Rattenval

Een val voor ratten

Heeft u een val voor ratten nodig? Bestel dan de beste val voor ratten bij ongedierteproducten.nl. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten rattenvallen. Denk hierbij aan een de beste rattenval met klem, een elektrische rattenval of bijvoorbeeld een rattendoos met klapval. De prijs van rattenvallen kan enorm verschillen, van €2,00 tot €64,00. Dit heeft ook te maken met de mogelijkheid tot hergebruik van de rattenvallen. Naast de rattenval bestellen, kunt u ook rattenval lokaas kopen. Hierdoor komen de ratten sneller op de val af. Wij raden aan om dit vaker te wisselen, omdat ratten resistent kunnen worden voor een bepaalde lokaas.

Naast een rattenval kopen

U kunt op onze website ook terecht voor rattengif, ultrasoon apparaten om ratten te verjagen en meer! Maar wilt u toch liever de ratten in een val lokken? Een rattenval kopen gaat nu gemakkelijk en snel via de rattenval webwinkel ongedierteproducten.nl. Koop uw rattenval online voor 16:00 uur en ontvang het product morgen in huis!

 • Rattenval Rat-F

  Zonder twijfel één van de meest verkochte rattenvallen uit ons assortiment. Deze kwalitatief hoogwaardige rattenval wordt onder andere gebruikt in de professionele ongediertebestrijding.

  Rat-F rattenval is van zeer sterke kwaliteit en handig te spannen via het scharnier. De rattenval is gemaakt van plastic waardoor hij na goed afspoelen her te gebruiken is.
  Wij raden aan om de val aantrekkelijk te maken door een lokstof toe te voegen, van bijvoorbeeld het merk provoke. Plaats de Rat-F rattenval langs de randen van de ruimte waar overlast is geconstateerd. Ratten zijn schuwe dieren waardoor het enkele dagen kan duren voordat je beet hebt.

 • Victor Elektrische rattenval – M241

  Victor Elektrische val voor ratten vangt tot 50 ratten!

  De ideale val als u snel van uw ratten probleem af wil komen. Dit apparaat dood tot 50 ratten op 1 set van 4 type C batterijen.
  Plaats het lokaas in hiervoor bestemde opening aan de achterzijde en schakel het apparaat aan. Voor het beste resultaat plaatst u de val langs uw plint.

  55.0069.95
 • Rattenklem Victor – hout – per stuk

  De rattenval klassieker uit ons assortiment, al jaren doeltreffend!

  De houten rattenval van Victor zijn zoals gezegd een echte klassieker. Doe wat lokstof op de val en plaats deze langs de randen in de ruimte waar u overlast heeft.
  Inhoud: per stuk

 • Metalen rattenval – PEST-STOP – Extra sterk

  Deze kwalitatief hoogwaardige metalen rattenval is volledig van metaal waardoor deze ook gemakkelijk is af te spoelen voor hergebruik.

  Gebruik:
  Plaats de metalen rattenval op de locatie waar overlast is. Houdt er rekening mee dat wanneer de val op scherp staat deze met een enorme kracht dicht klapt. Zorg er daarom goed voor dat kinderen of huisdieren hier niet per ongeluk tussen kunnen komen.
  Door middel van een lokstof, bijvoorbeeld provoke kan u het voor de rat extra aantrekkelijk maken.

 • Trapper T-Rex rattenval

  Bijzonder effectief dankzij het gepatenteerde klemmechanisme met maximale kracht.

  De Trapper T-Rex rattenval is door zijn scherpe tanden een bijzonder effectief . Doordat de val van plastic gemaakt is kunt deze gemakkelijk reinigen om vervolgens weer opnieuw te gebruiken. Dankzij het gepatenteerde klemmechanisme heeft de val een maximale kracht.

 • AF rattendoos – met sleutel

  AF lokaasdoos voor Ratten De meest veelzijdige lokaasdoos voor ratten met vele unieke kenmerken:Afneembaar deksel om periodieke controle en registratie te vereenvoudigen Eenvoudig onderhoud door afneembaar deksel Unieke veilige sluiting met sleutel te openen (meegeleverd) Verticale positionering van sluiting voorkomt vervuiling van het sleutelgat Meest gebruikte lokaas formuleringen kunnen worden toegepast Lokaasdepot is geschikt voor maximaal 1 kilogram lokaas Tripod systeem zorgt voor stabiliteit bij plaatsing Afmetingem: 105 x 355 x 255 mm. (HxBxD) Stevig en compact Universele roestvast stalen sleutel past op alle AF items Geadviseerd rattengif: Tomcat blox Let op, wordt zonder gif geleverd!materiaal:kunststofkwaliteit: zwaar

 • Aegis Rattenkist met klapval

  De van zeer sterk kunststof gemaakte Aegis rattendoos is geschikt voor de bestrijding van Ratten. De doos werkt in combinatie met de veelgebruikte Rat-F rattenval. Dankzij de doos die met een sleutel op slot gaat kan u de rattenklemmen veilig plaatsen. Kinderen of huisdieren kunnen op deze manier onmogelijk bij de val in de buurt komen.

  Gebruik:
  In tegenstelling tot de standaard uitvoering is deze Aegis rattenkist uitgevoerd met een speciaal koord waarmee u de val kan spannen. Het spannen gebeurt nu met slechts 1 enkele handeling. Zodra de rattenval is afgegaan is dit ook aan het koord te zien.

  Afmetingen L x B x H: 33,5 x 21 x 10,5 cm.
  Inhoud: 1 Aegis rattendoos + 1 sleutel

  23.95

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu