MouseShield Professional

9.75

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

MouseShield Dectectable gatenstopmiddel Muis & Rat Mouse Shield is een gebruiksvriendelijke weringspasta dat voor allerlei ongedierte de toegangswegen naar binnen verspert. Mouse Shield bevat geen giftige bestandsdelen en is metal decteable dus toegestaan in de voedselindustrie. Mouse Shield kan niet kapot geknaagd worden.Toepassing: Afdichten van kieren en naden, voegen en dillitaties (ongeacht de breedte en diepte), zettingsscheuren, aansluitingen van rioolen a.d.Mouse Shield wordt geleverd in een koker van ca. 300ml. Aanbrengen met kitspuit. Bij ons te bestellen.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

MouseShield Professional gaten stopmiddel

MouseShield Professional gaten stopmiddel tegen Muis & Rat word gebruikt ter preventie. Overlast van muizen wordt voornamelijk veroorzaakt door de huismuis. Zoals bij alle knaagdieren groeien de beitelvormige voortanden van huismuizen hun hele leven lang door. Om hun gebit op peil te houden moeten ze dus voortdurend knagen. En dat doen ze dan ook. Elektrische bedrading, waterleidingen en houtwerk zijn geliefde objecten en ze kunnen daarbij kortsluiting (brand), lekkages en machinestoringen veroorzaken. Ook knagen ze bijvoorbeeld aan (verpakte) levensmiddelen, papier en textiel. Voedsel kan verontreinigd worden door uitwerpselen en urine van muizen. Ze eten alles, bij voorkeur graan, peulvruchten en noten. De huismuizen zijn vooral ’s nachts actief. Uitwerpselen zijn 0,3 tot 0,8 cm lang, 0,1 tot 0,3 cm dik en vrij spits van vorm. Ze kunnen door gaatjes van 5-7 millimeter kruipen door hun inklapbare skelet. Het is dus heel belangrijk om de gaatjes te dichten.

Waarom MouseShield “Professional”

MouseShield Professional is net anders dan de normale versie. De professional variant, ook wel “Detectable” genoemd, heeft kleine staal deeltjes in de weringspasta zitten. Deze staal deeltjes waren origineel bedoeld zodat het middel te detecteren is in bijvoorbeeld voedselfabrieken. Maar dit geeft een enorm voordeel en dat is de stevigheid. Hoewel de normale variant zijn werk prima doet is de stevigheid aanzienlijk beter in de professional versie. Als gevolg word dit middel ook regelmatig gebruikt door professionele ongediertebestrijders.

Het gebruik van MouseShield

MouseShield gaten stopmiddel is te gebruiken als een vorm van kit. Het toepassen van de weringspasta is zo gedaan. U spuit de potentiële ingang van de muis/rat vol met een kitspuit. Dan strijkt u het uiteinde glad, zodat het netjes kan opdrogen, met een spatel, lepel of mesje. De kitspuit hebben wij ook in ons assortiment.  Dit is alles wat u hoeft te doen.

De werking

MouseShield heeft een unieke formule waardoor het perfect werkt voor de wering van muizen en ratten. Normaal gesproken knagen knaagdieren makkelijk door kit heen. Dit doen ze omdat het zacht is maar hard genoeg  Nadat de pasta/kit is aangebracht blijft het in het algemeen zacht. Alleen de buitenkant krijgt een iets harder vlies. Hierdoor als een muis of rat er aan gaat knagen komt de pasta/kit tussen zijn tanden. Muizen en ratten vinden dit erg vervelend en zullen dus weer stoppen en weggaan. MouseShield is hiermee dus een effectieve en diervriendelijke manier om muizen en ratten te weren.

Alternatieven

Wij raden aan om geen weringspasta te gebruiken bij gaten die groter zijn dan 5 centimeter. Heeft u zoon potentiële ingang/gaatje dan raden wij aan staalwol te gebruiken. Bij meerdere gaatjes van 5 centimeter hebben wij ook Bulk staalwol. Ook zijn bijenbekjes van 5 of 7 centimeterspouwsafe en gevelfix effectief

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Ean code

8717953266200

Merk

Mouseshield

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Wat wilt u bestrijden?

MouseShield Professional

MouseShield Professional