• ISOTRONIC Marter verjager op batterijen voor in auto of huis

  ISOTRONIC Marter verjager op batterijen voor in auto of huis Dit kleine apparaatje zorgt ervoor dat (steen)marters in het vervolg uw huis, bedrijf of auto vermijden. Het product is gebruiksklaar; steek vier type C batterijen in het apparaat, schakel het in en het doet gelijk zijn werk. Door de werking op batterijen is het ideaal op plekken waar gebruikelijke anti-marter producten niet gebruikt kunnen worden, zoals kruipruimtes, zolders, garages, schuren, etc.Door middel van ultra hoge geluidstonen (12khz) om de 60 seconden worden marters afgeschrikt. Voor mensen is geluid op deze hoogte bijna niet hoorbaar. Bescherm uw huis, auto of bedrijf dus vandaag nog op een diervriendelijke manier. Het product is geschikt om een ruimte te beschermen tot 40m2. Levering inclusief vier kabelbinders en 2 schroeven waarmee het product gemakkelijk overal bevestigd kan worden.Technische gegevens: – Zeer sterk volume van 78dB – Werkt op 4 type C batterijen (exclusief) – Zeer laag stroom-verbruik (werkt op 1 setje batterijen minimaal 6 maanden) – Werkt d.m.v. hoogfrequent geluid (12KHz) – LED-lampje brand rood indien actief – Beschermd een ruimte tot 40m2 – Schakelt elke 60 seconden het geluid aan/uit voor 60 seconden – Nederlandstalige handleiding – Inclusief 4 kabelbinders en 2 schroeven voor bevestigingAfmetingen: 13.5×7.5×3.1 cm

  17.9519.95
 • BSI STOP! – Mollen- en Woelrattenverjager

  Mollen Stop Mollen en Woelrattenverjager BSI Een nieuw fenomeen op de markt is de STOP! Mollenverjager®, deze mollenverjager werkt niet d.m.v. een ulterasoon geluid, maar verspreid trillingen in de grond.Dit toestel veroorzaakt geluid en vibraties die omgezet worden in sterke seismische golven die zich ver in de grond voortplanten.De meeste ondergrondse knaagdieren zien slecht, maar in tegenstelling hiermee zijn ze uiterst gevoelig voor trillingen en geluid. De mollen en andere ondergrondse knaagdieren, worden door de Exit! Mollenverjager® continu geïrriteerd en verlaten uiteindelijk het gangenstelsel onder uw tuin. Het kan soms voorkomen dat in het begin van de installatie van het apparaat juist meer activiteit wordt waargenomen. Dit duurt slechts enkele weken, waarna de mollen uiteindelijk zullen verdwijnen.Dit apparaat werkt tegen mollen, woelmuizen en woelratten. Bestverkochte mollenverjager van 2009 Kleur : GROEN Ecologisch, zonder gif en ongevaarlijk Snelle plaatsing met meegeleverde perforatorbuis Bereik: tot 1200 m2 in zwaardere grond, of +/- 500m2 in zand- en veengrond Geen schade aan bodemleven (zoals bijv. wormen) 100% roestvrij en waterdicht Werkt zowel preventief (in de tuin plaatsen zodra mollen in de omgeving worden vastgesteld), als curatief (verjaagt aanwezige mollen). Werkt 2-4 maanden op 4 D-batterijen. Bij ons te bestellen.

  28.7534.95
 • BSI Anti Marter Spray

  Anti marterspray is een zeer effectief middel om marters op grote afstand te houden van o.a. huizen, schuren, kippenhokken en auto’s. Indien de spray bij auto’s wordt aangebracht dient men er rekening mee te houden dat het product na het wassen van de auto in de wasstraat opnieuw moet worden aangebracht.Gebruik: Goed schudden voor gebruik. Spuiten op een afstand van ca. 30 cm van de te behandelende plaatsen en verdeel de vloeistof gelijkmatig. Verbruik is ca. 20 ml per vierkante meter. Zeer doeltreffend, tast rubber en verf niet aan!Inhoud: 500 ml

 • Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen

  Weitech Ultrasone Verjager met verschillende standen verjaag je allerlei soorten dieren De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. De Weitech Ultrasone verjager met verschillende standen werkt met constant wijzigende ultrasone trillingen welke de omgeving voor ratten en muizen ongemakkelijk en prikkelbaar maken. Dit apparaat is onschadelijk voor de mens, voor honden, katten, paarden, schapen, koeien, vogels en reptielen. Let op: de weitech ultrasone verjager met verschillende standen kan eventueel wel schadelijk zijn voor hamsters, woestijnmuizen en fretten (dus niet in de nabijheid plaatsen). Gebruik: Ultrasone trillingen gaan niet door muren. De signalen weerkaatsen op harde oppervlaktes. Ze worden geremt door zachte materialen zoals tapijten, sofa’s etc. hetgeen het effect van het apparaat kan verminderen. Om een goed resultaat te behalen is het aan te bevelen het apparaat zo te plaatsen dat het niet gehinderd wordt door zachte materialen. Voor optimale resultaten, plaats het apparaat op 5-60 cm van de vloer. Specificaties: Beschermde oppervlakte tot 325m². Professionele kwaliteit: Metalen Behuizing Aansluitbaar op 220Vmet een adapter. Hierdoor kan u het toestel op een ideale locatie plaatsen Zichtbaar resultaat na 72 uur! (2 weken voor ratten). Maximaal verbruik van 0,4 Watt Indicatielampje Afmeting: 150x80x90mm (lxbxh) Hoorbaar op sommige frequenties. Instelbaar: 1.kleine insecten (vlooien) 2. grote insecten (kakkerlakken) 3. kleine zoogdieren (muizen) 4. grotere zoogdieren (ratten) 5. grote zoogdieren (marters) LET OP! Een aantal standen op de WK0600 zijn duidelijk hoorbaar voor mensen. De zwaarste stand (5/6) is zeer luid. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

  41.95
 • Moltrap mollenklem

  Moltrap Mollenklem Zeer doeltreffende en gemakkelijk te plaatsen mollenklem. De verlengde armen laten toe met minder kracht de klem op te spannen. Op de plek waar deze mollenklem geplaatst wordt, moet de gang opengemaakt worden. Bij het plaatsen moet er op gelet worden dat de lip van de gespannen klem 0.5 á 1 cm boven de bodem van de gang komt te hangen. De klem wordt tenslotte zodanig met grond bedekt dat de gang weer geheel is afgesloten. Alle klemmen moeten diep staan, omdat de mol bij elk obstakel (zoals boomwortels, stenen en klemmen) dieper gaat wroeten. Ook moeten de mollenklemmen goed stevig staan.Moltrap is een gegalvaniseerde klem, waardoor een lange levensduur verzekerd is.

  7.2512.45

  Moltrap mollenklem

  7.2512.45
 • Solar dierenverjager – Knock Off

  Verjaag o.a. katten, honden, vogels en marters met deze solar dierenverjager!

  Met deze Knock Off dierenverjager verjaagt u ongewenste diersoorten uit uw tuin of vijver door middel van ultrasone signalen.
  Dankzij de ingebouwde bewegingsmelder komt het apparaat alleen in werking bij detectie van te verjagen dieren. Doordat de verjager op zonne-energie werkt heeft u geen stopcontact meer nodig.
  Voor de hele donkere dagen kunt u de verjager ook via de bijgeleverde usb-kabel opladen.

  Eigenschappen:
  • Bewegingsmelder met flits
  • Ultrasoon geluid
  • Verjaagt: Katten, honden, vossen, marters, konijnen, etc.
  • Makkelijk te plaatsen
  • Werkt op zonne-energie
  • Meegeleverde usb-kabel
  Knock off dierenverjager solar voor het verjagen van katten, honden, vossen, marters en konijnen Een verjager die voor vele doeleinde kan worden ingezet. Deze Knock Off solar dierenverjager zorgt dat honden, katten, marters, konijnen, vossen en ratten jouw terrein niet meer ongewenst bezoeken. Zodra de infrarood detector een beweging waarneemt schakelt het apparaat aan. Het toestel geeft een ultrasoon geluid af waardoor de indringer schrikt en de locatie zal verlaten. De Flash verhoogt het schrikeffect. De Knock Off dierenverjager werk op zonne-energie waardoor batterijen overbodig zijn. Bij het product is tevens een usb-laadsnoer geleverd. Voordelen • Bewegingsmelder en flits! • Ultrasoon geluid • Verjaagt honden, katten, vossen, marters, konijnen etc. uit tuin en erf! • Makkelijk te plaatsen • Werkt op zonne-energie .

  29.9939.95
 • Woelrattenval toebehoren set

  Woelrattenval ToebehorenVoordat u de woelrattenval plaatst, zoekt u de gang op met deze set, bestaande uit 1 grondboor en 1 gangenzoeker. 1. U zoekt de gang op met de priem.2. Met de grondboor maakt u 1 rechte opening middenin de gang. (Let op! de gang mag niet instorten!)3. Plaatst de woelrattenval rechtop in de opening. Span deze.4. Druk de val aan.Zorg ervoor dat u de woelrattenval en de toebehoren niet met blote handen aanraakt. Dit vermindertde vangkans. U kunt ook mollen vangen met de woelrattenval !Bekijk onderstaande video van de fabrikant voor visuele instructies:

 • PEST-STOP Marter kooi sterk metaal 2-ingangen!

  PEST-STOP Marter kooi sterk metaal grootEen zeer sterke marterval die u onbeperkt opnieuw kunt gebruiken.- Vang marters – gemakkelijk spannen- 2 ingangen !- Diervriendelijk- Sterk metaal- Weersbestendig- Maten: L 78cm x H 16cm x B 17cmDe kooi is zeer snel en gemakkelijk te spannen..(op de verpakking staan aanwijzingen)Plaats lokaas. (geen gif noodzakelijk)De marter loopt de val in en kan er niet uitLaat de marter vrij

  19.50
 • Mustolet protect spray tegen marters

  Mustolet protect spray tegen marters!

  Gebruik
  Spuit het oppervlak dat u wilt behandelen vanaf ongeveer 20cm afstand gelijkmatig in. In de auto kunt u de kabels onder de motorkap en het isolatiemateriaal met de Mustolet protect spray behandelen. Bij behandeling in de auto dient dit elke maand of iedere 1000km te worden herhaald.

  Product informatie:
  Inhoud: 150 ml
  Samenstelling: Natuurlijke geurstoffen en water

  22.95
 • ISOTRONIC Marter verjager op 12 volt voor in auto

  ISOTRONIC Marter verjager op 12 volt voor in auto Het apparaat zendt een ultrahoge frequentie om marters weg te houden van voertuigen, zoals auto`s, vrachtwagens en caravans.Door middel van ultra hoge geluidstonen om de 15 seconden worden marters afgeschrikt. Het apparaat is eenvoudig te installeren in de motorruimte. Met meegeleverde kabelbinders en schroeven zorgen ervoor dat het makkelijk gemonteerd kan worden.Technische gegevens: – Werkgebied: ± 40m ² – Voeding: 12V / 24V DC (accu van de auto) – Stroomverbruik: 0.1W – Geluidsdruk: 85 dB – Kabellengte: 30cm – Artikelnummer: 78405

  19.75
 • Pest-Stop mollenval model Tunnelval

  De Nieuwste mollenvanger. Buig de Lus aan de veer naar beneden, buig het voorste haakje omhoog over de lus en bevestig voorzichtig vast aan het middelste haakje met de kleine lus. Herhaal dit aan beide zijde. Plaats de klem in een loopgang. De klemmen zijn van een zeer zware kwaliteit en bovendien zijn ze gegalvaniseerd zodat ze niet roesten. Dit is een zeer eenvoudige klem om te zetten.

 • PEST-STOP Mollenverjager laag geluid

  Mollenverjager lage tonen Mollen zijn zowat blind maar hebben een erg goed ontwikkeld gehoor. De mollenverjager creëert een laag geluid, onhoorbaar voor mensen, dat lijkt op het geluid van andere dieren die in de grond leven en jaagt de mol weg. Als het apparaat werkt hoort u elke 30 seconden een toon, dit is om u te laten weten dat het apparaat in werking is. Dekkings gebied Afhankelijk van de grondsoort bedekt de mollenverjager ongeveer 730m2 rondom de mollenverjager. Het is mogelijk dat er een toename is in de activiteit van de mollen als u de mollenverjager net heeft geplaatst, herkenbaar door de toename van molshopen in uw tuin. Waarscheinlijk is dit zo omdat de mollen een uitweg proberen te zoeken. Als er molshopen tussen het apparaat en uw huis komen, herplaats het apparaat. Meestal zijn de mollen binnen 2 tot 3 dagen weg maar het proces kan tot 6 weken duren, afhankelijk van de grondsoort.Werkt op 4 D-batterijen. Bij ons zeer scherp geprijst. Inhoud: 1 verjager

  19.99
 • Woelratten- en mollenval 2 stuks

  Woelratten- en mollenval Zeer doeltreffende en gemakkelijk te plaatsen woelrattenval. Inclusief gebruiksaanwijzing.Inhoud: 2 stuks

 • LUXAN Mollenklem Duo

  Luxan mollenklem Duo De Luxan Mollenklem Duo is speciaal ontwikkeld om mollen te kunnen vangen als een duidelijk gangenstelsel ontbreekt maar er wel molshopen te vinden zijn. De gang loopt hierbij schuin tot recht naar beneden en een traditionele klem volstaat niet. De Luxan Mollenklem Duo kan ook in een normale mollengang worden geplaatst, mits een tweede exemplaar aangeschaft wordt. De klem is gegalvaniseerd en heeft daardoor een lange levensduur.Luxan Duo is een gegalvaniseerde mollenklem met een zeer lange levensduur. Zeer krachtige mollenklem met effectieve werking.

  13.95
 • Professionele Woelrattenval

  Woelrattenval Zeer doeltreffende en gemakkelijk te plaatsen woelrattenval. – Ook voor mol woelmuis veldmuis- Van sterk plastic.- Makkelijk te plaatsen- Zeer effectief. Snel en humaan.- Werkt in elke richting van de gang.- Vangst zichtbaar van afstand.- Geen pesticiden- Populaire val. Deze woelrattenval van Swissinno is een effectieve valom woelratten en mollen uit uw tuin te weren. U zoekt de graafgang op, maakt een smalle opening van bovenaf en plaatst de gespannen val in de gang. Zodra de rat of mol de gang passeert, klapt de val.Zie video voor instructies. Inhoud: 1 woelrattenval Ook verkrijgbaar: toebehorenset – bestaande uit een gangenzoeker en grondboor.

  18.49
 • BSI Mol-Weg in 1 dag

  BSI Mol-Weg in 1 dag Word een professionele Mollenvanger! Wij zetten je helemaal op het goede spoor: 2 professionele schaarklemmen + fotogids ‘mollen vangen’Deze verpakking bevat 2 professionele schaarklemmen en een handige gids. In deze gids wordt aan de hand van foto’s en begeleidende tekst duidelijk gemaakt hoe je met succes mollen vangt. Je leert hoe een stelsel mollengangen opgebouwd is en waar en hoe je de beste klemmen plaatst. De 2 schaarklemmen in dit pakket zijn ijzersterk, hebben een lange levensduur en de sterke veer zorgt ervoor dat de mol onmiddelijk sterft, zonder onnodig lijden. De kans is groot dat je bij een correcte plaatsing al na 1 of 2 dagen de mol weet te strikken. Sterke verhouding prijs/kwaliteit.

  15.69
 • BSI Mollen-Vrij Granulaat

  Mollen-Vrij Granulaat BSI Voorkomt en Verdrijft mollen uit uw tuin gedurende meerdere maanden. Mollen hebben een zeer gevoelig reukorgaan en vermijden plaatsen waar de natuurlijke geur verstoord wordt. Mollen-Vrij Granulaat is samengesteld met 100% natuurlijke producten op basis van plantenmateriaal met sterke en specifieke afwerende en langwerkende geuren. Maak met een spade openingen van 10 à 20cm diep en per opening een halve maatdop Mollen-Vrij inbrengen. Vervolgens gaten weer dichttrappen. Verdrijven: 1-2 openingen per m2 maken in de aangetaste zones en Mollen-Vrij aanbrengen Preventief: Vooral toepassen aan de rande van het perceel * Ongevaarlijk voor kinderen, huisdieren en wilde dieren. * Werkt 3 tot 4 maanden * Voorkomt en verjaagt mollen * 100% natuurlijk product * Verpakking 600gram Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing

  13.99
 • BSI Diervriendelijke Mollenval / Woelrattenval

  Diervriendelijke Mollenval / Woelrattenval BSI Vangt mollen, woelratten en andere ondergrondse knaagdieren zonder ze te dodenBuisvormige val met aluminium kleppen. De mol duwt de klep voor zich uit. De klep valt achter de mol dicht. Met controlegleuf bovenin de val. De levende mol kan op een andere plaats bevrijd worden.Mollen of woelratten worden levend gevangen in deze koker. Eenmaal in de koker kunnen de dieren niet meer ontsnappen en elders uitgezet worden.

  5.9510.95
 • Mollenverjager Ultrasoon Geluid WK0675

  Mollenverjager ultrasoon Verjaagt: Mollen en ondergrondse knaagdieren Beschermde oppervlakte tot 100 m² Werkt op 4 D batterijen ( levensduur v:d batterijen: 4 tot 6 maanden ) Bij ons zeer scherp geprijst. Toestel werkt met een sequentiële toon tot 125dB Direct in de mollengang te plaatsen.Deze mollenverjager werkt met ultrasoon geluid. Deze technologie is ontwikkeld om mollen weg te houden uit tuinen, gazons, moestuinen enz. De mollenverjager zendt geluidsgolven uit die door de bodem dringen en het zenuwstelsel van de mol (en de zakrat) aantasten, waardoor hij op de vlucht slaat. De Molenverjager is weer bestending en werd zodanig ontworpen dat hij bestand is tegen normale blootstelling aan regen, sneeuw en sproeisystemen.Maak de clips los van de klepjes op de toestel en verwijder het deksel terug door het naar boven en naar voor te trekken.Breng de batterijen aan zoals aangegeven op het schema binnenin het toestel. Zodra de batterijen geplaatst zijn, is het toestel operationeel. Het toestel schakelt elke vijf seconden automatisch aan en uit.Plaats het deksel terug door de clips op de klepjes te plaatsen aan één kant van het deksel. Duw het deksel naar beneden tot het op zijn plaats klikt.Gebruik de afneembare graafbuis om de molshopen uit te graven.Plaats de graafbuis in het toestel en draai tot u een klik hoort. Dan zit de graaf buis vergrendeld.Plaats het uiteinde van de buis in de tunnel van de mol en laat het toestel op de grond rusten.Verplaats de Mollenverjager af en toe om te vermijden dat het ongedierte terugkomt.Het toestel woordt aangedreven door 4 “D” (R20) alkalinebatterijen die gewoonlijk 4 tot 6 maand meegaan (batterijen niet meegeleverd). Gebruik: Dit product werkt zonder chemicaliën of gif. Het kan zijn dat de mollenverjager in het begin de mollen aantrekt omdat ze het geluid weg willen hebben, maar na ongeveer een week zullen ze het terrein verlaten.

  19.97
 • Diervriendelijke Mollen- / Woelratkoker

  Diervriendelijke Mollen- / Woelratkoker Luna Mollen of woelratten worden levend gevangen in deze koker. Eenmaal in de koker kunnen de dieren niet meer ontsnappen en elders uitgezet worden.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu