Bijenbekje RVS – 5CM – Per stuk

1.49

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Houdt Bijen, Wespen en Muizen buiten!

Met bijenbekjes wordt gebruikt om ongewenste gasten zoals bijvoorbeeld bijen, wespen of muizen te weren. Het stootvoeg rooster is zonder gereedschap in iedere voeg te plaatsen.
Door het stootvoeg rooster in een stootvoeg te plaatsen behoudt u de juiste ventilatie waar de stootvoeg voor is bedoeld.

Inhoud: 1 stuk
Afmeting: 5 cm
Materiaal: RVS

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 1452 Categorieën: , , ,

Bijenbekje 5 cm

Het bijenbekje wordt gebruikt om ongewenste gasten zoals bijvoorbeeld bijen, wespen of muizen te weren. Het stootvoeg rooster is zonder gereedschap in iedere voeg te plaatsen.

Overlast Wespen

Doordat stootvoegen niet afgesloten mogen worden vanwege ventilatie is dit een ideale toegangsweg voor ongedierte zoals bijen of wespen. Het bijenbekje (ook wel stootvoeg rooster genoemd) zorgt ervoor dat de spouwmuren deze invliegroute niet meer toegankelijk is.
Bij bestaande overlast van wespen raden wij aan eerst de aanwezige wespen met bijvoorbeeld een schuimspray te bestrijden. Wanneer u dit niet doet zullen de wespen op zoek naar een andere uitweg gaan.
Nadat de overlast is opgelost plaatst u eenvoudig zonder gereedschap een bijenbekje in de voeg.

Overlast van muizen

Muizen kruipen door de kleinste openingen naar binnen. Wanneer de stootvoeg een opening van 9 mm heeft is dit voor de muis al voldoende om via deze weg naar binnen te komen. Daarnaast kan het bij muizenoverlast verstandig zijn om naast een bijenbekje ook gebruik te maken van een muis werende kit waar u kleine gaatjes mee dicht smeert.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Bijenbekje RVS - 5CM

Bijenbekje RVS - 5CM - Per stuk