Muizen lokdoos tunnel

1.49

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

handig te openen via het druk systeem – 2 inloop routes

Deze muizen lokdoos tunnel is handig te openen via het druk systeem en heeft 2 inloop routes. Deze afsluitbare muizen lokdoos tunnel is vervaardigd van een zware kwaliteit kunststof. Ideaal voor het veilig plaatsen van muizengif, muizenkorrels of bijvoorbeeld graan.
Afmetingen: (lxbxh) 179x85x50mm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Tips voor gebruik

Het beste resultaat haalt u door de muizen lokdoos tunnel langs de randen van de ruimte waar overlast is te plaatsten. Muizen lopen namelijk altijd via vaste routes langs randen naar hun eindbestemming. Voor het beste resultaat plaatst u op ongeveer elke 4 meter een muizen lokdoos tunnel. Om muizenoverlast in de toekomst te voorkomen moet u ervoor zorgen dat de muizen uw huis niet meer binnen kunnen dringen. U kunt dit doen door de toegangswegen voor de muis af te dichten, hiervoor kunt u gebruik maken van staalwol of Mouseshield.

Muizen

Overlast van muizen wordt voornamelijk veroorzaakt door de huismuis.

Zoals bij alle knaagdieren groeien de beitelvormige voortanden van huismuizen hun hele leven lang door. Om hun gebit op peil te houden moeten ze dus voortdurend knagen. En dat doen ze dan ook. Elektrische bedrading, waterleidingen en houtwerk zijn geliefde objecten en ze kunnen daarbij kortsluiting (brand), lekkages en machinestoringen veroorzaken. Ook knagen ze bijvoorbeeld aan (verpakte) levensmiddelen, papier en textiel. Voedsel kan verontreinigd worden door uitwerpselen en urine van muizen.

Ze eten alles, bij voorkeur graan, peulvruchten en noten. De huismuizen zijn vooral ’s nachts actief. Uitwerpselen zijn 0,3 tot 0,8 cm lang, 0,1 tot 0,3 cm dik en vrij spits van vorm. Een gemiddelde huismuis neemt 3 tot 5 gram voedsel per dag tot zich.

Wat zijn de risico’s voor de gezondheid?

Muizen kunnen via urine en ontlasting ziektekiemen verspreiden, waardoor voedselvergiftiging en/of huidziekten kunnen ontstaan.

Er zijn diverse manieren om muizen te vangen en/of te bestrijden.

Ongedierteproducten.nl levert zowel producten om muizen diervriendelijk te vangen of te weren, alsmede muizengif, muizenvallen en lijmplanken waarmee een plaag snel en doeltreffend kan worden aangepakt. Let er bij de muizenbestrijding op dat u uw lokaasdepots plaatst op strategisch gekozen plaatsen. Leg voldoende aanbod van lokaas aan op goed gekozen plaatsen. Zorg ervoor dat deze zo vers mogelijk is. Controleer na 2 à 3 dagen, lokaas zo nodig verversen indien het erg is vervuild, en doorgaan totdat er geen opname meer plaatsvindt.

Wat kunt u zelf doen om muizenoverlast te voorkomen?

Zorg voor een opgeruimde en schone omgeving in en rond uw woonomgeving (dus ook in de schuur, de tuin en plaatsen waar u afval opslaat) zodat een muis geen voedsel vindt. Laat materialen en rommel niet langdurig liggen, want dit biedt nestmateriaal en beschutting om een nest te maken. Bewaar afval in goed afsluitbare bakken totdat het wordt afgevoerd. Zorg dat de muizen niet binnen kunnen komen via bijvoorbeeld openingen in buitenmuren, luchtroosters of niet goed afgesloten deuren en ramen. Een volwassen muis kan door een kier van 0,5cm een gebouw binnendringen, kleine gaten kunt u dan ook het best dichten met het product Mouseshield. Zorg ervoor dat muizen op straat geen etensresten vinden. Voer vogels daarom alleen natuurlijk voedsel en zoveel als ze per keer op kunnen eten.

Daarnaast kan ook een elektrische verjager in veel situaties uitkomst bieden.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Killgerm

Wat wilt u bestrijden?

Muizen lokdoos tunnel