Producten om muizen levend te vangen

Heeft u overlast van muizen en u wilt ze levend uitzetten? Dat kan met ons assortiment diervriendelijke muizen vallen. Wij hebben verschillende soorten diervriendelijke muizenvallen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een simpele diervriendelijke val waarmee u die ene muis kunt vangen of toch die val waarmee u meerdere muizen in een keer kan afvangen? Deze vallen besteld u snel op ongedierteproducten.nl!

Muis in huis

Heeft u overlast van muizen en wilt u deze toch weer uitzetten in de natuur. Dan kunt u gebruik maken van ons assortiment diervriendelijke muizenvallen. Met deze vallen kunt u gemakkelijk die ene muis die per ongeluk bij u binnen is gekomen weer vangen. Of met onze multi diervriendelijke muizenvallen kunt u meerdere muizen tegelijk afvangen. Indien u de muis of muizen weer gaat uitzetten in de natuur let er dan wel op dat u dit op een plek ver bij uw woning of pand vandaan doet. Indien u dit niet doet kan het zo zijn dat de muis sneller weer binnen is dan dat u dat zelf bent.

 • Twee PEST-STOP Diervriendelijke muizenvallen TripTrap – 1 fl

  Twee PEST-STOP Diervriendelijke muizenvallen TripTrap – 1 flesje Provoke Lokstof Met deze doorzichtige PEST-STOP diervriendelijke muizenval Trip Trap kan je muizen levend te vangen. Wanneer de muis in de pest-stop diervriendelijke muizenval Trip Trap doorloopt valt de ingang dicht en zit de muis gevangen. De twee Pest-Stop diervriendelijke muizenvallen, nu samen met een flesjes porvoke muizen lokstof, met de Provoke lokstof lokt u muizen naar de muizenval met een zeer onweerstaanbare geur. Snel – veilig – humaan, maar bovenal zeer effectief.Inhoud: 2 muizenval en 1 flesje lokstof

  17.99
 • Diervriendelijke Muizenval Metaal

  Vang tot 10 muizen per keer met deze metalen diervriendelijke muizenval.


  Met de diervriendelijk metalen muizenval vangt u muizen op een veilige manier. Dankzij het doorzichtige kijkvenster kunt u zien hoeveel muizen u reeds heeft gevangen. De muizenval is gemakkelijk te openen om de muizen weer vrij te laten.

  Gebruik:
  Plaats in de muizenval wat eten of een beetje lokstof zoals provoke en plaats de val op de looproutes van de muis. Zorg ervoor dat de val altijd langs de wanden of in stille hoeken van de ruimte geplaatst wordt. Hier heeft u de grootste kans om de muis te vangen.
  Nadat u de muizen gevangen heeft kunt u deze eenvoudig vrij laten door het deksel te openen.

  Veiligheid:
  Doordat u geen gebruik van gif hoeft te maken en de eventueel gebruikte lijmplank niet bereikbaar is voor kinderen en huisdieren kunt u deze val met een gerust hart neerzetten. Deze diervriendelijke muizenval is dan ook volledig veilig voor de omgeving.

  5.49
 • KNESS diervriendelijke muizenval Ketch All

  Diervriendelijke muizenval Ketch-all (winnaar beste muizenval ter wereld!)

  Vindt u het vervelend dat muizen met gif of in een klapval worden gedood? Deze KETCH-ALL is een automatisch werkende levende muizenval en werkt zonder lokaas. De val is ook zeer geschikt voor plaatsen waar geen lokaas gebuikt kan of mag worden.

  24.89
 • PEST-STOP Diervriendelijke muizenval

  PEST-STOP Diervriendelijke muizenval TripTrap

  Slim bedacht, en heel effectief Een doorzichtige PEST-STOP diervriendelijke muizenval Trip Trap om muizen levend te vangen. Wanneer de muis in de slim bedachte pest-stop diervriendelijke muizenval Trip Trap doorloopt valt de ingang dicht en zit de muis gevangen. U kunt al snel zien of u een muis gevangen heeft doordat er is gekozen voor een transparante muizenval. PEST-STOP diervriendelijke muizenval Trip Trap – Snel PEST-STOP diervriendelijke muizenval Trip Trap – veilig PEST-STOP diervriendelijke muizenval Trip Trap- Humaan PEST-STOP diervriendelijke muizenval Trip Trap – zeer effectief.

  Aanbevolen door ongedierteproducten.nl: Provoke superlokstof! Hiermee lokt u de muizen naar de muizenval met een zeer onweerstaanbare geur.
  Inhoud: 1 muizenval

  3.59
 • Diervriendelijke muizenval Mouse House

  Diervriendelijke muizenval ‘klik’ (zeer populair product) Deze diervriendelijke muizenval al jaren een topper ‘klik’ heeft een uniek systeem. U plaatst wat lokstof op een plastic plankje en schuift dat in de diervriendelijke muizenval al jaren een topper ‘klik’. U opent de ingang en plaatst de muizenval op de gewenste locatie. Wanneer de muis de diervriendelijke muizenval al jaren een topper ‘klik’ betreed, sluit de ingang automatisch en de muis is gevangen. U kunt de muis hierna uitzetten.Snel – veilig – humaan, maar bovenal zeer effectief. Aanbevolen door ongedierteproducten.nl: Provoke superlokstof! Hiermee lokt u de muizen naar de muizenval met een zeer onweerstaanbare geur. Inhoud: 1 muizenval + 1 plankje met lokstof

  6.99
 • Trapper MC Diervriendelijke Muizenval

  Muizenval Trapper De Muizenval Tapper MC is een kunststof diervriendelijke vangkooi voor muizen. De Trapper MC muizenval heeft een opwind mechanisme voor het vangen van meerdere muizen per keer. De muizenval is voorzien van een transparante schuifdeksel. De Trapper MC is gemaakt van plastic en daardoor zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Muizen die zijn gevangen kunnen weer uitgezet worden in de vrije natuur. Let op dat u deze muizen minimaal een kilometer vanaf uw huis uitzet om terugkeer te voorkomen. Afmeting: 160x185x90 mmInhoud: 1 muizenval

  19.99

Main Menu