Katten en honden

Katten en honden verjagen

Heeft u last van katten en honden in uw tuin? Wij snappen heel goed dat dit erg vervelend kan zijn en bieden verschillende producten aan voor het verjagen van katten en honden. De artikelen die wij verkopen zijn niet schadelijk voor katten en honden maar zorgen ervoor dat deze dieren uit uw tuin worden geweerd door bijvoorbeeld geur of doormiddel van een ultrasoon geluid. U zult zelf geen last hebben van deze middelen omdat de geur voor katten en honden onaangenaam is maar voor mensen hebben deze middelen geen onaangename geur. Het ultrasoon geluid waarmee de verjagers de katten en honden verjaagt is voor mensen niet hoorbaar. Dit komt doordat de piep zo hoog is dat alleen door dieren gehoord kan worden.

 • Weitech garden protector 2 verjager

  Verjaagt katten, honden, vossen, konijnen en marters uit u tuin!

  Gebruik
  Deze ultrasone verjager van Weitech werkt met ultrasoon geluid en lichtflitsen
  Verjaagt katten, honden, vossen, marters en konijnen!
  U kunt zelf eenvoudig de frequentie en detectieafstand instellen waardoor u zelf bepaald welke dieren u allemaal wilt verjagen.

  De Weitech Garden protector 2 werkt op 4 D batterijen of met de speciale adapter.

 • Weitech garden protector 2 adapter

  Adapter geschikt voor de Weitech Garden Protector 2 – Geen Batterijen meer nodig.
  Hiermee heeft de verjager altijd de juiste spanning

  Lengte snoer: 1,5M

 • Knock Off dierenverjager solar

  Verjaag o.a. katten, honden, vogels en marters met deze solar dierenverjager!

  Met deze Knock Off dierenverjager verjaagt u ongewenste diersoorten uit uw tuin of vijver door middel van ultrasone signalen.
  Dankzij de ingebouwde bewegingsmelder komt het apparaat alleen in werking bij detectie van te verjagen dieren. Doordat de verjager op zonne-energie werkt heeft u geen stopcontact meer nodig.
  Voor de hele donkere dagen kunt u de verjager ook via de bijgeleverde usb-kabel opladen.

  Eigenschappen:
  • Bewegingsmelder met flits
  • Ultrasoon geluid
  • Verjaagt: Katten, honden, vossen, marters, konijnen, etc.
  • Makkelijk te plaatsen
  • Werkt op zonne-energie
  • Meegeleverde usb-kabel
  Knock off dierenverjager solar voor het verjagen van katten, honden, vossen, marters en konijnen Een verjager die voor vele doeleinde kan worden ingezet. Deze Knock Off solar dierenverjager zorgt dat honden, katten, marters, konijnen, vossen en ratten jouw terrein niet meer ongewenst bezoeken. Zodra de infrarood detector een beweging waarneemt schakelt het apparaat aan. Het toestel geeft een ultrasoon geluid af waardoor de indringer schrikt en de locatie zal verlaten. De Flash verhoogt het schrikeffect. De Knock Off dierenverjager werk op zonne-energie waardoor batterijen overbodig zijn. Bij het product is tevens een usb-laadsnoer geleverd. Voordelen • Bewegingsmelder en flits! • Ultrasoon geluid • Verjaagt honden, katten, vossen, marters, konijnen etc. uit tuin en erf! • Makkelijk te plaatsen • Werkt op zonne-energie .

 • BSI kat en hond weg 600GR

  BSI Strooikorrels is een afweermiddel tegen honden en katten. De korrels zorgen ervoor dat de dieren meestal na een aantal dagen een andere wandelweg en territorium kiezen. Het product is samengesteld uit 100% natuurlijke producten, uiteraard is het niet schadelijk voor de dieren.

  Breng BSI strooikorrels eenvoudig aan op de locaties die u wilt beschermen. U kunt het afweermiddel gebruiken om uw eigen huisdier op afstand te houden uit bijvoorbeeld uw mooiste stukje tuin. Daarnaast kan u door een barricade te maken ervoor zorgen dat de toegangswegen voor katten uit de buurt worden geblokkeerd. Het product zal niet na een klein beetje regen zijn werking verliezen. Maar na een sterke regenbui kan het voorkomen dat de korrels zijn weggespoeld, in dit geval kan u het proces herhalen.

  Inhoud: 600 gram

 • BSI hot-exit kat en hond 500ML

  BSI Hot Exit is een afweerspray tegen honden en katten. Het middel is gemaakt op een basis van Chilipeper wat de huisdieren op afstand houdt. Doordat katten en honden door de chilipeper kortstondig geïrriteerd raken, zullen ze de plekken gaan mijden. Uiteraard is het product uiteindelijk niet schadelijk voor de dieren.

  Gebruik:
  Door middel van de handige spray kunt u BSI Hot Exit eenvoudig aanbrengen op de locaties die u wilt beschermen. Draai de spray van de fles open en vernevel het middel over de gewenste oppervlaktes. Het product is zo ontwikkeld dat deze zowel horizontaal als verticaal kan worden toegepast.
  U kunt het afweermiddel gebruiken om uw eigen huisdier op afstand te houden uit bijvoorbeeld uw mooiste stukje tuin. Indien u wilt voorkomen dat andere katten of honden uw tuin inkomen maakt u met het afweermiddel een soort barricade. Spray eenvoudig alle toegangswegen in en de dieren zullen vanwege de kortstondige irritatie op afstand blijven. BSI Hot Exit is zo ontwikkeld dat het minder snel wegspoelt bij een regenbui.

  Inhoud: 500ml
  Oppervlakte: 30m2

 • Weitech ultrasone professional 325M2

  Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen verjaag je allerlei soorten dieren De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. Dit apparaat is onschadelijk voor de mens, voor honden, katten, paarden, schapen, koeien, vogels en reptielen. Let op: de weitech ultrasone verjager met verschillende standen kan eventueel wel schadelijk zijn voor hamsters, woestijnmuizen en fretten (dus niet in de nabijheid plaatsen). Gebruik: Ultrasone trillingen gaan niet door muren. De signalen weerkaatsen op harde oppervlaktes. Ze worden geremt door zachte materialen zoals tapijten, sofa’s etc. hetgeen het effect van het apparaat kan verminderen. Om een goed resultaat te behalen is het aan te bevelen het apparaat zo te plaatsen dat het niet gehinderd wordt door zachte materialen. Voor optimale resultaten, plaats het apparaat op 5-60 cm van de vloer. Specificaties: Beschermde oppervlakte tot 325m². Professionele kwaliteit: Metalen Behuizing Aansluitbaar op 220Vmet een adapter. Hierdoor kan u het toestel op een ideale locatie plaatsen Zichtbaar resultaat na 72 uur! (2 weken voor ratten). Maximaal verbruik van 0,4 Watt Indicatielampje Afmeting: 150x80x90mm (lxbxh) Hoorbaar op sommige frequenties. Instelbaar: 1.kleine insecten (vlooien) 2. grote insecten (kakkerlakken) 3. kleine zoogdieren (muizen) 4. grotere zoogdieren (ratten) 5. grote zoogdieren (marters) LET OP! Een aantal standen op de WK0600 zijn duidelijk hoorbaar voor mensen. De zwaarste stand (5/6) is zeer luid. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

 • BSI hot-exit kat en hond 2L

  BSI Hot Exit Afweermiddel tegen honden en katten. Het middel is gemaakt op een basis van Chilipeper wat de huisdieren op afstand houdt. Doordat katten en honden door de chilipeper kortstondig geïrriteerd raken, zullen ze de plekken gaan mijden. Uiteraard is het product uiteindelijk niet schadelijk voor de dieren. Het afweermiddel kan onder andere gebruikt worden ter bescherming van bloembakken, moestuinen, zaaibedden, sierplanten en afsluitingen. Bij het gebruik op tegels kan het product een rode kleur achterlaten. Hierdoor ziet u goed waar u al bent geweest. De kleur trekt binnen een aantal dagen weg. Uiteraard is het aan te raden dit eerst op een klein oppervlak te proberen.

  Gebruik:
  Vernevel het Hot Exit afweermiddel met een drukspuit. Zorg hierbij uiteraard voor uw eigen veiligheid wanneer er bijvoorbeeld wind staat.
  U kunt het afweermiddel gebruiken om uw eigen huisdier op afstand te houden uit bijvoorbeeld uw mooiste stukje tuin.
  Indien u wilt voorkomen dat andere katten of honden uw tuin inkomen maakt u met het afweermiddel een soort barricade. Spray eenvoudig alle toegangswegen in en de dieren zullen vanwege de kortstondige irritatie op afstand blijven. BSI Hot Exit is zo ontwikkeld dat het minder snel wegspoelt bij een regenbui.

  Inhoud: 2 Liter
  Oppervlakte: 120m2

 • BSI multistop outdoor solar 150M2

  Werkt op zonne-energie! Bereik tot 150m2

  Verjaag door middel van ultrasoon geluid ongedierte zoals katten, muizen, ratten en marters uit uw tuin.
  Zodra het apparaat door middel van de ingebouwde bewegingssensor beweging constateert gaat het flitslicht aan waardoor een extra schrikreactie ontstaat.

  Doordat het apparaat op zonne-energie werkt hoeft deze niet opgeladen te worden. Als er te weinig zonlicht is, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden is het apparaat op te laten middels de meegeleverde usb-kabel.

  Oppervlakte: Sensor bereik 1 tot 10 meter (150m2)

 • BSI stop-spray kat en hond 800ML

  BSI Stop is een afweerspray tegen honden en katten. Doordat katten en honden na contact met het oppervlak kortstondig geïrriteerd raken, zullen ze de plekken gaan mijden. Uiteraard is het product uiteindelijk niet schadelijk voor de dieren.

  Gebruik:
  Door middel van de handige spray kunt u BSI Stop eenvoudig aanbrengen op de locaties die u wilt beschermen. Draai de spray van de fles open en vernevel het middel over de gewenste oppervlaktes. Het product is zo ontwikkeld dat deze zowel horizontaal als verticaal kan worden toegepast.

  U kunt het afweermiddel gebruiken om uw eigen huisdier op afstand te houden uit bijvoorbeeld uw mooiste stukje tuin. Indien u wilt voorkomen dat andere katten of honden uw tuin inkomen maakt u met het afweermiddel een soort barricade. Spray eenvoudig alle toegangswegen in en de dieren zullen vanwege de kortstondige irritatie op afstand blijven. BSI Stop is zo ontwikkeld dat het minder snel wegspoelt bij een regenbui.

  Inhoud: 800ml

 • Pest-Stop prikkastrip katten 50CM

  De Pest-Stop Prikkastrip is ideaal om katten uit tuinen te weren. De kunststof strip heeft een lengte van 50cm en is gemaakt van kunststof.
  Plaats de strip voorzien van kunststof punten op de schutting, hek, deur of dak waardoor katten hier niet meer voorbij kunnen.
  Uiteraard werkt het product ook andere kant op. Wanneer u juist niet wilt dat u eigen kat de tuin verlaat is dit een manier om dit te voorkomen.

  Gebruik:
  De kunststof Pest-stop Prikkastrip kan eenvoudig op de schutting, deur, hek of dak worden geplaatst. De strips zijn 4,5 cm breed en hebben een lengte van 50 cm. Bevestig het product door middel van schroeven of speciale kit.

 • Weitech garden protector 3 verjager

  Ook zeer geschikt voor het verjagen van Marters!
  Verjaag eenvoudig verschillende soorten ongedierte van uw erf of uit de tuin.

  Geschikt voor het verjagen van:
  Marters, knaagdieren, katten, honden, konijnen en vossen.

  Bereik
  Dit apparaat heeft een bereik van wel 200m2. Zodra er beweging plaatst vind binnen 15 meter stuurt het apparaat een ultrasoon geluid uit waardoor het ongedierte word verjaagd.

  Batterijen: 4x Type D
  LET OP: Batterijen worden niet meegeleverd:

 • BSI anti parasite druppels

  Zorgt voor een gezonde vacht en optimale hygiëne – Waterproof

  Uw hond zal minder vaak krabben door de natuurlijke oliën welke zich geleidelijk versprijden over de huid en vacht van uw hond.
  Dit product bevat enkel natuurlijke, plantaardige stoffen. De halsband werkt gedurende 4 maanden.

  Geschikt voor: honden en puppies van +2 maanden.
  Lengte: 64cm (op maat te knippen)
  Vervangen: Elke 4 maanden

 • Isotronic mobiele verjager kat en hond

  Katten en honden verjagen was nog nooit zo makkelijk. Met deze mobiele kattenverjager van Isotronic verjaagt u de ongewenste gasten zonder probleem uit uw tuin of schuur. En dit allemaal zonder het gebruik van bijvoorbeeld chemische middelen. Door het geven van ultrasone signalen op verschillende toonhoogte worden de dieren verjaagt. Het apparaat werkt volledig op batterijen waardoor u niet beperkt bent in de plaatsing.

  Werkt op 6 x AAA-batterij (niet meegeleverd)
  Oppervlakte: 40m2

 • BSP afweergordel kat en marter

  Voorkom het klimmen van katten en marters!

  • Geschikt voor o.a. bomen en regenpijpen
  • RVS
  • 68 cm lang
 • Swissinno verjager kat en hond 100M2

  De dierenverjager Solar verjaagt onder andere katten, honden, hazen en marters uit de tuin. Daarnaast worden ook reigers, (woel) ratten, mollen en wild door het ultrasoon signaal op afstand gehouden. Doordat de dierenverjager op zonne-energie werkt is een stroom adapter niet meer nodig.
  Wanneer de verjager onvoldoende zonlicht krijgt om op te laden kunt u gebruik maken van 4 AA batterijen. Daarnaast is dit product geschikt voor verschillende weertypes zoals regen, sneeuw, warm en koud.

  Gebruik:
  De dierenverjager Solar kan eenvoudig door middel van de roestvrijstalen pin in de grond worden geplaatst. Vervolgens stelt u de verjager in op de gewenste stand.
  U kan de stand instellen met de knop aan de rechterzijde van het apparaat. Door het detecteren van ongedierte middels infrarood schakelt het apparaat aan op het moment wanneer dat nodig is. De dieren zullen het geluid zeer vervelend vinden waardoor ze het gebied snel zullen verlaten.

  Oppervlakte: 100m2

 • Knock Off verjaag korrels kat en hond 500GR

  Leer huisdieren bepaalde gewoontes af en voorkom overlast.
  Helpt voorkomen dat huisdieren worden aangetrokken naar ongewenste plaatsen zoals bloemperken, gazons of struiken.
  De korrels zijn gifvrij, vlekken niet en zijn onschadelijk voor mens, dier en plant.

  strong> Werking: Knock Off BlijfWeg is veilig en blijft tot 12 uur effectief.
  Bewaring Droog en buiten direct zonlicht. Buiten bereik van kinderen houden.
  Dosering 50 g per m2
  Inhoud 500 gr (korrels)

 • Knock Off vlooien/ tekenband hond 60CM

  • 100% gif vrij
  • Regen en waterbestendig
  • 4 Maanden werkzaam
  • Geschikt voor honden vanaf 12 weken oud
 • Knock Off vlooien/ tekenband hond 35CM

  • 100% gif vrij
  • Regen en waterbestendig
  • 4 Maanden werkzaam
  • Geschikt voor honden vanaf 12 weken oud
 • Knock Off vlooien/ tekenband kat 35CM

  • 100% gif vrij
  • Regen en waterbestendig
  • 4 maanden werkzaam
  • Geschikt voor katten en kittens vanaf 12 weken oud

Wat wilt u bestrijden?