• Ratten lijmplank – uitvouwbaar

  MEGA AANBIEDINGUitvouwbare lijmplank 100 stuks of 250 stuks!
  Deze groot uitvouwbare lijmplank is de klassieker onder de lijmplanken en heeft uitgevouwen de maat heeft van een a4-tje. Naast muizen en ratten is deze zeer geschikt om kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten mee te vangen.

  Plaats de plank langs de plinten of waar u de uitwerpselen heeft gevonden voor het beste resultaat. Om het voor de muis of rat extra aantrekkelijk te maken kunt u gebruik maken van een lokstof.
  Houd er rekening mee dat u dagelijks controleert of u iets met de uitvouwbare lijmplank heeft gevangen.

  2.252.50
 • MouseShield Professional

  MouseShield Dectectable gatenstopmiddel Muis & Rat Mouse Shield is een gebruiksvriendelijke weringspasta dat voor allerlei ongedierte de toegangswegen naar binnen verspert. Mouse Shield bevat geen giftige bestandsdelen en is metal decteable dus toegestaan in de voedselindustrie. Mouse Shield kan niet kapot geknaagd worden.Toepassing: Afdichten van kieren en naden, voegen en dillitaties (ongeacht de breedte en diepte), zettingsscheuren, aansluitingen van rioolen a.d.Mouse Shield wordt geleverd in een koker van ca. 300ml. Aanbrengen met kitspuit. Bij ons te bestellen.

  7.40
 • MouseShield gaten stopmiddel tegen Muis & Rat

  Mouse shield gaten stopmiddel tegen muis & rat

  MouseShield gaten stopmiddel is een gebruiksvriendelijke weringspasta dat voor allerlei ongedierte de toegangswegen naar binnen verspert. Mouse Shield bevat geen giftige bestandsdelen. Mouse Shield kan niet kapot geknaagd worden.Toepassing: Afdichten van kieren en naden, voegen en dillitaties (ongeacht de breedte en diepte), zettingsscheuren, aansluitingen van rioolen a.d.Mouse Shield wordt geleverd in een koker van ca. 300ml. Aanbrengen met kitspuit. Bij ons te bestellen. Muizen & rattenwerings producten

  6.99
 • Ratten lijmval Victor – per stuk

  Sterke lijmlaag voor het gemakkelijk vangen van ratten.

  Aantal: Per stuk
  Afmeting: 27 x 12,5 cm

  Het product:
  Deze niet giftige ratten lijmval van Victor is voorzien van een sterke lijmlaag. Naast ratten is dit product ook geschikt om muizen, kakkerlakken en andere kruipende insecten te vangen.

  2.002.50
 • Staalwol 50cm tegen muizen & ratten

  Staalwol 50cm Staalwol is ideaal om (grote) gaten op te vullen! Als u weet waar de muizen of ratten vandaan komen, kunt u doelgericht deze in- of doorgangen dichtmaken met staalwol.Voordelen:- Staalwol is niet door te knagen.- Staalwol is makkelijk te verwijderen of te verplaatsen.- Staalwol is makkelijk te plaatsen.- Staalwol is een veel goedkopere oplossing dan bijv. het gebruik van kit of gips. Wanneer u kleine gaatjes wilt opvullen, gebruik dan MouseshieldInhoud: rol van 50cm.

  9.95
 • Weringspakket muizen klein

  Houdt ongewenste knaagdieren buiten met dit muis weringspakket!

  Inhoud pakket:
  Mouseshield professional (2x)
  Staalwol 50cm

  Toepassing
  Met dit pakket kunt u gemakkelijk de kleine ingangen in bijvoorbeeld uw keuken, schuur of zolder dichtstoppen. Dit kunt u doen door de staalwol op maat te knippen voor en in het gaatje te stoppen zodat er niks meer langs kan. Hierna gebruikt u de Mouseshield om een extra beschermlaag te creëren voor de ingang. De Mouseshield zal uitharden aan de buitenzijde van het product maar aan de binnenkant vloeibaar blijven zodat als er een muis of rat doorheen probeert te komen deze in de zachte substantie terecht komen en niet verder kunnen en/of willen.

  21.99
 • BELL Trapper Pro Ratten lijmplank – 12 stuks

  Inclusief handig kunststof bakje welke na gebruik is op te beren in de daarvoor bestemde cassette.

  Ratten en muizen vangt u gemakkelijk met deze PRO lijmplanken. Het product is voorzien van een extra dikke lijmlaag welke niet uitdroogt.
  Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen is het van belang de lijmvallen op de juiste locatie te plaatsen. Zorg ervoor dat u de lijmval langs de wanden, plinten of in stille donkere hoekjes plaatst. Hier zal u het beste resultaat halen!

  Geschikt voor het vangen van:
  Ratten, muizen, zilvervisjes, kakkerlakken en andere kruipende insecten


  Inhoud: 12 stuks (ook verkrijgbaar per 48 stuks)
  Afmeting: 24 x 11 cm

  34.95
 • Bytrap ratten lijmval – 2 stuks

  Hoogwaardige kwaliteit ratten lijmval – 2 stuks

  Bytrap ratten lijmval bevat geen giftige stoffen waardoor het een zeer veilig ongediertebestrijdingsmiddel is voor in huis.
  Deze lijmval is voorzien van een zeer sterke lijmlaag waarmee u de rat gemakkelijk kunt vangen. Naast het vangen van ratten is deze lijmplank geschikt voor het vangen van onder andere kakkerlakken, zilvervisjes, pissebedden en bedwantsen.

  Inhoud: 2 stuks

  4.955.95
 • Rattenval Rat-F

  Zonder twijfel één van de meest verkochte rattenvallen uit ons assortiment. Deze kwalitatief hoogwaardige rattenval wordt onder andere gebruikt in de professionele ongediertebestrijding.

  Rat-F rattenval is van zeer sterke kwaliteit en handig te spannen via het scharnier. De rattenval is gemaakt van plastic waardoor hij na goed afspoelen her te gebruiken is.
  Wij raden aan om de val aantrekkelijk te maken door een lokstof toe te voegen, van bijvoorbeeld het merk provoke. Plaats de Rat-F rattenval langs de randen van de ruimte waar overlast is geconstateerd. Ratten zijn schuwe dieren waardoor het enkele dagen kan duren voordat je beet hebt.

  2.59
 • Xlcuder staalwol – 3 meter – 10cm breed

  Extreem duurzaam materialen voor het weren van knaagdieren!

  Xluder staalwol is een duurzame en definitieve oplossing voor het dichten van gaten en scheuren. Doordat dit product gemaakt is van een hoge kwaliteit RVS staalwol en Polyfiber hoeft u niet bang te zijn dat de staalwol gaat krimpen of uitzetten.

  Gebruik:
  Gebruik 3 à 4 keer meer oppervlakte staalwol dan de grootte van de af te dichten opening. U kunt met een stomp voorwerp de staalwol de opening in duwen.
  Bij het werken met dit product adviseren wij om handschoenen te gebruiken.

  Inhoud:
  3 Meter – 10cm breed (ook verkrijgbaar in voordeelverpakking)

  45.0049.80
 • Weitech Ultrasone Muizen & Ratten verjager

  Weitech elektrische ultrasone verjager voor binnen. De Weitech elektrische ultrasoon verjager werkt zonder chemicaliën of gif. De Weitech elektrische ultrasoon verjager is geheel onschadelijk voor u en uw huisdieren. De Weitech elektrische ultrasoon verjager heeft een beschermde oppervlakte tot 280m². Indien het te beschermen oppervlakte uitgerust is met meubels en zachte materialen, zal het toestel minder oppervlakte beschermen. Aansluitbaar op 220Vmet een 2 meter lange kabel. Hierdoor kan u het toestel op een ideale locatie plaatsen – 2 luidsprekers voor een maximal resultaat – Meerdere frequenties mogelijk – Zichtbaar resultaat na 72 uur, 2 weken voor ratten. – Maximaal verbruik van 2,3 Watt – Geschikt voor kamers – gaat niet direct door muren. – Indicatielampje – Hoorbaar op sommige frequenties – Muizenverjager, rattenverjager, kruipende insecten verjager.Verjaagt: Ratten – Muizen – Vlooien – Teken – Spinnen – Kruipende insecten Bereik: 280m² Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

  31.95
 • Aegis Rattendoos

  Aegis rattendoos Een kunststof doos met 2 ingangen voorzien van sleutel. In de Aegis rattendoos past een Rat-F rattenval (niet meegeleverd). Ook is deze rattendoos zeer geschikt om gif in uit te zetten. De rat loopt in de val en sterft vrijwel meteen. Voordelen:- Geen open val of gif waardoor deze veilig is voor kleine kinderen en huisdieren.- Geen zichtbaar rattenlijkje- Steeds opnieuw te gebruiken.- U kunt de Aegis rattendoos ook als voerkistje gebruiken. Afmetingen L x B x H: 33,5 x 21 x 10,5 cm.Inhoud: 1 Aegis rattendoos + 1 sleutel

  10.49
 • Xcluder Staalwol – Voordeelverpakking 5 rollen à 3 meter

  Extreem duurzaam materialen voor het weren van knaagdieren!

  Xluder staalwol is een duurzame en definitieve oplossing voor het dichten van gaten en scheuren. Doordat dit product gemaakt is van een hoge kwaliteit RVS staalwol en Polyfiber hoeft u niet bang te zijn dat de staalwol gaat krimpen of uitzetten.

  Gebruik:
  Gebruik 3 à 4 keer meer oppervlakte staalwol dan de grootte van de af te dichten opening. U kunt met een stomp voorwerp de staalwol de opening in duwen.
  Bij het werken met dit product adviseren wij om handschoenen te gebruiken.

  Inhoud:
  3 Meter – 10cm breed (ook verkrijgbaar in voordeelverpakking)

  209.99239.99
 • Bijenbekjes RVS 10 stuks 5cm

  Bijenbekjes RVS 10 stuks van 5 cm Door de kleinste spleten komt de grootste narigheid! Een goed gebouw heeft open stootvoegen voor de ventilatie van de spouwmuur. Ongedierte zoals wespen en muizen maken graag gebruik van deze openingen. Plaats daarom Bijenbekjes van 5 cm zodat uw spouwmuur ventileert en u vrij blijft van ongedierte. Bijenbekjes zijn de enige roosters die achteraf met de hand plaatsbaar zijn. Daarnaast zich aan de voegbreedte aanpassen, automatisch op de juiste positie komen en dan verankerd zijn door de weerhaken. En dat ook nog in roestvrijstaal! Aantal: 10 Grootte: 5cm

  14.99
 • Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen

  Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen verjaag je allerlei soorten dieren De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. Dit apparaat is onschadelijk voor de mens, voor honden, katten, paarden, schapen, koeien, vogels en reptielen. Let op: de weitech ultrasone verjager met verschillende standen kan eventueel wel schadelijk zijn voor hamsters, woestijnmuizen en fretten (dus niet in de nabijheid plaatsen). Gebruik: Ultrasone trillingen gaan niet door muren. De signalen weerkaatsen op harde oppervlaktes. Ze worden geremt door zachte materialen zoals tapijten, sofa’s etc. hetgeen het effect van het apparaat kan verminderen. Om een goed resultaat te behalen is het aan te bevelen het apparaat zo te plaatsen dat het niet gehinderd wordt door zachte materialen. Voor optimale resultaten, plaats het apparaat op 5-60 cm van de vloer. Specificaties: Beschermde oppervlakte tot 325m². Professionele kwaliteit: Metalen Behuizing Aansluitbaar op 220Vmet een adapter. Hierdoor kan u het toestel op een ideale locatie plaatsen Zichtbaar resultaat na 72 uur! (2 weken voor ratten). Maximaal verbruik van 0,4 Watt Indicatielampje Afmeting: 150x80x90mm (lxbxh) Hoorbaar op sommige frequenties. Instelbaar: 1.kleine insecten (vlooien) 2. grote insecten (kakkerlakken) 3. kleine zoogdieren (muizen) 4. grotere zoogdieren (ratten) 5. grote zoogdieren (marters) LET OP! Een aantal standen op de WK0600 zijn duidelijk hoorbaar voor mensen. De zwaarste stand (5/6) is zeer luid. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

  41.95
 • Kitspuit professioneel – Zwart metaal

  Professionele metalen kitspuit

  Een professionele metalen kitspuit waarmee u gemakkelijk uw product in kieren of naden aanbrengt. Wij adviseren deze kitspuit dan ook altijd bij onze muis werende paste MouseShield.
  Materiaal: Metaal
  Kleur: Zwart

  7.90
 • BELL Trapper Pro lijmplank Rat 48 stuks

  Inclusief handig kunststof bakje welke na gebruik is op te beren in de daarvoor bestemde cassette.

  Ratten en muizen vangt u gemakkelijk met deze PRO lijmplanken. Het product is voorzien van een extra dikke lijmlaag welke niet uitdroogt.
  Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen is het van belang de lijmvallen op de juiste locatie te plaatsen. Zorg ervoor dat u de lijmval langs de wanden, plinten of in stille donkere hoekjes plaatst. Hier zal u het beste resultaat halen!
  Om het voor de rat of muis nog extra aantrekkelijk te maken kunt een lokstof zoals Provoke gebruiken.

  Geschikt voor het vangen van:
  Ratten, muizen, zilvervisjes, kakkerlakken en andere kruipende insecten

  Inhoud: 48 stuks
  Afmeting: 24 x 11 cm

  134.99
 • Ratten lijmplank uitvouwbaar – 100 stuks MEGA AANBIEDING

  Deze groot uitvouwbare lijmplank is de klassieker onder de lijmplanken en heeft uitgevouwen de maat heeft van een a4-tje. Naast muizen en ratten is deze zeer geschikt om kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten mee te vangen.

  Plaats de plank langs de plinten of waar u de uitwerpselen heeft gevonden voor het beste resultaat. Om het voor de muis of rat extra aantrekkelijk te maken kunt u gebruik maken van een lokstof.
  Houd er rekening mee dat u dagelijks controleert of u iets met de uitvouwbare lijmplank heeft gevangen.

  150.00250.00
 • Ratten lijmval Victor – Voordeelverpakking 24 stuks

  Voordeelverpakking 24 stuks

  Aantal: 24 stuks
  Afmeting: 27 x 12,5 cm

  Het product:
  De ratten lijmval van Victor is voorzien van een sterke lijmlaag. Naast ratten is dit product ook geschikt om muizen, kakkerlakken en andere kruipende insecten te vangen.
  Door de geur van pinda’s worden de ratten aangetrokken.

  47.5059.95
 • Lijmval muizen en ratten – 2 stuks – groot formaat

  Zeer sterke lijmplank voor muizen en ratten!

  Deze muizen en ratten lijmplank van Eurotrap heeft een groot formaat, hierdoor kunt u met de lijmplank gemakkelijk hele looproutes afzetten. De muizen en ratten worden extra aangetrokken door de lokstof met pindageur die in de lijm verwerkt is.

  Tip
  plaats de lijmval zoveel mogelijk op de sporen waar de muis gelopen heeft voor het beste resultaat!

  Afmeting: 25 x 12 cm
  Inhoud: 2 stuks

  6.95
 • Rattenklem Victor – hout – per stuk

  De rattenval klassieker uit ons assortiment, al jaren doeltreffend!

  De houten rattenval van Victor zijn zoals gezegd een echte klassieker. Doe wat lokstof op de val en plaats deze langs de randen in de ruimte waar u overlast heeft.
  Inhoud: per stuk

  4.29
 • Zapi ratten en muizen lijmplank – Extra sterk

  Extra sterke regen-en vochtbestendige houten lijmplank voor het vangen van ratten en muizen.

  Wanneer er niet met gif bestreden kan of mag worden is de Zapi ratten en muizen lijmplank ideaal. De plank is gemaakt van hout en beschikt over een zeer sterke lijmlaag. Zodra de muis of rat over plank heen loopt is ontsnappen niet meer mogelijk.

  Inhoud: 2 stuks
  Afmeting: 28 x 19cm

  5.25
 • Ratten lijmplank uitvouwbaar – 250 stuks MEGA AANBIEDING

  Deze groot uitvouwbare lijmplank is de klassieker onder de lijmplanken en heeft uitgevouwen de maat heeft van een a4-tje. Naast muizen en ratten is deze zeer geschikt om kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten mee te vangen.

  Plaats de plank langs de plinten of waar u de uitwerpselen heeft gevonden voor het beste resultaat. Om het voor de muis of rat extra aantrekkelijk te maken kunt u gebruik maken van een lokstof.
  Houd er rekening mee dat u dagelijks controleert of u iets met de uitvouwbare lijmplank heeft gevangen.

  325.00625.00
 • Spouwsafe 24cm

  Spouwsafe 24cm Spouwsafe biedt de ideale preventie tegen ongedierte zoals muizen, ratten, bijen of wespen. De Spouwsafe is 24 cm lang en makkelijk op maat te knippen met een kniptang. Naast de spouwsafe adviseren wij mouseshield met staalwol voor extra stevigheid en een ondoordringbare barrière. Te gebruiken voor open stootvoegen. Heeft u een andere maat nodig? De standaard maat is 6 cm. Inhoud: per stuk

  9.95
 • PEST-STOP Metalen rattenval (zwaar model)

  PEST-STOP Metalen rattenval (zwaar model) PEST-STOP Metalen rattenval (zwaar model) Deze Pest-stop metalen rattenval is van zeer sterke kwaliteit. De val is volledig gemaakt van metaal waardoor hij makkelijk afspoel baar is en daardoor her te gebruiken is. Wij adviseren om de Pest-Stop metalen rattenval aantrekkelijk te maken met een lokstof van bijvoorbeeld het merk Provoke. verder kan je het best de rattenval langs de randen van de ruimte plaatsen waar de overlast geconstateerd is. Zorg ervoor dat de doorgang waar de ratten naar binnen komen afgedicht wordt met bijvoorbeeld staalwol en mouseshield. Deze twee producten samen vormen een ondoordringbare barrière. Inhoud: 1 Pest-stop metalen rattenval

 • PEST-STOP Rattenval kooi

  PEST-STOP Rattenval kooi sterk metaal Deze Pest-Stop rattenval kooi is gemaakt van een sterkmetaal waardoor de rat niet meer uit de val kan. Span de val en maak hem aantrekkelijk met wat lokstof van bijvoorbeeld Provoke. De gebruiksaanwijzing staat op de doos. Ratten zijn schuwe dieren dus kan het even duren voordat je beet hebt. Zorg dat naast de provoke lokstof geen ander voedsel aanwezig is zodat de rat genoodzaakt is om van de lokstof te eten. Wanneer de rat gevangen is adviseren wij de rat minimaal 7 kilometer van huis vrij te laten. Wanneer deze afstand te kort is komt de rat terug naar zijn oorspronkelijke territorium. Afmeting: L35cm – H13cm – B18cm

  19.99
 • Trapper T-Rex rattenval

  Trapper T-Rex rattenval Deze Trapper T-rex rattenal heeft met zijn scherpe tanden een zeer effectieve werking. De rattenval is zeer gemakkelijk te spannen door het scharnier om te zetten. Verder is de T-rex gemaakt van plastic waardoor hij na goed afspoelen herbruikbaar is. Wij adviseren de klapval langs de randen van de ruimte te zetten waardoor de bestrijding het effectiefst is. Zorg ervor dat de Trapper T-Rex rattenval aantrekkelijk wordt gemaakt met bijvoorbeeld een lokstof van het merk provoke. Wij raden aan om te achterhalen waardoor de ratten naar binnen komen en deze doorgangen af te dichten met staalwol en mouseshield. Deze twee producten samen vormen een ondoordringbare barrière waar geen enkele vorm van ongedierte doorheen komt. Inhoud: 1 Trapper T-Rex rattenval

  12.95
 • Spouwsafe 6cm. tegen muizen en ratten 10 stuks

  Spouwsafe voor openingen in de muur tegen ongedierte. De Spouwsafe is een ideaal middel om openingen in muren te dichten tegen ongedierte. Met zijn lengte van 6 cm past hij in alle standaard openingen in de muren. Wij adviseren u om naast de Spouwsafe ook Mouseshield en staalwol te gebruiken. Gezamenlijk biedt dit de beste wering tegen ongedierte zoals muizen en wespen. Is 6 cm te klein of te groot? Niet getreurd daarvoor hebben wij een op maat knipbare spouwsafe van 24 cm lang. De op maat knipbare spouwsafe bestellen? klik dan hier

  13.95
 • Gevelfix tegen muizen en ratten

  Gevelfix voor ventilatieopeningen Door de kleinste kieren en gaten dringen muizen binnen. Door bijenbekjes en gevelfixaan te brengen, blijft u uw ventilatie behouden, maar het pand blijft door de gevelfix gesloten voor ongewenste indringers. Kleine openingen tot 2 cm: MouseshieldEnkele openingen van 2 tot 5 cm: STAALWOL 50cmMeerdere openingen of groter dan 5 cm: STAALWOL BULKSpouwopeningen en luchtgaten: BIJENBEKJES en SPOUWSAFE Aantal: 1 Gevelfix rooster Grootte: 10 x 14 cmmet schroefgaten

  17.95
 • AF lokaasdoos voor Ratten

  AF lokaasdoos voor Ratten De meest veelzijdige lokaasdoos voor ratten met vele unieke kenmerken:Afneembaar deksel om periodieke controle en registratie te vereenvoudigen Eenvoudig onderhoud door afneembaar deksel Unieke veilige sluiting met sleutel te openen (meegeleverd) Verticale positionering van sluiting voorkomt vervuiling van het sleutelgat Meest gebruikte lokaas formuleringen kunnen worden toegepast Lokaasdepot is geschikt voor maximaal 1 kilogram lokaas Tripod systeem zorgt voor stabiliteit bij plaatsing Afmetingem: 105 x 355 x 255 mm. (HxBxD) Stevig en compact Universele roestvast stalen sleutel past op alle AF items Geadviseerd rattengif: Tomcat blox Let op, wordt zonder gif geleverd!materiaal:kunststofkwaliteit: zwaar

  9.95

Main Menu