Muizen

Heeft u overlast van muizen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wilt u bijvoorbeeld muizen vangen door middel van een lijmkaart? Dan kunt u kiezen voor onze lijmkaarten assortiment. Of wilt u toch liever de muizen bestrijden met gif? Neem een kijkje in ons gif assortiment. Bestelt u voor 16.00 uur? Dan heeft u uw bestelling morgen nog in huis!

Muizen overlast

Muizen overlast is een veel voorkomend probleem aan het worden. Heeft u bijvoorbeeld kippen, konijnen of vogels in uw tuin? Dan bestaat de kans dat u overlast heeft of krijgt van muizen en misschien wel overlast van ratten. Beide komen af op het voor dat u voor de beesten in uw tuin houdt. Om te voorkomen dat de muizen ook in uw huis terecht komen is het ten alle tijden verstandig om wering aan te brengen.

Muizen weren

De beste manier van het bestrijden van muizen is door het weren ervan. Dit zorgt er namelijk voor dat ze in huis niks stuk maken of dat ze gaan nestelen. U kunt dit doen door alle ingangen rond uw huis af te stoppen met staalwol, bijenbekjes of spouwsafe. Denk hierbij aan ontluchtingsgaten, afvoerleidingen onder uw huis of via het dak. U kunt hiervoor de staalwol gebruiken in combinatie met de Mouseshield. Dit product zorgt ervoor dat de muizen niet meer binnen komen door de desbetreffende ingang, het product hard namelijk na het opspuiten uit aan de buitenzijde maar bij aan de binnenkant zacht. De muis zal door de korst proberen heen te knagen waardoor hij daarna in het zachte gedeelte komt en niet meer verder kan / wil. Hierna zal de buitenkant opnieuw uitharden waardoor het weer heel word en weer zijn originele werking behoud.

Muizengif

De meest voorkomende manier van muizen bestrijden is het gebruik van muizengif. Omdat het gif op meerdere plekken neergelegd kan worden en daardoor ook makkelijker door de muis zal worden gevonden. Echter moet er wel goed rekening mee gehouden worden dat het gif op de juiste plek word neergezet en dat er zo min mogelijk ander voedsel beschikbaar is. U kunt vaak de looproutes van de muis bepalen door het volgens van de uitwerpselen of door eventuele schade aan bijvoorbeeld uw bank. Indien de looproute van de muis redelijk bekend is kunt u ook vaak achterhalen waar ze vandaan komen en daardoor ook gif langs de routes plaatsen. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat er zo min mogelijk ander voedsel voor de muis beschikbaar is in uw huis. U kunt er bijvoorbeeld voor zorgen dat al uw eten in plastic bakken zit waardoor de muis daar niet of niet meer bij kan.

Lijmvallen

Lijmvallen zijn niet de meest diervriendelijke manier om van uw muizen af te komen maar zijn wel vaak de meest effectieve manier van bestrijding. U kunt deze kaartjes namelijk in wat grotere aantallen kopen en daarmee kunt u gemakkelijk de route van de muis afsluiten zodat deze altijd over de val moet. Hierdoor bent u redelijk snel van uw probleem af.

Traditionele klemmen

De traditionele muizenval is voor veel mensen toch eerste keus bij het vangen van muizen. Deze vallen zijn ook vaak in verschillende maten en vormen te krijgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hygiënische vallen die ervoor zorgen dat u na het vangen de muis weg kunt gooien zonder het aanraken van de muis. Of u kunt gebruik maken van de houten muizenvallen die gewoon zeer effectief zijn.

 • Ratten lijmplank – uitvouwbaar

  MEGA AANBIEDINGUitvouwbare lijmplank 100 stuks of 250 stuks!
  Deze groot uitvouwbare lijmplank is de klassieker onder de lijmplanken en heeft uitgevouwen de maat heeft van een a4-tje. Naast muizen en ratten is deze zeer geschikt om kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten mee te vangen.

  Plaats de plank langs de plinten of waar u de uitwerpselen heeft gevonden voor het beste resultaat. Om het voor de muis of rat extra aantrekkelijk te maken kunt u gebruik maken van een lokstof.
  Houd er rekening mee dat u dagelijks controleert of u iets met de uitvouwbare lijmplank heeft gevangen.

  2.252.50
 • Trapper LTD muizen lijmplank – 10 stuks

  Zeer hoge kwaliteit lijmplank voor muizen met een sterke lijmlaag en vanillegeur.

  Niet alleen voor het vangen van muizen en ratten maar ook voor kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten!

  Gebruik U kunt deze lijmplank zowel vlak als gevouwen gebruiken. Als u de lijmplank vouwt ontstaat er een lokdoos.

  Afmeting: 16.5 x 10cm
  Aantal: 10 stuks (ook verkrijgbaar in 72 stuks)

  7.959.99
 • Houten muizenval Victor – per stuk

  Al jaren lang één van de meest verkochte muizenvallen uit ons assortiment

  De klassieker onder de houten muizenvallen mag deze klapval van Victor wel worden genoemd.
  Het blokje kaas waar een lichte lokstof in is verwerkt zorgt ervoor dat de muis zich voelt aangetrokken. Om het extra aantrekkelijk te maken kunt u altijd gebruik maken van een klein beetje extra lokstof zoals provoke.

  Plaatsing: Plaats de muizenval op de plek waar u uitwerpselen van de muis of knaagsporen heeft gevonden. De muizenvallen altijd langs wanden en in stille hoekjes plaatsen.

  Aantal:

  Per stuk (ook verkrijgbaar in grotere hoeveelheden)

  0.75
 • MouseShield Professional

  MouseShield Dectectable gatenstopmiddel Muis & Rat Mouse Shield is een gebruiksvriendelijke weringspasta dat voor allerlei ongedierte de toegangswegen naar binnen verspert. Mouse Shield bevat geen giftige bestandsdelen en is metal decteable dus toegestaan in de voedselindustrie. Mouse Shield kan niet kapot geknaagd worden.Toepassing: Afdichten van kieren en naden, voegen en dillitaties (ongeacht de breedte en diepte), zettingsscheuren, aansluitingen van rioolen a.d.Mouse Shield wordt geleverd in een koker van ca. 300ml. Aanbrengen met kitspuit. Bij ons te bestellen.

  7.40
 • Muizenlijmplank Bell Trapper max – per stuk

  Hoge kwaliteit muizenlijmplank met pindageur!

  Gebruik: Trek de beschermfolie van de lijmplank af en plaats waar u overlast heeft. U kan de lijmplank vlak gebruiken maar beschikt daarnaast ook over de mogelijkheid deze gemakkelijk te vouwen tot een tunnel.
  Inhoud: per stuk (ook verkrijgbaar in voordeelverpakking)

  0.85
 • MouseShield gaten stopmiddel tegen Muis & Rat

  Mouse shield gaten stopmiddel tegen muis & rat

  MouseShield gaten stopmiddel is een gebruiksvriendelijke weringspasta dat voor allerlei ongedierte de toegangswegen naar binnen verspert. Mouse Shield bevat geen giftige bestandsdelen. Mouse Shield kan niet kapot geknaagd worden.Toepassing: Afdichten van kieren en naden, voegen en dillitaties (ongeacht de breedte en diepte), zettingsscheuren, aansluitingen van rioolen a.d.Mouse Shield wordt geleverd in een koker van ca. 300ml. Aanbrengen met kitspuit. Bij ons te bestellen. Muizen & rattenwerings producten

  6.99
 • Trapper LTD muizen lijmplank – voordeelverpakking 72 stuks

  Zeer hoge kwaliteit lijmplank voor muizen met een sterke lijmlaag en vanillegeur.

  Niet alleen voor het vangen van muizen en ratten maar ook voor kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten!

  Gebruik U kunt deze lijmplank zowel vlak als gevouwen gebruiken. Als u de lijmplank vouwt ontstaat er een lokdoos.

  Afmeting: 16.5 x 10cm
  Aantal: 72 stuks (ook verkrijgbaar in 10 stuks)

  54.9968.95
 • Muizen lijmplanken 10 stuks met pindageur

  Hoge kwaliteit lijmplank voor muizen met een sterke lijmlaag en pindageur.

  Doordat muizen gek zijn op pindakaas is deze lijmplank al tijden een zeer groot succes. Niet alleen voor het vangen van muizen en ratten maar ook voor kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten!
  Gebruik: U kunt deze lijmplank zowel vlak als gevouwen gebruiken. Als u de lijmplank vouwt ontstaat er een lokdoos.
  Afmeting: 16.5 x 10cm
  Aantal: 10 stuks (ook verkrijgbaar in 72 stuks)

  6.998.50
 • Muizen lokdoos tunnel

  handig te openen via het druk systeem – 2 inloop routes

  Deze muizen lokdoos tunnel is handig te openen via het druk systeem en heeft 2 inloop routes. Deze afsluitbare muizen lokdoos tunnel is vervaardigd van een zware kwaliteit kunststof. Ideaal voor het veilig plaatsen van muizengif, muizenkorrels of bijvoorbeeld graan.
  Afmetingen: (lxbxh) 179x85x50mm

  1.89
 • Bytrap muizenlijm

  Bytrap muizenlijm is de oplossing wanneer toepassing van muizengif niet is toegestaan. De Gifvrije lijm is makkelijk in gebruik en toepasbaar op verschillende diverse materialen. Doordat de lijm niet hard wordt zal het ongedierte hierin blijven plakken.

  De muizenlijm is te gebruiken voor muizen, ratten en insecten.

  Inhoud: 150 ml

  2.69
 • Snap-E Muizenval

  Deze zeer sterke moderne muizenval is zeer effectief en bovendien herbruikbaar. De klapval is door het scharnier over te halen zeer makkelijk te spannen.

  2.50
 • Muizen lijmplank Bell Trapper Max – 72 stuks Voordeelpakker

  Hoge kwaliteit lijmplank voor muizen met een sterke lijmlaag en pindageur.

  Doordat muizen gek zijn op pindakaas is deze lijmplank al tijden een zeer groot succes. Niet alleen voor het vangen van muizen en ratten maar ook voor kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten! Plaats voor het beste resultaat de lijmkaart langs wanden en plinten op de looproute van de muis.

  Gebruik: U kunt deze lijmplank zowel vlak als gevouwen gebruiken. Als u de lijmplank vouwt ontstaat er een lokdoos.
  Afmeting: 16.5 x 10cm
  Aantal: 72 stuks (ook verkrijgbaar in 10 stuks)

  44.9955.00
 • Staalwol 50cm tegen muizen & ratten

  Staalwol 50cm Staalwol is ideaal om (grote) gaten op te vullen! Als u weet waar de muizen of ratten vandaan komen, kunt u doelgericht deze in- of doorgangen dichtmaken met staalwol.Voordelen:- Staalwol is niet door te knagen.- Staalwol is makkelijk te verwijderen of te verplaatsen.- Staalwol is makkelijk te plaatsen.- Staalwol is een veel goedkopere oplossing dan bijv. het gebruik van kit of gips. Wanneer u kleine gaatjes wilt opvullen, gebruik dan MouseshieldInhoud: rol van 50cm.

  9.95
 • Victor muizen lijmplanken 10 stuks

  Geschikt voor het vangen van muizen, zilvervisjes, kakkerlakken en andere kruipende insecten!


  De lijmplank van Victor beschikt over een sterke lijmlaag waar het ongedierte goed aan blijft plakken. Plaats de lijmval altijd langs wanden en plinten daar waar u overlast heeft. Doordat muizen vaak langs de randen lopen heeft u hier de beste kans om ze te vangen. U kunt de muizen lijmplank vlak op de grond gebruiken. Indien gewenst kunt u de kaart vouwen in de vorm van een tunnel.

  Inhoud: 10 stuks
  Afmeting: 24×10 cm

  8.509.99
 • Weringspakket muizen klein

  Houdt ongewenste knaagdieren buiten met dit muis weringspakket!

  Inhoud pakket:
  Mouseshield professional (2x)
  Staalwol 50cm

  Toepassing
  Met dit pakket kunt u gemakkelijk de kleine ingangen in bijvoorbeeld uw keuken, schuur of zolder dichtstoppen. Dit kunt u doen door de staalwol op maat te knippen voor en in het gaatje te stoppen zodat er niks meer langs kan. Hierna gebruikt u de Mouseshield om een extra beschermlaag te creëren voor de ingang. De Mouseshield zal uitharden aan de buitenzijde van het product maar aan de binnenkant vloeibaar blijven zodat als er een muis of rat doorheen probeert te komen deze in de zachte substantie terecht komen en niet verder kunnen en/of willen.

  21.99
 • Lokdoos karton standaard 10 stuks

  Deze lokdoos karton standaard is aan de binnenzijde voorzien van een polyethyleen coating waardoor het lokaas beschermd is tegen vocht en langer vers blijft. De lokdoos karton standaard met zij-ingangen hebben een doordruksysteem, zodat de doosjes vooraf gevuld kunnen worden. Bovendien bevat de buitenzijde een duidelijke waarschuwings opdruk.

  Afmetingen:12x5x5 cm
  Aantal: 10

  2.90
 • Muskil muizengif graan (2x25g)

  Muskil Excellent graan muizengif – werkt zeer snel!

  Inhoud: 2 x 25 gram

  Gebruik: Gebruik dit product altijd in een hiervoor bestemde lokdoos, gebruik tussen ongeveer 30 tot 50 gram graan per lokdoos.
  Zorg ervoor dat u ongeveer elke 5 meter een lokdoos heeft staan, indien het een grote muizenplaag betreft kunt u deze afstand verkleinen tot elke 2 meter. De werkzame stof (brodifacoum) werkt zeer snel en effectief.
  Controleer de lokaasdepots regelmatig en vul het gegeten en vervuilde lokaas weer aan tot er geen opname meer zichtbaar is.

  5.49
 • BELL Trapper Pro Ratten lijmplank – 12 stuks

  Inclusief handig kunststof bakje welke na gebruik is op te beren in de daarvoor bestemde cassette.

  Ratten en muizen vangt u gemakkelijk met deze PRO lijmplanken. Het product is voorzien van een extra dikke lijmlaag welke niet uitdroogt.
  Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen is het van belang de lijmvallen op de juiste locatie te plaatsen. Zorg ervoor dat u de lijmval langs de wanden, plinten of in stille donkere hoekjes plaatst. Hier zal u het beste resultaat halen!

  Geschikt voor het vangen van:
  Ratten, muizen, zilvervisjes, kakkerlakken en andere kruipende insecten


  Inhoud: 12 stuks (ook verkrijgbaar per 48 stuks)
  Afmeting: 24 x 11 cm

  34.95
 • Muizengif Compo pasta 120gr. – incl. gratis latex handschoenen

  Muizengif Compo pasta 120gr. – incl. gratis latex handschoenen

  Gebruik
  Barriere Radical overdose pasta van compo is ontworpen om de muis te lokken waarna hij 24 uur na inname zal overlijden. Dit product kan worden gebruikt in alle ruimten waar u overlast heeft van muizen. In de droge ruimten zoals bijvoorbeeld zolders, vloeren of valse muren maar ook in de vochtige ruimten zoals kelders of magazijnen. Indien veel overlast heeft van muizen raden wij aan het gif iedere 3 meter in de desbetreffende ruimten. Bij mindere overlast kunt u dit beperken tot iedere 5 meter een lokdoos.

  Extra informatie:
  Inhoud: 12 x 10 gram muizengif
  Werkzame stof: 4% Alfachloralose
  Toelatingsnummer Belgie: BE 2017-0004 Toelatingsnummer
  Nederland: NL-0013936-0000 Toelatingsnummer
  Luxemburg: 213-16-L-000
  Dosering: 10-20 gram per lokdoos / Sachets niet openen!

  10.95
 • Houten voerkistje voor muizen

  Houten voerkistje voor muizen

  2.504.50
 • Victor muizen lijmplanken – Voordeel verpakking 72 stuks

  Geschikt voor het vangen van muizen, zilvervisjes, kakkerlakken en andere kruipende insecten!


  De lijmplank van Victor beschikt over een sterke lijmlaag waar het ongedierte goed aan blijft plakken. Plaats de lijmval altijd langs wanden en plinten daar waar u overlast heeft. Doordat muizen vaak langs de randen lopen heeft u hier de beste kans om ze te vangen. U kunt de muizen lijmplank vlak op de grond gebruiken. Indien gewenst kunt u de kaart vouwen in de vorm van een tunnel.

  Inhoud: 72 stuks
  Afmeting: 24×10 cm

  57.5069.99
 • Victor houten muizenval – 2 stuks

  Victor houten muizenval – een echte klassieker
  Deze verpakking telt 2 Victor houten muizenvallen voor een zeer scherpe prijs. Deze Victor houten muizenval staat garant voor een zeer goede kwaliteit en een snelle vangst. Met wat extra lokstof zoals Provoke lokstof maak je de val aantrekkelijk voor de muizen. Gooi de Victor houten muizenval met muis na de vangst weg. De Victor houten muizenval is niet her te gebruiken omdat de geur van dode muis in het hout trekt wat andere muizen afschrikt.

  Plaatsing
  Wij adviseren om de Victor muizenval altijd langs de randen van de ruimte te plaatsen waar de overlast plaatsvindt. De muis loopt altijd via vaste routes langs de randen van een kamer naar zijn eindbestemming.

  Preventie
  Weren is beter dan bestrijden! Wij adviseren jou daarom te achterhalen hoe de muizen binnen komen en deze doorgang af te dichten door middel van staalwol of mouseshield. Deze twee producten samen vormen de ultieme barrière zodat de muizen niet meer naar binnen kan.

  Inhoud: 2 Victor houten muizenvallen

  1.98
 • Muizengif Luxan Tomorin graan – 100gram

  Muizengif Luxan tomorin graan 100 gram

  Luxan tomorin graan is zeer aantrekkelijk voor huismuizen, die zich bevinden in afgesloten ruimten zoals huizen, schuren of kantoren. Dit is een snel werkend middel dat doorgaans binnen een consumptie de muis zal doden.

  plaatsing
  Dosering per lokdoos: 1 a 2 sachets Plaatsing: plaats de lokdozen elke 5 meter Sachets niet openen. Door de sachets zo goed mogelijk door de desbetreffende ruimte te plaatsen en door het goed voedselvrij houden van de ruimte kan de muis al binnen 3 dagen weg zijn.


  Inspectie: open de lokdozen iedere 3 a 4 dagen Plaats het gif niet preventief

  Product informatie
  Werkzame stof: Alfachloralose Gehalte: 4%
  Toelatingsnummer: NL-0013360-0000

  11.99
 • Bytrap ratten lijmval – 2 stuks

  Hoogwaardige kwaliteit ratten lijmval – 2 stuks

  Bytrap ratten lijmval bevat geen giftige stoffen waardoor het een zeer veilig ongediertebestrijdingsmiddel is voor in huis.
  Deze lijmval is voorzien van een zeer sterke lijmlaag waarmee u de rat gemakkelijk kunt vangen. Naast het vangen van ratten is deze lijmplank geschikt voor het vangen van onder andere kakkerlakken, zilvervisjes, pissebedden en bedwantsen.

  Inhoud: 2 stuks

  4.955.95
 • Xlcuder staalwol – 3 meter – 10cm breed

  Extreem duurzaam materialen voor het weren van knaagdieren!

  Xluder staalwol is een duurzame en definitieve oplossing voor het dichten van gaten en scheuren. Doordat dit product gemaakt is van een hoge kwaliteit RVS staalwol en Polyfiber hoeft u niet bang te zijn dat de staalwol gaat krimpen of uitzetten.

  Gebruik:
  Gebruik 3 à 4 keer meer oppervlakte staalwol dan de grootte van de af te dichten opening. U kunt met een stomp voorwerp de staalwol de opening in duwen.
  Bij het werken met dit product adviseren wij om handschoenen te gebruiken.

  Inhoud:
  3 Meter – 10cm breed (ook verkrijgbaar in voordeelverpakking)

  45.0049.80
 • Victor muizen lijmplank – Holdfast – per stuk

  Kom nu van uw muizen af met de muizen lijmplanken van Victor!

  Deze lijmplank is al jaren een topper in ons assortiment! Door de aantrekkelijke geur van pindakaas en een formaat van 23cm is deze lijmplank zeer effectief. Om het extra aantrekkelijk voor de muis te maken kunt u altijd gebruik maken van wat extra lokstof .

  Gebruik: Zoals vaak het geval is de manier van gebruiken bepalend voor het resultaat dat u haalt. Zorg ervoor dat de lijmkaarten langs wanden, plinten of in stille hoekjes worden gelegd voor het optimale resultaat. Onder aan deze pagina vind u uitgebreide tips over de plaatsing van dit product.

  Inhoud: per stuk (Ook verkrijgbaar in voordeelverpakking)

  1.19
 • Victor Clean-kill muizenval 2 stuks – Makkelijk te spannen

  Victor Clean-kill muizenvallen

  Met de Victor Clean-kill muizenval ben je snel en eenvoudig van je muizenplaag af. Door middel van de juiste bestrijding is het klusje zo geklaard. Plaats de Victor Clean-kill muizenval altijd langs de randen van de ruimte waar de overlast plaatsvindt. Voor de effectiefste bestrijding van muizen adviseren wij om de lokstof provoke te gebruiken. Deze lokstof heeft een speciale formule waardoor de muis zeker op het aas af zal gaan. Wij adviseren om overige voedsel bronnen goed af te schermen. In onderstaand filmpje is te zien hoe gemakkelijk de Victor Clean-kill muizenval te spannen is.

  6.95
 • Muskil Excellent graan muizengif (16 x 50gr.)

  Het Muskil Excellent graag muis sachet display bevat 16 zakjes van 50 gram Muskil Excellent Graan. Muskil Excellent Graan is de beproefde formulering vergif ter bestrijding van muizen binnenshuis op basis van de sterke werkzame stof Brodifacoum.Muskil Excellent Graan is een lokaas op graanbasis klaar voor gebruik in sachets van 50 gram. Werkt reeds na een enkele opname. Knaagdieren sterven enkele dagen na opname, zonder achterdocht tegen het lokaas bij andere leden van de kolonie te wekken. Wijze van toepassing Het lokaaszakje (sachet) van 50 gram dient te worden uitgelegd in speciaal hiervoor bestemde commercieel verkrijgbare lokaasdozen. Gebruik één zakje van 50 gram lokaas per lokaasdoos. Plaats de lokaasdozen met intervallen van 5 meter van elkaar. Verklein deze afstand tot 2 meter in geval van een grote muizenplaag. Inspecteer de lokaaspunten regelmatig. Vul indien nodig het lokaas aan en vervang vervuild lokaas. De lokaasdozen uitzetten op plaatsen waar de huismuizen geregeld komen: in de nabijheid van hol ingangen, op looppaden (sporen!) in verborgen ruimten zoals verlaagde plafonds en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk ander voedsel voor muizen beschikbaar te zijn.

  59.9569.95
 • Muskil Excellent pasta (5x10g)

  zeer effectief vergif voor muizen!

  Dit betreft een kant en klaar lokaas voor muizen welke door de werkzame stof Brodifacoum zeer effectief werkt. Binnen enkele dagen na opname van het product zal de muis doodgaan.
  Plaats het gif altijd in een hiervoor bestemde lokdoos en zet deze langs de route die de knaagdieren afleggen.

  Inhoud: 5 x 10 gram pasta
  Werkzame stof Brodifacoum 0.0029%
  Toelatingsnummer: NL-0018191-000

  5.49