Muizen kunnen flink veel overlast veroorzaken in huis. Het is daarom belangrijk om u goed in te lezen voordat u muizenbestrijding gaat toepassen. Door de producten tegen muizen op de juiste manier toe te passen, behaalt u het gewenste resultaat. U bent snel van de overlast af en u richt geen schade aan in de omgeving.

Muizen herkennen

Muizen zijn nachtdieren en u komt ze dan ook niet snel tegen in huis. U kunt echter wel een hoop last van ze hebben. Hoe weet u dan of u last heeft van muizen? De knaagdieren zijn te herkennen door middel van verschillende kenmerken. Muizen knagen aan van alles, Meubilair, kabels maar ook aan uw voedingswaren. Ze kunnen een rare geur achterlaten in slecht geventileerde ruimtes. En misschien wel een van de grootste ergernissen, het geritsel dat u ‘s nachts kunt horen. Lees meer over muizen herkennen.

Muizen weren en bestrijden

Muizen bestrijden kan het beste door muizen te weren. Over het algemeen geldt beter genezen dan voorkomen. Wanneer muizen eenmaal zijn binnengedrongen kunnen ze nestelen op onhandige plekken en dat bemoeilijkt de bestrijding. Ze zorgen voor knaagschade en laten onprettige geuren achter. Wering kan worden uitgevoerd door alle ingangen rond uw huis dicht stoppen met staalwol, bijenbekjes of spouwsafe. Denk hierbij aan ontluchtingsgaten, afvoerleidingen onder uw huis of via het dak. Wij bieden u hier de juiste producten voor.

Muizen levend vangen

Een natuurvriendelijke manier om muizenoverlast aan de pakken is om muizen levend te vangen. Er zijn verschillende soorten diervriendelijke muizenvallen die hier effectief voor zijn. U kunt de muizen zelf weer loslaten in de natuur zonder dat u schade aanbrengt aan de muizenpopulatie. Zorg er bij het vrijlaten van de muis wel voor dat u dit ver van uw woning of pand vandaan doet. Anders komt de muis gewoon weer terug! Bekijk onze producten om muizen levend te vangen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu