Producten om schimmels te bestrijden

Schimmels bestrijden is niet het moeilijkste werk, maar het moet wel even gedaan worden. Maar over welke schimmels praten wij nu? Over de houtaantastende schimmel. Bij ongedierteproducten.nl kunt u terecht voor verschillende schimmel bestrijdingsmiddelen of totale pakketten waar ook een druksproeier en een overal, veiligheidsbril en handschoenen bij zitten. De prijzen verschillen van €3,00 tot €100,00. Dit komt omdat u voor alleen handschoenen natuurlijk veel minder betaalt, dan voor een totaal pakket met alles erop en eraan.

Schimmel verwijderen hout

Deze schimmel op muur kan erg lastig zijn en het uitzicht flink verpesten. Schimmel hout ziet er namelijk vies uit, maar het ergste is dat deze schimmels uw hout helemaal kapot kunnen maken. Dit beestje komt al snel wanneer het hout vochtig is en krijgt u alleen met de juiste middelen weg. Heeft u ook schimmels op uw muur gezien en wilt u dit graag weg hebben? Bestel dan voor 16:00 uur uw producten en u kunt het morgen in huis verwachten! Wacht niet te lang en begin snel.

 • Drukspuit 6 liter

  Druksproeier 6 liter

  Deze Druksproeier 6 liter kan gebruikt worden voor o.a. paraffine, boktor-, houtworm-, schimmel-, en onkruidmiddelen. De druksproeier heeft een inhoud van wel 6 liter.

  De druksproeier 6 liter wordt geleverd met een band zodat u hem gemakkelijk over uw schouder kunt hangen. De druksproeier 6 liter is ook voorzien van een handvat die geblokkeerd kan worden om continue te kunnen spuiten. Verder bevat de druksproeier 6 liter een lans met regelbare sproeikop.

  Wanneer u klaar bent met de druksproeier 6 liter adviseren wij hem goed door te spoelen met water, voor het behoud van de slangen en ongewenste dampen.

  19.95
 • Halfgelaatsmasker M6200 + Filters A2P3

  Veiligheid gecombineerd met een optimaal draagcomfort – Halfgelaatsmasker M6200

  Product informatie
  Het halfgelaatsmasker zorgt voor optimale bescherming tijdens het bestrijden van houtworm, boktor of schimmels. De benodigde filters P3 (stoffilter) en A2 (gasfilter) worden direct meegeleverd.

  Wij raden dit masker i.c.m. met de filters aan bij het bestrijden van houtworm, boktor of schimmels.

  49.9959.50
 • Werkhandschoenen voor bestrijding

  Werkhandschoenen t.b.v. bestrijding!

  Product informatie
  De ideale werkhandschoen tijdens het bestrijden van houtworm, boktor of schimmels. De handschoenen zijn meerdere keren te gebruiken.

  5.90
 • Veiligheidsbril Bollé – Anti condens

  Bollé veiligheidsbril anti condens Veiligheidsbril voor optimaal zicht en oogbescherming.

  Product informatie
  Goed afsluitende ruimzicht bril. Dit model is voorzien van antimist ruit en krasbescherming. De bril beschermt uw ogen tegen stof, zuren en chemicalien. Past over een gewone bril.

  9.95
 • Schimmel bestrijdingsmiddel NTK 5 liter kleurloos

  Schimmelbestrijdingsmiddel NTK 5 liter kleurloos Het schimmelbestrijdingsmiddel kan worden toegepast, waar hoge eisen worden gesteld aan hygienische omstandigheden zoals bijv. groente- en fruitkisten, pallets e.d. Gebruik: Het hout bestrijken, dompelen of bespuiten met een lage druk en grove druppel. De op te brengen hoeveelheid NTK moet minimaal 1 l per 4 m2 hout zijn. Zo nodig dient deze hoeveelheid in meer dan een behandeling te worden opgebracht. Het schimmelbestrijdingsmiddel NTK beschermt hout gedurende geruime tijd tegen aantasting door blauwschimmels en andere micro- organismen. Door hout bijvoorbeeld direct na het zagen met het middel te behandelen wordt voorkomen dat het hout tijdens het drogen kan verblauwen. Schimmels ontstaan op vochtige materialen, zorg er daarom voor dat de ruimte vochtvrij wordt.Wij raden aan goed beschermt te werk te gaan: Solvex handschoenen , Halfgelaatsmasker, Overall en 6l. drukbus

  44.99
 • Classic Xpert overall – Ideaal voor bestrijding

  Overall voor zeer goede bescherming!

  Product informatie
  Vloeistof werende rits
  Beschermt tegen vocht
  Antistatische stofbescherming
  Dubbel genaaide naden
  Manchetten voor middel en enkels
  Elastiek in capuchon

  Te gebruiken bij:
  Schoonmaken vervuilde gebouwen (binnen / buiten)
  Spuitwerk in open veld
  Hoge druk reiniging

  14.90
 • Drukspuit 1.5 liter

  Handzame lichtgewicht drukspuit voor het fijnere werk!

  Product informatie
  Deze lichtgewicht drukspuit heeft een regelbare sproeikop voor zowel nevel als straal. Het handvat kan worden geblokkeerd voor continu sproeien of in veiligheidspositie worden geplaatst.

  Deze drukspuit is o.a. geschikt voor het spuiten van onkruidmiddelen, houtworm bestrijdingsmiddel of paraffine olie.

  7.00
 • Halfgelaatsmasker M6200

  Veiligheid gecombineerd met een optimaal draagcomfort – Halfgelaatsmasker M6200

  Product informatie
  Het halfgelaatsmasker zorgt voor optimale bescherming tijdens het bestrijden van houtworm, boktor of schimmels. De benodigde filters P3 (stoffilter) en A2 (gasfilter) dienen los te worden besteld.

  Let op – dit masker wordt geleverd zonder filters!

  34.66
 • Houtschimmel en zwampakket 40m2

  Houtschimmel en zwampakket 40m2 Het totaalpakket om zelf houtschimmel, alg, mos en zwam te bestrijden.Bestaat uit: – 10 liter Embalit Schimmel NTK kleurloos voor 40m2- Drukbus 6 liter- Solvex Handschoenen 1 paar- Staalborstelset fijn, medium en grof- Veiligheidsbril anti-condens- Handige trechter met filterMet dit pakket kunt u 40m2 hout behandelen. Embalit NTK is een kleurloos, Werkzame stof/gehalte: alkyldimethylbenzylammoniumchloride 49 g/l 1. preventief tegen houtaantastende schimmels 2. tegen schimmels en andere micro-organismen op oppervlakken 3. tegen houtaantastende schimmels in en op muren, alsmede op oppervlakken die zich onder de begane grondvloer bevinden 4. tegen algen, mossen en schimmels op oppervlakkenBijtend, schadelijk, gevaarlijk voor het milieu. Schadelijk bij aanraking met de huiden bij opname door de mond. Veroorzaakt brandwonden. Zeer vergiftig voor in hetwater levende organismen.De normale voorzorgen bij het omgaan met chemicaliën moeten in acht wordengenomen. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Vermijd morsen die totstofvorming leidt.

  136.99
 • Filter A2P3 voor M6200 halfgelaatsmasker

  Filters voor halfgelaatsmasker M6200

  Inhoud:
  P3 stoffilter (2x)
  A2 gas filter (2x)

  Gebruik
  Filters eenvoudig aan te klikken op het halfgelaatmasker en kunnen na opening 8 uur worden gebruikt. Deze filters zijn uitermate geschikt bij de bestrijding van houtworm en boktor en schimmels.

  36.95
 • Overall extra zware kwaliteit – geschikt voor spuiten

  Overall extra zware kwaliteit voor zeer goede bescherming!

  Product informatie
  Vloeistof werende rits
  Beschermt tegen vocht
  Antistatische stofbescherming
  Dubbel genaaide naden
  Manchetten voor middel en enkels
  Elastiek in capuchon

  Te gebruiken bij:
  Schoonmaken vervuilde gebouwen (binnen / buiten)
  Spuitwerk in open veld
  Hoge druk reiniging

  19.9529.95
 • Schimmel bestrijding NTK 0,75 liter kleurloos

  Schimmelbestrijding NTK 0.75 liter Het schimmelbestrijdingsmiddel kan worden toegepast, waar hoge eisen worden gesteld aan hygienische omstandigheden zoals bijv. groente- en fruitkisten, pallets e.d. Gebruik: Het hout bestrijken, dompelen of bespuiten met een lage druk en grove druppel. De op te brengen hoeveelheid NTK moet minimaal 1 l per 4 m2 hout zijn. Zo nodig dient deze hoeveelheid in meer dan een behandeling te worden opgebracht. Het schimmelbestrijdingsmiddel NTK beschermt hout gedurende geruime tijd tegen aantasting door blauwschimmels en andere micro- organismen. Door hout bijvoorbeeld direct na het zagen met het middel te behandelen wordt voorkomen dat het hout tijdens het drogen kan verblauwen. Schimmels ontstaan op vochtige materialen, zorg er daarom voor dat de ruimte vochtvrij wordt.Wij raden aan goed beschermt te werk te gaan: Solvex handschoenen , Halfgelaatsmasker, Overall en 6l. drukbus

  10.00

Main Menu