Lasers om vogels te verschrikken

Vogels verjagen met lasers is een zeer gemakkelijke optie, maar wel de net wat prijzigere. Een laser vogelverschrikker kunt u bij ons namelijk aanschaffen tussen de €399,00 en €989,00. Wij verkopen een laser vogelverschrikker van het merk Agrilaser, LaserOP en Bird Lazzzer. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een laser tegen duiven en kunt u ook spreeuwen verjagen met laser.

Andere producten naar de laser vogelverschrikker

Naast het verjagen van vogels met lasers, kunt u ook vliegers, vogelnetten, vogelpinnen en vogelverjagers aanschaffen om deze vogels te verjagen. Wij willen u zo goed mogelijk kunnen helpen met het beslissingsproces van de aankoop, daarom kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Onze klantenservice is van 10:00 uur tot 15:00 uur beschikbaar om u te hulp te staan. En 1 tip: bestel voor meer dan €40,00 en wij versturen het product gratis met PostNL naar uw aangegeven locatie.

  • Agrilase Lite laser tegen vogels

    Heeft u last van ganzen, meeuwen, spreeuwen, duiven of van andere vogelsoorten en wilt u deze diervriendelijk verjagen? Dan heeft Agrilaser de oplossing voor uw vogeloverlast. Agrilaser® biedt een geluidloze en draagbare lasers met gepatenteerde optische technologie voor het diervriendelijk verjagen van ganzen en andere vogels over een grote afstand. Vogels zien de groene laserstraal als een naderend fysiek gevaar en vliegen weg. In tegenstelling tot conventionele verjagingmethoden zullen vogels hier niet aan wennen. De vogels zullen na herhaaldelijk gebruik het gebied als onveilig beschouwen en er niet meer terugkeren. – Eenvoudig in gebruik – Direct en langdurig resultaat – Verjaagt de meeste soorten vogels – Milieu- en diervriendelijk vogels verjagen zonder imagoschade – Ontwikkeld in samenwerking met landbouwspecialisten De Agrilaser® Lite is het instapmodel van Agrilaser, verjaagt vogels over een afstand van 1 kilometer en is het meest effectief bij een lichtsterkte van 10.000 Lux, wat overeenkomt met bewolkt weer. De Agrilaser® Lite wordt onder andere gebruikt door agrariërs en pestbestrijders voor het verjagen van: – Spreeuwen uit stallen – Meeuwen en duiven rondom gebouwen – Ganzen van landbouwgrond en golfbanen – Aalscholvers van viskwekerijen Specificaties: Bereik 1000 meter Batterijduur 2,5 uur Inhoud Agrilaser® Lite 1x herlaadbare batterijen Batterijlader Opbergdoos Afmetingen 195 x 25 mm

    299.00

Main Menu