Elektrische muizenval

Elektrische muizenval

De elektrische muizenval is effectief en meerdere malen te gebruiken. U dient een lokmiddel aan te brengen en vervolgens lopen de muizen de elektrische muizenval in en worden gedood door een elektrische schok. De betrouwbare val heeft een snelle werking en geeft muizen een effectieve stroomstoot, waardoor het beestje geen pijn zal lijden. Dit maakt de elektronische val ook humaner in het gebruik. Gevangen muizen kunnen eenvoudig verwijderd worden en de val kan weer opnieuw gebruikt worden. Een ander groot voordeel is dat je geen gif meer nodig hebt.
Ook zijn er elektrische muizenvallen die meerdere muizen tegelijk kunnen vangen. Zo gaat de bestrijding dus erg snel en effectief.

Muizen overlast

Muizen overlast is een veel voorkomend probleem. Om te voorkomen dat de muizen ook in uw huis terecht komen is het ten alle tijden verstandig om wering aan te brengen.

Muizen weren

De beste manier van het bestrijden van muizen is door het weren ervan. Dit zorgt er namelijk voor dat ze in uw huis niks stuk maken of dat ze gaan nestelen. U kunt dit doen door alle ingangen rond uw huis dicht stoppen met staalwol, bijenbekjes of spouwsafe. Denk hierbij aan ontluchtingsgaten, afvoerleidingen onder uw huis of via het dak. U kunt hiervoor de staalwol gebruiken in combinatie met de Mouseshield. MouseShield Professional

Muizen

Muizen kunnen door gaatjes kruipen die zo groot zijn als een potlood. Ze klimmen goed en kunnen tot wel 90 cm hoog springen. Muizen paren bovendien veel. Ze baren 4 tot 8 jongen per nest en hebben 6 tot 10 nesten per jaar. Muizen zijn nachtdieren, u zult ze daarom niet snel zien of horen. Er zijn genoeg tekenen van muizenproblemen; uitwerpselen, kenmerkende geur die ruikt naar muskus en ammoniak, schade etc. Muizen verstoppen zich graag op beschutte plaatsen zoals in kasten of tussen dozen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu