Producten om ratten te verjagen

Ratten verjagen met geluid of ratten verjagen met geur? Waar gaat uw voorkeur naar uit? Bij ongedierteproducten.nl kunt u onder andere producten met ultrasoongeluid aanschaffen zodat het ratten verjagen met geluid erg gemakkelijk wordt. U kunt ratten binnen weren, maar ook ratten verjagen buiten wordt mogelijk door een ultrasoon apparaat voor ratten in het stopcontact te stoppen.

Het weghouden uit uw omgeving

Dit neemt een aantal voordelen met zich mee. U hoeft alleen een apparaat in het stopcontact te doen en de ratten blijven op afstand. Daarnaast hoeft u zelf ook geen rat op te ruimen en blijft het dier leven. Een zeer diervriendelijke manier om ratten te weren! U kunt bij ons terecht voor rat verjaagproducten tussen de €16,00 en €75,00. Onthoud ook even dat u voor 16:00 uur moet bestellen, zodat het product de volgende dag direct in huis is. Bij een bestelling vanaf €40,00 leveren wij het product gratis. Dit gaat via PostNL. Wij wensen u succes met het bestrijden van deze dieren!

  • Weitech Ultrasone Muizen & Ratten verjager

    Weitech elektrische ultrasone verjager voor binnen. De Weitech elektrische ultrasoon verjager werkt zonder chemicaliën of gif. De Weitech elektrische ultrasoon verjager is geheel onschadelijk voor u en uw huisdieren. De Weitech elektrische ultrasoon verjager heeft een beschermde oppervlakte tot 280m². Indien het te beschermen oppervlakte uitgerust is met meubels en zachte materialen, zal het toestel minder oppervlakte beschermen. Aansluitbaar op 220Vmet een 2 meter lange kabel. Hierdoor kan u het toestel op een ideale locatie plaatsen – 2 luidsprekers voor een maximal resultaat – Meerdere frequenties mogelijk – Zichtbaar resultaat na 72 uur, 2 weken voor ratten. – Maximaal verbruik van 2,3 Watt – Geschikt voor kamers – gaat niet direct door muren. – Indicatielampje – Hoorbaar op sommige frequenties – Muizenverjager, rattenverjager, kruipende insecten verjager.Verjaagt: Ratten – Muizen – Vlooien – Teken – Spinnen – Kruipende insecten Bereik: 280m² Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

    31.95
  • Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen

    Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen verjaag je allerlei soorten dieren De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. Dit apparaat is onschadelijk voor de mens, voor honden, katten, paarden, schapen, koeien, vogels en reptielen. Let op: de weitech ultrasone verjager met verschillende standen kan eventueel wel schadelijk zijn voor hamsters, woestijnmuizen en fretten (dus niet in de nabijheid plaatsen). Gebruik: Ultrasone trillingen gaan niet door muren. De signalen weerkaatsen op harde oppervlaktes. Ze worden geremt door zachte materialen zoals tapijten, sofa’s etc. hetgeen het effect van het apparaat kan verminderen. Om een goed resultaat te behalen is het aan te bevelen het apparaat zo te plaatsen dat het niet gehinderd wordt door zachte materialen. Voor optimale resultaten, plaats het apparaat op 5-60 cm van de vloer. Specificaties: Beschermde oppervlakte tot 325m². Professionele kwaliteit: Metalen Behuizing Aansluitbaar op 220Vmet een adapter. Hierdoor kan u het toestel op een ideale locatie plaatsen Zichtbaar resultaat na 72 uur! (2 weken voor ratten). Maximaal verbruik van 0,4 Watt Indicatielampje Afmeting: 150x80x90mm (lxbxh) Hoorbaar op sommige frequenties. Instelbaar: 1.kleine insecten (vlooien) 2. grote insecten (kakkerlakken) 3. kleine zoogdieren (muizen) 4. grotere zoogdieren (ratten) 5. grote zoogdieren (marters) LET OP! Een aantal standen op de WK0600 zijn duidelijk hoorbaar voor mensen. De zwaarste stand (5/6) is zeer luid. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

    41.95

Main Menu