Retourneren van uw bestelling

Hoewel wij uitsluitend kwalitatieve producten verkopen, kan het voorkomen dat een product niet naar uw wens is.
U mag het product dan naar ons terugsturen.

Wij verzoeken u direct na ontvangst van het artikel te controleren of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren.

Retourneren

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

1. Zorg dat de verpakking van het product en het product zelf intact zijn indien u het product toch niet wilt hebben of uw probleem al opgelost is.
2. Vermeld uw ordernummer en de reden van retourzending op het pakket
3. Na ontvangst zullen wij het pakket en de betaling verwerking binnen enkele werkdagen.

 

Geld terug

De geld terug termijn gaat in op het moment dat uw retourzending door ons is ontvangen en verwerkt.

Wij streven er naar uw aankoopbedrag 3 werkdagen na ontvangst van uw retourzending naar u over te maken. (In sommige gevallen kan dit langer duren, echter met een maximum van 30 dagen.)
Wanneer u met iDeal of overboeking heeft betaald, gaat dit doorgaans sneller dan wanneer u met Paypal of Afterpay heeft betaald.

Wij raden u aan bij uw retourzending een notitie met naam, bestelnummer, rekeningnummer en NAW-gegevens in te sluiten. Hierdoor kunnen wij uw retourzending sneller afhandelen.

U kunt het artikel retourneren:

  • binnen de zichttermijn van 14 werkdagen
  • als het artikel compleet is. (wij verzoeken u indien mogelijk de originele verpakking te bewaren en mee retour te sturen)
  • als het artikel defect of beschadigd is bij ontvangst

Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om:

  • producten die overeenkomstig uw specificaties aangepast zijn
  • producten die speciaal voor u zijn gemaakt
  • producten die kunnen bederven

Walenco B.V.

Keplerstraat 3A
1704 SJ  Heerhugowaard

 

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Walenco B.V. niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer of traceercode en bewaar deze goed.

Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben, nemen wij telefonisch contact op of sturen wij u een e-mail ter bevestiging.

Retour buiten de voorwaarden

Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt, kunnen wij deze niet in behandeling nemen. Restitutie van de betaalde bedragen kan dan niet worden gegarandeerd. Neemt u in geval van twijfel contact op met onze klantenservice.

  1. Zorg dat de verpakking van het product en het product intact zijn indien u het product toch niet wilt hebben of uw probleem al opgelost is.
  2. Vermeld uw ordernummer op het pakket

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu