Extra lange lijmplank – per stuk

2.19

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Creëer een ongediertevrije zone met deze XL muizen lijmplank!

De Catchmaster XL is een zeer lange lijmplank waardoor u een nog bredere dekking heeft. Ideaal voor het plaatsen langs plinten of pallets.
Dit product is geschikt voor het vangen van muizen, kakkerlakken, zilvervisjes en andere kruipende insecten. Dankzij het formaat kunt u gemakkelijk gebieden afzetten om ongedierte weg te houden.


Inhoud: Per stuk
Afmeting: 60 x 10 cm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Catchmaster XL

Deze muizen lijmplank XL van maar liefst 60 x 10 cm is perfect voor het vangen en weren van ongedierte. Dankzij het grote formaat kunt u gemakkelijk een bepaald gebied afzetten waardoor u de knaagdieren en kruipende insecten op afstand kunt houden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het afzetten van pallets met goederen. Voor het afzetten van 1 pallet heeft u 6 lijmkaarten nodig.

Het gebruik

Haal voorzichtig de beschermfolie van de muizen lijmplank XL en plaats deze op de plaats van de overlast. Wanneer u last van muizen heeft raden wij aan de lijmkaart langs de wanden en plinten in de betreffende ruimte te leggen. Zorg ervoor dat u achterhaalt welke route de muizen over het algemeen lopen. Doordat muizen gewoonte dieren zijn kunt u ervan uitgaan dat deze route loopt waar de sporen van de muis te vinden zijn. De sporen kunnen bestaan uit uitwerpselen, knaagschade of buiksmeer. De beste plek om muizen lijmplank XL neer te leggen is dan ook langs wanden, plinten en in stille donkere hoekjes op de looproute van de muis. Wanneer u een ongedierte vrije zone wilt creëren zet u het gebied eenvoudig af met de lijmkaarten.

Hoe herkent u de muizen sporen

De muizenkeutels hebben iets weg van hagelslag en zijn tussen de 3 en 8mm groot. Knaagschade kunt u herkennen aan de 2 evenwijdige groeven die de tanden van de muis achterlaten. Vaak ziet u knaagschade terug in meubilair, plastic, voedselverpakkingen of hout.

Preventie

Ondanks dat het creëren van een ongedierte vrije zone natuurlijk ook een vorm van preventie is zijn er meer dingen die u kunt doen om muizen overlast in de toekomst te voorkomen. Een van de belangrijkste methode is om de toegangswegen voor de knaagdieren af te sluiten. Controleer hiervoor de buitenmuren van het pand op openingen en gaten en zorg ervoor dat deze worden afgedicht. Voor het afdichten van de openingen kunt u gebruik maken van MouseShield of staalwol.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Extra lange lijmplank - 10 stuks

Extra lange lijmplank - per stuk