Lijmplank Catchmaster met pindageur – per stuk

0.75

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Kom van uw muizen overlast af met de Catchmaster lijmplank met pindageur.

De lijmplank van Catchmaster is voorzien van de geur van pindakaas, muizen zijn hier gek op!

Gebruik: Haal de beschermfolie van het product af en plaats de Catchmaster lijmplanken langs wanden en plinten waar u overlast heeft.

Inhoud: Per stuk ( Ook verkrijgbaar in voordeelverpakking)
Afmeting: 26x 10 cm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 1329 Categorieën: ,

Catchmaster muizen lijmplanken

De Catchmaster muizen lijmplank met pindageur is dankzij de meegegeven lokstof voor muizen zeer aantrekkelijk. Dankzij de sterke lijmlaag is er na het vangen voor de muis geen ontsnappen meer aan.

Gebruik van de muizen lijmplank

Het beste resultaat haalt u door de Catchmaster muizen lijmplank met pindageur te plaatsen langs de randen van de betreffende ruimte. Het liefst op de plaats waar u sporen van de muis bent tegengekomen, muizen hebben namelijk de eigenschap om langs de randen vaak dezelfde route te lopen. U kunt de plank vlak gebruiken maar kunt deze ook vouwen tot een lokdoos. Om het extra aantrekkelijk te maken kunt u altijd een klein beetje extra lokstof op de plank te smeren. Mocht u twijfelen welke route de muis loopt kunt u gebruik maken van bakmeel of bloem. Door dit te strooien zult u achteraf gemakkelijk zien waar hij heeft gelopen. Alle tips over muizen zijn te vinden op de pagina: Tips tegen muizen

Het gebruik van lijmvallen voor het vangen van ratten en muizen is in Nederland zonder ontheffing niet toegestaan. De lijmkaarten mogen door winkels worden verkocht en gekocht door de gebruiker. Voor het gebruik van muizenlijm en lijmplanken heeft u echter een ontheffing nodig. Deze kunt u aanvragen via de rijksdienst voor ondernemend Nederland op www.rvo.nl.

Controle

Na het plaatsen van de muizen lijmplank is het belangrijk om geregeld te controleren of u iets heeft gevangen.

Niet alleen voor muizen

Hoewel de naam anders doet vermoeden is deze niet enkel geschikt voor het vangen van een muis. Voor andere insecten zoals zilvervisjes of kakkerlakken kunt u deze uitstekend gebruiken

Alternatieven

Bij het vangen van een muis gaat ook op dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Zo kunt u kiezen voor mechanische of diervriendelijke vallen of het gebruik van muizengif.

Voorkom muizenoverlast

Wanneer u de overlast onder controle heeft is het verstandig om te bekijken hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen. Voor de hand liggende methode zoals het direct weggooien van voedselresten en het goed afdekken van open verpakkingen hebben daar een positief effect op. Maar minstens even zo belangrijk is het blokkeren van de toegangswegen voor de knaagdieren. Zorg er daarom voor dat eventuele gaatjes en openingen in de buitenmuur worden dichtgemaakt waardoor de knaagdieren niet meer naar binnen kunnen komen. Een muis heeft aan aan een opening van slechts 6mm voldoende om de woning binnen te komen.

Veiligheid

Het product is volledig gifvrij en hierdoor veilig in gebruik. Uiteraard is het van belang om kleine kinderen en huisdieren in de gaten te houden.
Net als de knaagdieren kunnen zij ook aan de lijmkaart blijven kleven.

Wat wilt u bestrijden?

Lijmplank Catchmaster met pindageur - per stuk

Lijmplank Catchmaster met pindageur - per stuk