Diervriendelijke Muizenval Metaal

5.25

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Vang tot 10 muizen per keer met deze metalen diervriendelijke muizenval.


Met de diervriendelijk metalen muizenval vangt u muizen op een veilige manier. Dankzij het doorzichtige kijkvenster kunt u zien hoeveel muizen u reeds heeft gevangen. De muizenval is gemakkelijk te openen om de muizen weer vrij te laten.

Gebruik:
Plaats in de muizenval wat eten of een beetje lokstof zoals provoke en plaats de val op de looproutes van de muis. Zorg ervoor dat de val altijd langs de wanden of in stille hoeken van de ruimte geplaatst wordt. Hier heeft u de grootste kans om de muis te vangen.
Nadat u de muizen gevangen heeft kunt u deze eenvoudig vrij laten door het deksel te openen.

Veiligheid:
Doordat u geen gebruik van gif hoeft te maken en de eventueel gebruikte lijmplank niet bereikbaar is voor kinderen en huisdieren kunt u deze val met een gerust hart neerzetten. Deze diervriendelijke muizenval is dan ook volledig veilig voor de omgeving.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Diervriendelijk muizenval

Op een verantwoorde manier muizen vangen zonder deze te doden tot u met deze metalen diervriendelijke muizenval.
U kunt met deze val tot wel 10 muizen per keer vangen. Voor het vrijlaten van de muis raden wij u altijd aan dit niet in de directe omgeving van het huis te doen. De kans dat de muis terugkeert is in dit geval namelijk redelijk groot.

Gebruik

De diervriendelijke muizenval is bijzonder makkelijk in gebruik. U plaatst in de val simpelweg een klein beetje eten of een lokstof zoals Provoke en sluit de val weer af. De muis zal zich aangetrokken voelen door de geuren van het geplaatste lokaas en door één van de twee ingangen naar binnenlopen. Zodra de muis zich in de val bevind is er geen weg meer terug en zit hij gevangen. De muis heeft overigens wel voldoende ruimte, u kunt in de val tot 10 muizen tegelijk vangen.
Zorg ervoor dat u de val geregeld controleert. Het is immers een diervriendelijke muizenval waardoor er wel gezorgd moet worden dan de muis niet vanwege de honger alsnog overlijd.

De plaatsing

Om de val zo doeltreffend mogelijk te gebruiken is het van belang dat u de juiste locatie voor de diervriendelijke muizenval kiest. Om deze plaats te bepalen kijkt u naar de sporen die de knaagdieren hebben achtergelaten. Dit kunnen uitwerpselen zijn maar bijvoorbeeld ook knaagschade. De uitwerpselen van een muis zien er een beetje uit als hagelslag. Indien u twijfelt aan de looproute van de muis kunt u altijd een beetje bakmeel strooien. Hier ziet u vervolgens exact in waar de muis heeft gelopen. Plaatst de diervriendelijke muizenval altijd langs de wanden van de ruimte of in stille hoekjes. De kans op een succesvolle vangst is hier absoluut het grootst.

Veiligheid

Doordat de muizenval van buitenaf niet bereikbaar is voor kinderen of huisdieren kunt u de diervriendelijke muizenval met een gerust hart plaatsen.

  • 3.99

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Wat wilt u bestrijden?

Diervriendelijke Muizenval Metaal

Diervriendelijke Muizenval Metaal