Vogelverschrikker lasers

Lasers om vogels te verschrikken

Vogels verjagen met lasers is een zeer gemakkelijke optie, maar wel de net wat prijzigere. Een laser vogelverschrikker kunt u bij ons namelijk aanschaffen tussen de €399,00 en €989,00. Wij verkopen een laser vogelverschrikker van het merk Agrilaser, LaserOP en Bird Lazzzer. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een laser tegen duiven en kunt u ook spreeuwen verjagen met laser.

Andere producten naar de laser vogelverschrikker

Naast het verjagen van vogels met lasers, kunt u ook vliegers, vogelnetten, vogelpinnen en vogelverjagers aanschaffen om deze vogels te verjagen. Wij willen u zo goed mogelijk kunnen helpen met het beslissingsproces van de aankoop, daarom kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Onze klantenservice is van 10:00 uur tot 15:00 uur beschikbaar om u te hulp te staan. En 1 tip: bestel voor meer dan €40,00 en wij versturen het product gratis met PostNL naar uw aangegeven locatie.

 • Agrilaser Lite – Laser tegen vogels

  Verjaag ganzen, meeuwen, spreeuwen, duiven of van andere vogelsoorten met de AgriLaser Lite

  De Agrislaser is een uiterst effectief middel voor het verjagen van vogels. Het apparaat lichtgewichte en compacte formaat zorgt ervoor dat u de AgriLaser Lite gemakkelijk mee kunt nemen tijdens de dagelijkse bezigheden. De vogels zien de groene laserstraal die het apparaat afgeeft als een gevaar waardoor ze het gebied verlaten. De vogels zullen het gebied als onveilig beschouwen en vervolgens niet meer terugkeren.

  Het beste resultaat met de Agrilaser heeft u bij bewolkt weer.

  Bereik: tot 1.000 meter
  Accu: Meegeleverd werkt ongeveer 2,5 uur.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu