Producten om muizen te verjagen

Heeft u overlast van muizen in uw plafond, muur of gewoon in uw woonkamer? Dan kunt u gebruik maken van een elektronische verjager. Neem snel een kijkje in ons assortiment muizen verjagers! Kies bijvoorbeeld voor een muizen verager op batterijen of heeft u toch liever een muizen verjager met een snoer. Het is allemaal beschikbaar op ongedierteproducten.nl!

Muizen verjagen met geluid

Het verjagen van muizen door middel van geluid is ook een manier om makkelijk van uw muizen af te komen. De vallen maken gebruik van een hoge frequentie toon waardoor de muizen weg zullen blijven. Ook werken deze vallen met een soms in te stellen interval of een van te voren ingestelde interval. Dit is om te zorgen dat de muizen niet gewent raken aan de hoge frequentie toon. Echter zou het wel zo kunnen zijn dat andere dieren deze toon ook kunnen horen. Dus houdt er rekening mee dat het voor katten, honden en wellicht vogels ook te horen kan zijn.

 • PEST-STOP design Muizen & Insecten

  PEST-STOP design Muizen & Insecten verjager 232m2 De Pest-Stop design muizen en insecten verjager 232m2 is te gebruiken tegen muizen, ratten, spinnen, mieren en overige kruipende insecten. De Pest-Stop design muizen en insecten verjager 232m2 werkt 24 uur per dag en is energie zuinig. De PEST-STOP design Muizen & Insecten verjager heeft een prachtig design en werkt echt! Het model is vernieuwd en heeft een nog strakkere uitvoering. Met stekker voor gebruik per verdieping Werkt tegen muizen, ratten, spinnen, mieren en overige kruipende insecten Veilig voor kinderen, zwangere vrouwen, huisdieren (ook vissen) Werkt 24 uur per dag Zuinig in gebruik Instelbaar: INSECT/KNAAGDIER en VOLUME 1-3- CE keurmerk- 220 volt- 50Hz <3 wattOok verkrijgbaar:PEST-STOP design verjager 93m2 (kamer)PEST-STOP design verjager 232m2 (verdieping)

  28.99
 • PEST-STOP design Muizen & Insecten verjager

  PEST-STOP Slim design verjager 93m2 De Pest-Stop design muizen verjager is de ideale oplossing voor diervriendelijke muizenbestrijding. De PEST-STOP Slim design verjager 93m2 is geschikt voor 1 kamer met een oppervlakte van 93 m2. De PEST-STOP Slim design verjager 93m2 sluit je aan in het stopcontact. – Met stekker voor gebruik per kamer- Werkt tegen muizen, ratten, spinnen, mieren en overige kruipende insecten- Veilig voor kinderen, zwangere vrouwen, huisdieren (ook vissen)- Werkt 24 uur per dag- Zuinig in gebruikDe PEST-STOP design muizen verjager heeft een prachtig design en werkt echt!Het model is vernieuwd en heeft een nog strakkere uitvoering.- CE keurmerk- 220 volt- 50Hz <3 wattOok verkrijgbaar:PEST-STOP Slim design verjager 232m2 (verdieping)

  11.99
 • Weitech 3-pak Elektrische Verjager WK3523

  Weitech electrische ultrasone verjager voor binnen 3-pak De weitech electrische ultrasone verjager werkt zonder chemicaliën of gif. De weitech electrische ultrasone verjager is geheel onschadelijk voor u en uw huisdieren. De meeste dieren horen geluiden ver boven het bereik van het menselijke gehoor. Het constant veranderende ultrasone geluid irrriteerd ongewenste kruipende insecten maar de gehoororganen raken niet beschadigd. Deze weitech electrische ultrasone verjager kan licht hoorbaar zijn voor het menselijk gehoor. De ultrasone technologie is ontwikkeld om dieren weg te houden van huizen, garages, zolders, kruipruimten, kelders en stallen. Deze producten werken zonder chemicaliën of gif. Verjaagt: Kleine knaagdieren zoals muizen, ratten, kruipende insecten en vliegende insecten Beschermde oppervlakte tot 45m². Indien de te beschermen oppervlakte uitgerust is met meubels en zachte materialen, zal het toestel minder oppervlakte beschermen. Direct aansluitbaar op 220V Zichtbaar resultaat na 72 uur Maximaal verbruik van 0,7Watt Indicatielampje Geschikt voor kamers – gaat niet direct door muren. Muizenverjager, kruipende insecten verjager 3-pak met zeer aantrekkelijke prijs

  29.50
 • Weitech Ultrasone Muizen & Ratten verjager

  Weitech elektrische ultrasone verjager voor binnen. De Weitech elektrische ultrasoon verjager werkt zonder chemicaliën of gif. De Weitech elektrische ultrasoon verjager is geheel onschadelijk voor u en uw huisdieren. De Weitech elektrische ultrasoon verjager heeft een beschermde oppervlakte tot 280m². Indien het te beschermen oppervlakte uitgerust is met meubels en zachte materialen, zal het toestel minder oppervlakte beschermen. Aansluitbaar op 220Vmet een 2 meter lange kabel. Hierdoor kan u het toestel op een ideale locatie plaatsen – 2 luidsprekers voor een maximal resultaat – Meerdere frequenties mogelijk – Zichtbaar resultaat na 72 uur, 2 weken voor ratten. – Maximaal verbruik van 2,3 Watt – Geschikt voor kamers – gaat niet direct door muren. – Indicatielampje – Hoorbaar op sommige frequenties – Muizenverjager, rattenverjager, kruipende insecten verjager.Verjaagt: Ratten – Muizen – Vlooien – Teken – Spinnen – Kruipende insecten Bereik: 280m² Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

  31.95
 • Weitech Elektrische Muizen Verjager

  Weitech Electrische Muizen Verjager WK0523 met deze ultrasoonverjager verjaag je muizen en insecten Met de Weitech Electrische Muizenverjager WK0523 verjaagt u met de ultrasoonverjager de kleine knaagdier zoals muizen en spitsmuizen. Met de weitech electrische muizenverjager WK0523 kan je ook kleine ongedierte zoals vlooien, teken, spinnen en andere kruipende insecten verjagen.Beschermde oppervlakte tot 45m². Indien de te beschermen oppervlakte uitgerust is met meubels en zachte materialen, zal het toestel minder oppervlakte beschermen. Direct aansluitbaar op 220V Zichtbaar resultaat na 72 uur Maximaal verbruik van 0,7Watt Indicatielampje Muizenverjager, kruipende insecten verjagerGebruik:De Weitech elektrice muizenverjager werkt zonder chemicaliën of gif. Geheel onschadelijk voor u en uw huisdieren.De meeste dieren horen geluiden ver boven het bereik van het menselijke gehoor. Het constant veranderende ultrasone geluid irrriteerd ongewenste kruipende insecten, toch raken de gehoororganen niet beschadigd. Deze Weitech elektrice muizenverjager kan licht hoorbaar zijn voor het menselijk gehoor. De ultrasone technologie is ontwikkeld om dieren weg te houden van huizen, garages, zolders, kruipruimten, kelders en stallen. Deze producten werken zonder chemicaliën of gif.

  12.39
 • Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen

  Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen verjaag je allerlei soorten dieren De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. Dit apparaat is onschadelijk voor de mens, voor honden, katten, paarden, schapen, koeien, vogels en reptielen. Let op: de weitech ultrasone verjager met verschillende standen kan eventueel wel schadelijk zijn voor hamsters, woestijnmuizen en fretten (dus niet in de nabijheid plaatsen). Gebruik: Ultrasone trillingen gaan niet door muren. De signalen weerkaatsen op harde oppervlaktes. Ze worden geremt door zachte materialen zoals tapijten, sofa’s etc. hetgeen het effect van het apparaat kan verminderen. Om een goed resultaat te behalen is het aan te bevelen het apparaat zo te plaatsen dat het niet gehinderd wordt door zachte materialen. Voor optimale resultaten, plaats het apparaat op 5-60 cm van de vloer. Specificaties: Beschermde oppervlakte tot 325m². Professionele kwaliteit: Metalen Behuizing Aansluitbaar op 220Vmet een adapter. Hierdoor kan u het toestel op een ideale locatie plaatsen Zichtbaar resultaat na 72 uur! (2 weken voor ratten). Maximaal verbruik van 0,4 Watt Indicatielampje Afmeting: 150x80x90mm (lxbxh) Hoorbaar op sommige frequenties. Instelbaar: 1.kleine insecten (vlooien) 2. grote insecten (kakkerlakken) 3. kleine zoogdieren (muizen) 4. grotere zoogdieren (ratten) 5. grote zoogdieren (marters) LET OP! Een aantal standen op de WK0600 zijn duidelijk hoorbaar voor mensen. De zwaarste stand (5/6) is zeer luid. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

  41.95
 • Weitech Ultrasone WK0220 Muizen & Insecten

  Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen. Met de Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen verjaagt u muizen zonder chemicaliën of gif. De Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen creeert een onvriendelijk klimaat tegen muizen. Ze kunnen door de Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen niet gemakkelijk communicer en voelen zich onveilig en onprettig. Hoe de muizen individueel op de Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen reageren is verschillen, normaliter het het effect meteen merkbaar. De tijd dat een muis reageert en vlucht is maximaal 72 uur. Gebruik:Dit product werkt zonder chemicaliën of gif. Geheel onschadelijk voor u en uw huisdieren.Bereik: 140m2 Verjaagt: Kleine knaagdieren ( muizen, spitsmuizen )- Vlooien – Teken – Spinnen – Kruipende insecten Beschermde oppervlakte tot 140m². Indien de te beschermen oppervlakte uitgerust is met meubels en zachte materialen, zal het toestel minder oppervlakte beschermen. Aansluitbaar op 220V met een 2 meter lang snoer om zo een ideale plaatsing te verkrijgen. De WK0220 werkt ook met een 9V batterij (levensduur batterij +/- 3 dagen) Meerdere instellingen mogelijk Zichtbaar resultaat na 72 uur Maximaal verbruik van 0,3 Watt Indicatielampje Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

  25.99

Main Menu