer snel!

  Inhoud: 2 x 25 gram

  Gebruik: Gebruik dit product altijd in een hiervoor bestemde lokdoos, gebruik tussen ongeveer 30 tot 50 gram graan per lokdoos.
  Zorg ervoor dat u ongeveer elke 5 meter een lokdoos heeft staan, indien het een grote muizenplaag betreft kunt u deze afstand verkleinen tot elke 2 meter. De werkzame stof (brodifacoum) werkt zeer snel en effectief.
  Controleer de lokaasdepots regelmatig en vul het gegeten en vervuilde lokaas weer aan tot er geen opname meer zichtbaar is.

 • Muskil Excellent pasta (5x10g) – Muizengif

  zeer effectief vergif voor muizen!

  Dit betreft een kant en klaar lokaas voor muizen welke door de werkzame stof Brodifacoum zeer effectief werkt. Binnen enkele dagen na opname van het product zal de muis doodgaan.
  Plaats het gif altijd in een hiervoor bestemde lokdoos en zet deze langs de route die de knaagdieren afleggen.

  Inhoud: 5 x 10 gram pasta
  Werkzame stof Brodifacoum 0.0029%
  Toelatingsnummer: NL-0018191-000

 • Xcluder staalwol – 3 meter – 10cm breed

  Extreem duurzaam materialen voor het weren van knaagdieren!

  Xluder staalwol is een duurzame en definitieve oplossing voor het dichten van gaten en scheuren. Doordat dit product gemaakt is van een hoge kwaliteit RVS staalwol en Polyfiber hoeft u niet bang te zijn dat de staalwol gaat krimpen of uitzetten.

  Gebruik:
  Gebruik 3 à 4 keer meer oppervlakte staalwol dan de grootte van de af te dichten opening. U kunt met een stomp voorwerp de staalwol de opening in duwen.
  Bij het werken met dit product adviseren wij om handschoenen te gebruiken.

  Inhoud:
  3 Meter – 10cm breed (ook verkrijgbaar in voordeelverpakking)

 • Victor muizen lijmplank – per stuk

  Geschikt voor het vangen van muizen, zilvervisjes, kakkerlakken en andere kruipende insecten!


  De lijmplank van Victor beschikt over een sterke lijmlaag waar het ongedierte goed aan blijft plakken. Plaats de lijmval altijd langs wanden en plinten daar waar u overlast heeft. Doordat muizen vaak langs de randen lopen heeft u hier de beste kans om ze te vangen. U kunt de muizen lijmplank vlak op de grond gebruiken. Indien gewenst kunt u de kaart vouwen in de vorm van een tunnel.

  Inhoud: Per stuks (ook verkrijgbaar in voordeelverpakking)
  Afmeting: 24×10 cm

 • Weringspakket muizen klein

  Houdt ongewenste knaagdieren buiten met dit muis weringspakket!

  Inhoud pakket:
  Mouseshield professional (2x)
  Staalwol 50cm

  Toepassing
  Met dit pakket kunt u gemakkelijk de kleine ingangen in bijvoorbeeld uw keuken, schuur of zolder dichtstoppen. Dit kunt u doen door de staalwol op maat te knippen voor en in het gaatje te stoppen zodat er niks meer langs kan. Hierna gebruikt u de Mouseshield om een extra beschermlaag te creëren voor de ingang. De Mouseshield zal uitharden aan de buitenzijde van het product maar aan de binnenkant vloeibaar blijven zodat als er een muis of rat doorheen probeert te komen deze in de zachte substantie terecht komen en niet verder kunnen en/of willen.

 • Elektrische muizenval Victor M250S

  De M250S muizenval van Victor vangt tot wel 100 muizen op één set batterijen!
  Kom gemakkelijk van uw muizen af met deze elektrische muizenval van Victor.

  Gebruik: Als eerst doet u wat lokaas in de val en schakelt deze aan. Vervolgens plaatst u de val op de looproute van de muis. Zodra de muis de val in loopt zal hij tegen een elektronisch plaatje aanlopen waarna hij binnen enkele seconde dood is.
  De val geeft een knipperend lampje op het moment dat er een muis gevangen is. Kinderen en huisdieren kunnen dankzij het doolhofje niet gemakkelijk met de stroomplaatjes in aanraking komen.
  De muizenval werkt op 4 AA batterijen welke niet standaard worden meegeleverd.

 • Ratten lijmplank uitvouwbaar – 100 stuks MEGA AANBIEDING

  Deze groot uitvouwbare lijmplank is de klassieker onder de lijmplanken en heeft uitgevouwen de maat heeft van een a4-tje. Naast muizen en ratten is deze zeer geschikt om kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten mee te vangen.

  Plaats de plank langs de plinten of waar u de uitwerpselen heeft gevonden voor het beste resultaat. Om het voor de muis of rat extra aantrekkelijk te maken kunt u gebruik maken van een lokstof.
  Houd er rekening mee dat u dagelijks controleert of u iets met de uitvouwbare lijmplank heeft gevangen.

 • No See no Touch muizenval – Handig en snel

  No See No Touch muizenval

  No See no Touch muizenval Met deze No See no Touch muizenval is de gevangen muis niet zichtbaar en hoef je hem niet aan te raken tijdens het weggooien. Maar daarvoor moet de muis eerst gevangen worden en met onze handige bestrijdings tips gaat dat zeker lukken. Wij adviseren de No See no Touch muizenval langs de randen van de ruimte te plaatsen waar overlast is geconstateerd. Muizen lopen altijd via vaste routes langs randen van ruimtes naar hun schuilplaats. Wanneer de No See no Touch muizenval neergezet is raden wij jou aan de muizenval wat aantrekkelijker te maken met wat lokstof van bijvoorbeeld provoke. Provoke lokstof is ook verkrijgbaar bij ons in de winkel. Eén tip, zorg ervoor dat naast de lokstof van provoke geen andere voedselbronnen aanwezig zijn. Hierdoor moet de muis wel van de lokstof eten waardoor de No See no Touch muizenval extra effectief is. Als laatst geven wij de tip mee te achterhalen hoe de muizen naar binnen zijn gekomen. Dicht deze doorgangen af met Mouseshield en Staalwol, deze producten samen vormen namelijk een ondoordringbare barrière. Met deze tips zijn de muizen in mum van tijd gevangen en ben je voordat je het weet van je muizenplaag af.

  Inhoud: No see no Touch muizenval 1 stuks
  Non toxisch

 • PEST-STOP Muizen verjager – Verjaagt ook Insecten

  De Pest-Stop muizenverjager zorgt er door middel van ultrasone golven voor dat zowel muizen als insecten zich niet meer veilig voelen.
  Zodra dit het geval is zullen de knaagdieren of insecten het gebied verlaten. Deze ultrasone verjager heeft een maximaal bereik van 92m2. Muren, plafonds en andere obstakels zijn van negatieve invloed op het bereik.


  Aantal: Per Stuk
  Oppervlakte: 92 m2
  Afmetingen in mm: 82 x 72 x 65

 • Kill en Seal muizenval 2 stuks

  Victor Kill & Seal muizenval

  De kill en seal muizenval is uitermate geschikt voor het hygiënisch af vangen van een muis. U kunt dit product gemakkelijk gebruiken door het simpele afspansysteem van deze val. Door simpelweg een klein beetje pindakaas of chocopasta aan de binnenkant van dit product te plaatsten lokt u de muizen naar binnen. Als u de muis heeft gevangen zal de val dichtklappen waardoor alle eventuele vlooien en/of teeken in de val zullen blijven. U kunt na de vangst het geheel in de prullenbak deponeren.

  Inhoud: 2 stuks

 • Ratten lijmplank uitvouwbaar MEGAPAKKET – 250 stuks

  Deze groot uitvouwbare lijmplank is de klassieker onder de lijmplanken en heeft uitgevouwen de maat heeft van een a4-tje. Naast muizen en ratten is deze zeer geschikt om kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten mee te vangen.

  Plaats de plank langs de plinten of waar u de uitwerpselen heeft gevonden voor het beste resultaat. Om het voor de muis of rat extra aantrekkelijk te maken kunt u gebruik maken van een lokstof.
  Houd er rekening mee dat u dagelijks controleert of u iets met de uitvouwbare lijmplank heeft gevangen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu