Vliegers

Vliegers om vogels te verschrikken
De vogelverschrikker vlieger blijft toch altijd wel een top product! Vooral op open velden wordt deze veel gebruikt en veel bedrijven hebben deze op het dak staan. Een vogelverschrikker helpt om vogels en ander wild weg te houden van uw producten en gebouwen. Het kan vervelend zijn om de hele dag gepiep of gekraai te horen, maar naast deze irritatie kan het ook veel geld en tijd kosten. U kunt hierbij denken aan hoge reparatiekosten of het geld wat bepaalde producten op konden leveren, maar dat nu niet meer kan omdat de vogels dit kapot hebben gemaakt.
Vogelverschrikker vlieger kopen
Bij ongedierteproducten.nl hebben wij onder andere de hawk kite vogelverschrikker en de terror hawk vogelverschrikker. De hawk kite vogelverschrikker vlieger en terror hawk vogelverschrikker vlieger zien eruit als roofvogels met bijvoorbeeld enge ogen. De maten hiervan kunnen erg verschillen. De grootste vogelverschrikker vliegers die wij verkopen worden bevestigd aan een paal van 10 meter hoogte. Naast vliegers hebben wij ook vogelnetten, vogelpinnen, vogelverjagers en een laser vogelverschrikker.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu