Rattenval

Een val voor ratten

Heeft u een val voor ratten nodig? Bestel dan de beste val voor ratten bij ongedierteproducten.nl. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten rattenvallen. Denk hierbij aan een de beste rattenval met klem, een elektrische rattenval of bijvoorbeeld een rattendoos met klapval. De prijs van rattenvallen kan enorm verschillen, van €2,00 tot €64,00. Dit heeft ook te maken met de mogelijkheid tot hergebruik van de rattenvallen. Naast de rattenval bestellen, kunt u ook rattenval lokaas kopen. Hierdoor komen de ratten sneller op de val af. Wij raden aan om dit vaker te wisselen, omdat ratten resistent kunnen worden voor een bepaalde lokaas.

Naast een rattenval kopen

U kunt op onze website ook terecht voor rattengif, ultrasoon apparaten om ratten te verjagen en meer! Maar wilt u toch liever de ratten in een val lokken? Een rattenval kopen gaat nu gemakkelijk en snel via de rattenval webwinkel ongedierteproducten.nl. Koop uw rattenval online voor 16:00 uur en ontvang het product morgen in huis!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu