Meest bekeken Mollen

 • Moltrap mollenklem

  Moltrap Mollenklem Zeer doeltreffende en gemakkelijk te plaatsen mollenklem. De verlengde armen laten toe met minder kracht de klem op te spannen. Op de plek waar deze mollenklem geplaatst wordt, moet de gang opengemaakt worden. Bij het plaatsen moet er op gelet worden dat de lip van de gespannen klem 0.5 á 1 cm boven de bodem van de gang komt te hangen. De klem wordt tenslotte zodanig met grond bedekt dat de gang weer geheel is afgesloten. Alle klemmen moeten diep staan, omdat de mol bij elk obstakel (zoals boomwortels, stenen en klemmen) dieper gaat wroeten. Ook moeten de mollenklemmen goed stevig staan.Moltrap is een gegalvaniseerde klem, waardoor een lange levensduur verzekerd is.

  7.2512.45

  Moltrap mollenklem

  7.2512.45
 • Professionele Woelrattenval

  Woelrattenval Zeer doeltreffende en gemakkelijk te plaatsen woelrattenval. – Ook voor mol woelmuis veldmuis- Van sterk plastic.- Makkelijk te plaatsen- Zeer effectief. Snel en humaan.- Werkt in elke richting van de gang.- Vangst zichtbaar van afstand.- Geen pesticiden- Populaire val. Deze woelrattenval van Swissinno is een effectieve valom woelratten en mollen uit uw tuin te weren. U zoekt de graafgang op, maakt een smalle opening van bovenaf en plaatst de gespannen val in de gang. Zodra de rat of mol de gang passeert, klapt de val.Zie video voor instructies. Inhoud: 1 woelrattenval Ook verkrijgbaar: toebehorenset – bestaande uit een gangenzoeker en grondboor.

  18.49

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu