Trapper LTD lijmplank muizen

0.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Muizen lijmplank LTD – per stuk

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 166 Categorieën: ,

Trapper LTD muizen lijmplank

Deze muizen lijmplank LTD van Trapper is voor muizen zeer aantrekkelijk vanwege de vanillegeur die aan het product is meegegeven. De sterke lijmlaag zorgt ervoor dat deze lijmplank zeer effectief is.

Gebruik van de muizen lijmplank

Het beste resultaat haalt u door de muizen lijmplank te plaatsen langs de randen van de betreffende ruimte. Het liefst op de plaats waar u sporen van de muis bent tegengekomen, muizen hebben namelijk de eigenschap om langs de randen vaak dezelfde route te lopen. U kunt de plank vlak gebruiken maar kunt deze ook vouwen tot een lokdoos. Om het extra aantrekkelijk te maken kunt u altijd een klein beetje extra lokstof op de plank te smeren. Mocht u twijfelen welke route de muis loopt kunt u gebruik maken van bakmeel of bloem. Door dit te strooien zult u achteraf gemakkelijk zien waar hij heeft gelopen. Alle tips over muizen zijn te vinden op de pagina: Tips tegen muizen

Het gebruik van lijmvallen voor het vangen van ratten en muizen is in Nederland zonder ontheffing niet toegestaan. De lijmkaarten mogen door winkels worden verkocht en gekocht door de gebruiker. Voor het gebruik van muizenlijm en lijmplanken heeft u echter een ontheffing nodig. Deze kunt u aanvragen via de rijksdienst voor ondernemend Nederland op www.rvo.nl.

Controle

Na het plaatsen van de muizen lijmplank is het belangrijk om geregeld te controleren of u iets heeft gevangen.

Niet alleen voor muizen

Hoewel de naam anders doet vermoeden is deze niet enkel geschikt voor het vangen van een muis. Voor andere insecten zoals zilvervisjes of kakkerlakken kunt u deze uitstekend gebruiken

Alternatieven

Bij het vangen van een muis gaat ook op dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Zo kunt u kiezen voor mechanische of diervriendelijke vallen of het gebruik van muizengif.

Wat wilt u bestrijden?

Trapper LTD lijmplank muizen

Trapper LTD lijmplank muizen