• Muskil muizengif graan (2x25g)

  Muskil Excellent graan muizengif – werkt zeer snel!

  Inhoud: 2 x 25 gram

  Gebruik: Gebruik dit product altijd in een hiervoor bestemde lokdoos, gebruik tussen ongeveer 30 tot 50 gram graan per lokdoos.
  Zorg ervoor dat u ongeveer elke 5 meter een lokdoos heeft staan, indien het een grote muizenplaag betreft kunt u deze afstand verkleinen tot elke 2 meter. De werkzame stof (brodifacoum) werkt zeer snel en effectief.
  Controleer de lokaasdepots regelmatig en vul het gegeten en vervuilde lokaas weer aan tot er geen opname meer zichtbaar is.

  5.49
 • Muskil Excellent pasta (5x10g)

  zeer effectief vergif voor muizen!

  Dit betreft een kant en klaar lokaas voor muizen welke door de werkzame stof Brodifacoum zeer effectief werkt. Binnen enkele dagen na opname van het product zal de muis doodgaan.
  Plaats het gif altijd in een hiervoor bestemde lokdoos en zet deze langs de route die de knaagdieren afleggen.

  Inhoud: 5 x 10 gram pasta
  Werkzame stof Brodifacoum 0.0029%
  Toelatingsnummer: NL-0018191-000

  5.49
 • Uitvouwbare lijmplank – 250 stuks MEGA AANBIEDING

  Deze groot uitvouwbare lijmplank is de klassieker onder de lijmplanken en heeft uitgevouwen de maat heeft van een a4-tje. Naast muizen en ratten is deze zeer geschikt om kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten mee te vangen.

  Plaats de plank langs de plinten of waar u de uitwerpselen heeft gevonden voor het beste resultaat. Om het voor de muis of rat extra aantrekkelijk te maken kunt u gebruik maken van een lokstof.
  Houd er rekening mee dat u dagelijks controleert of u iets met de uitvouwbare lijmplank heeft gevangen.

  339.00625.00
 • Uitvouwbare lijmplank – 100 stuks MEGA AANBIEDING

  Deze groot uitvouwbare lijmplank is de klassieker onder de lijmplanken en heeft uitgevouwen de maat heeft van een a4-tje. Naast muizen en ratten is deze zeer geschikt om kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten mee te vangen.

  Plaats de plank langs de plinten of waar u de uitwerpselen heeft gevonden voor het beste resultaat. Om het voor de muis of rat extra aantrekkelijk te maken kunt u gebruik maken van een lokstof.
  Houd er rekening mee dat u dagelijks controleert of u iets met de uitvouwbare lijmplank heeft gevangen.

  175.00250.00
 • Weringspakket muizen klein

  Houdt ongewenste knaagdieren buiten met dit muis weringspakket!

  Inhoud pakket:
  Mouseshield professional (2x)
  Staalwol 50cm

  Toepassing
  Met dit pakket kunt u gemakkelijk de kleine ingangen in bijvoorbeeld uw keuken, schuur of zolder dichtstoppen. Dit kunt u doen door de staalwol op maat te knippen voor en in het gaatje te stoppen zodat er niks meer langs kan. Hierna gebruikt u de Mouseshield om een extra beschermlaag te creëren voor de ingang. De Mouseshield zal uitharden aan de buitenzijde van het product maar aan de binnenkant vloeibaar blijven zodat als er een muis of rat doorheen probeert te komen deze in de zachte substantie terecht komen en niet verder kunnen en/of willen.

  19.46
 • Kill en Seal muizenval 2 stuks

  Victor Kill & Seal muizenval


  De kill en seal muizenval is uitermate geschikt voor het hygiënisch af vangen van een muis. U kunt dit product gemakkelijk gebruiken door het simpele afspansysteem van deze val. Door simpelweg een klein beetje pindakaas of chocopasta aan de binnenkant van dit product te plaatsten lokt u de muizen naar binnen. Als u de muis heeft gevangen zal de val dichtklappen waardoor alle eventuele vlooien en/of teeken in de val zullen blijven. U kunt na de vangst het geheel in de prullenbak deponeren.

  Inhoud: 2 stuks

  9.99
 • Victor muizen lijmplanken

  Victor muizen lijmplanken hebben een zeer sterke geur waardoor de muizen snel worden aangetrokken. Naast het vangen van muizen zijn de Victor muizen lijmplanken zeer geschikt voor het vangen van kakkerlakken, zilvervisjes en andere (kruipende) insecten. Verpakt met een sterke lijmlaag die niet uitdroogt. Deze lijmplank kan zowel plat als gevouwen worden gebruikt. Wij raden je aan om de Victor muizen lijmplanken langs de randen van de kamer te plaatsen of daar waar u uitwerpselen heeft gevonden.

  Afmeting: 24×10 cm Aantal: Per stuk

  0.99
 • Staalwol rol van 3 meter 10cm breed tegen muizen en ratten

  Staalwol rol tegen muizen en ratten rol van 3 meterStaalwol rol van 3 meter 10cm breed tegen muizen en ratten is gemaakt van gepatenteerd roestvrij staal en is eenvoudig aan te brengen vanwege de hoge mate van flexibiliteit. Na het aanbrengen van de Staalwol rol van 3 meter 10cm breed tegen muizen en ratten zal het product niet krimpen of uitzetten onder invloed van het weer. Ratten en muizen kunnen niet meer naar binnen en ook doorbijten is niet mogelijk. 1 rol van 3 meter.10 cm breedMulti flexibelRoestvrijMuizen & rattenweringKleine openingen tot 2 cm: MouseshieldEnkele openingen van 2 tot 5 cm: STAALWOL 50cmMeerdere openingen of groter dan 5 cm: STAALWOL BULKSpouwopeningen en luchtgaten: BIJENBEKJES en SPOUWSAFE Mocht u meerdere rollen Staalwol rol van 3 meter 10cm breed tegen muizen en ratten willen bestellen, neem contact met ons op.

  45.0049.80
 • No See no Touch muizenval – Handig en snel

  No See no Touch muizenval Met deze No See no Touch muizenval is de gevangen muis niet zichtbaar en hoef je hem niet aan te raken tijdens het weggooien. Maar daarvoor moet de muis eerst gevangen worden en met onze handige bestrijdings tips gaat dat zeker lukken. Wij adviseren de No See no Touch muizenval langs de randen van de ruimte te plaatsen waar overlast is geconstateerd. Muizen lopen altijd via vaste routes langs randen van ruimtes naar hun schuilplaats. Wanneer de No See no Touch muizenval neergezet is raden wij jou aan de muizenval wat aantrekkelijker te maken met wat lokstof van bijvoorbeeld provoke. Provoke lokstof is ook verkrijgbaar bij ons in de winkel. Eén tip, zorg ervoor dat naast de lokstof van provoke geen andere voedselbronnen aanwezig zijn. Hierdoor moet de muis wel van de lokstof eten waardoor de No See no Touch muizenval extra effectief is. Als laatst geven wij de tip mee te achterhalen hoe de muizen naar binnen zijn gekomen. Dicht deze doorgangen af met Mouseshield en Staalwol, deze producten samen vormen namelijk een ondoordringbare barrière. Met deze tips zijn de muizen in mum van tijd gevangen en ben je voordat je het weet van je muizenplaag af. Inhoud: No see no Touch muizenval 1 stuks

  5.49
 • PEST-STOP design Muizen & Insecten verjager

  PEST-STOP Slim design verjager 93m2 De Pest-Stop design muizen verjager is de ideale oplossing voor diervriendelijke muizenbestrijding. De PEST-STOP Slim design verjager 93m2 is geschikt voor 1 kamer met een oppervlakte van 93 m2. De PEST-STOP Slim design verjager 93m2 sluit je aan in het stopcontact. – Met stekker voor gebruik per kamer- Werkt tegen muizen, ratten, spinnen, mieren en overige kruipende insecten- Veilig voor kinderen, zwangere vrouwen, huisdieren (ook vissen)- Werkt 24 uur per dag- Zuinig in gebruikDe PEST-STOP design muizen verjager heeft een prachtig design en werkt echt!Het model is vernieuwd en heeft een nog strakkere uitvoering.- CE keurmerk- 220 volt- 50Hz <3 wattOok verkrijgbaar:PEST-STOP Slim design verjager 232m2 (verdieping)

  11.99
 • Muizen lijmplanken Trapper LTD 72 stuks

  Zeer hoge kwaliteit lijmplank voor muizen met een sterke lijmlaag en vanillegeur.

  Niet alleen voor het vangen van muizen en ratten maar ook voor kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten!

  Gebruik U kunt deze lijmplank zowel vlak als gevouwen gebruiken. Als u de lijmplank vouwt ontstaat er een lokdoos.

  Afmeting: 16.5 x 10cm
  Aantal: 72 stuks (ook verkrijgbaar in 12 stuks)

  54.9968.95
 • MouseShield Professional

  MouseShield Dectectable gatenstopmiddel Muis & Rat Mouse Shield is een gebruiksvriendelijke weringspasta dat voor allerlei ongedierte de toegangswegen naar binnen verspert. Mouse Shield bevat geen giftige bestandsdelen en is metal decteable dus toegestaan in de voedselindustrie. Mouse Shield kan niet kapot geknaagd worden.Toepassing: Afdichten van kieren en naden, voegen en dillitaties (ongeacht de breedte en diepte), zettingsscheuren, aansluitingen van rioolen a.d.Mouse Shield wordt geleverd in een koker van ca. 300ml. Aanbrengen met kitspuit. Bij ons te bestellen.

  7.40
 • VICTOR Elektrische Muizenval

  Victor Elektrische muizenval Deze Victor elektrische muizenval is een unieke muizenval! Wanneer een muis de Victor elektrische muizenval binnen komt zal deze binnen enkele seconde door een elektrische lading worden gedood. Voor een groter vangbereik adviseren wij gebruik te maken van de muizenlokstof Provoke. Deze perfecte muizenbestrijdings methode wordt al veel toegepast door agrariërs en professionele ongediertebestrijders. Kijk ook eens naar de Victor Multikill™ Gebruik:Indien een muis in de muizendoder aanwezig is geeft het betreffende indicatielampje dit weer. Ook beschikt deze muizenvanger over een waarschuwingslampje indien de batterijen moeten worden vervangen. Na verwijdering van de dode muis kunt u de val eenvoudig resetten en is deze klaar voor gebruik. Voor het beste resultaat plaast u deze muizendoder tegen de wand. Pas op met kleine kinderen en huisdieren. Deze muizendoder werkt op AA-batterijen. (batterijen niet meegeleverd) Batterijen kunt hier bestellen. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

  34.99

Main Menu