BELL Trapper Pro Ratten lijmplank – 12 stuks

36.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Hoge kwaliteit ratten lijmplank voor ratten en muizen met een sterke lijmlaag.

Geschikt voor het vangen van:
Ratten, muizen, zilvervisjes, kakkerlakken en andere kruipende insecten

Gebruik
Plaats de lijmplanken langs de randen van de ruimte waar u overlast heeft. Muizen en Ratten lopen altijd langs een vaste route, vaak langs de randen van de kamers.
Inhoud: 12 stuks (ook verkrijgbaar per 48 stuks)

Gebruik

U kunt deze lijmplank zowel vlak als gevouwen gebruiken. Als u de lijmplank vouwt ontstaat er een lokdoos.

Afmeting: 16.5 x 10cm
Aantal: 72 stuks (ook verkrijgbaar in 12 stuks)
Bell Trapper Pro Lijmplanken Bell trapper pro Lijmplanken voor het vangen van ratten, muizen, kruipende insecten zoals kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten. Verpakt met een sterke lijmlaag. De lijm droogt niet in en bevat vanillegeur voor extra stimulans. Sterk kunststof bakje met lijm. Wij raden je aan de Bell Trapper lijmplanken langs de randen van de kamer met muizen of ratten overlast te zetten. Muizen en ratten lopen altijd langs een vaste route langs de randen van kamers. Deze lijmplanken van Bell Trapper zijn extra effectief. Afmeting: 24×11 cm Aantal: 12 Bell trapper pro lijmplanken(ook per 48 verkrijgbaar)

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay

Heb ik muizen in huis?

Hoe komt u erachter of u last heeft van muizen? Doordat muizen nachtdieren zijn zal u ze niet snel zien of tegenkomen in uw huis, bedrijfspand of horeca gelegenheid. Uiteraard kunt u er wel een hoop last van hebben en een behoorlijke hinder ondervinden. U zult muizen niet snel zien in uw huis of pand, dit komt omdat het nachtdieren zijn. U kunt echter wel een hoop last van ze hebben. Muizen knagen aan van alles, Meubilair, kabels maar ook aan uw voedingswaren. Ze kunnen een rare geur achterlaten in slecht geventileerde ruimtes. En misschien wel een van de grootste ergernissen, het geritsel dat u s ’nachts kunt horen.
U kunt voornamelijk herkennen of u muizen heeft aan de volgende punten.
– Muizenkeutels.
– Knaagschade.
– Onaangenaam geluid.
– Buiksmeer
– Poot- en staartafdrukken
– Rare geur.

Hoe herken in muizenkeutels?

Muizenkeutels zien er een beetje uit als hagelslag en zijn tussen de 3 en 8 millimeter groot. Doordat muizen door het hele pand op zoek naar eten zijn kunt u deze keutels overal vinden. Hoeveel keutels laat een muis achter? Voor een volwassen muis moet u denken aan 60 tot 80 keutels per dag.

Heb ik knaagschade door een muis?

De tanden van een muis groeien constant. Door bijna overal aan te knagen zorgt de muis dat zijn tanden kort en scherp blijven. Muizen knagen voornamelijk aan meubilair, hout, plastic, voedingsverpakkingen en kabels. U kunt de knaagschade herkennen aan de 2 evenwijdige groeven die de muis na het knagen achterlaat.

Ik hoor s ‘nachts een ritselend geluid, wat is dat?

Ligt u net na zonsondergang in bed en hoort u een ritselend geluid uit de muur of het plafond komen? Dan kunnen dat heel goed muizen zijn. Muizen kunnen slecht zien en gaan vaak als het donker begint te worden op zoek naar voedsel. Ze navigeren op geur, gevoel en gehoor. Maar, hoe komen ze in de muur of het plafond? Muizen kunnen zichzelf door een gleuf van slechts 5 millimeter dringen. Dit kunnen ze doordat ze een inklapbaar skelet hebben. Muizen zijn erg goede klimmers en klimmen dan ook vaak via de spouwmuur naar een andere verdieping.

Buiksmeer wat is dat?

Muizen lopen altijd tegen de grond of muur aan met hun buik. Hierdoor sleept een muis een hoop stof en vuil mee in hun vacht. Vaak nemen muizen dezelfde route in uw huis of pand en laten hierdoor sporen achter. Deze sporen komen van de vetten die een muis in zijn vacht heeft zitten. Bij grotere muizenplagen kunnen die sporen dan ook hoopjes creëren. Deze hoopjes bestaan uit stof en vuil dat gemengd raakt met de urine en buiksmeer van de muis.

Wat moet ik doen met de sporen van muizen?

De sporen die een muis achterlaat kunt u gebruiken om te bepalen of de muizen er nog steeds zijn. Als u de sporen heeft gevonden onthoud dan goed waar dit is. U kunt eventueel bloem of bakmeel Muizen kunnen in stoffige ruimtes sporen achterlaten. Deze sporen kunt u gebruiken om te bepalen of de muizen er nog zitten. Heeft u sporen gevonden, onthoud waar. Tijdens het bestrijden kunt u als hulpmiddel bakmeel of bloem strooien op de route waar u de muizen heeft gezien. Als hier de volgende dag nieuwe sporen in staan weet u of de muizen weg zijn of niet. Als u geen sporen ziet is dit uiteraard geen garantie maar kan een goede indicatie geven of de muizen weg zijn.

Er hangt een onaangename geur, wat is dit?

Heeft u een onaangename geur in uw huis of pand? Dan bestaat er een kans dat dit van muizen afkomstig is. Muizen markeren hun territorium en navigeren via de geur van hun urine. Deze geur kan enorm sterk ruiken en neemt toe hoe dichter u bij het nest komt.

Hoe bestrijd ik muizen?

Muizen kunt u op verschillende wijze zelf bestrijden. Wij bieden de volgende methodes aan:
– Diervriendelijk vangen
– Verjagen
– Weren
– Muizenvallen
– Kleefplaten
– Gif vallen

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

BELL

Main Menu

BELL Trapper Pro Ratten lijmplank - 12 stuks

BELL Trapper Pro Ratten lijmplank - 12 stuks