Kleine lijmplank tegen muizen – Catchmaster – per stuk

0.89

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Perfect geschikt voor de kleinere ruimtes!

Ondanks het kleinere formaat is de lijmplank voorzien van een lijmlaag die sterk genoeg is voor het vangen van muizen.

Gebruik:
Plaats de lijmplank eenvoudig op de looproute van de muis en verwijder de beschermende folie. Zodra de muis over de plank heenloopt zit hij vast.
Om het voor de muis extra aantrekkelijk te maken is de val voorzien van een pindageur. De lijmplank is vlak te gebruiken maar kan ook in een tunnelmodel worden gevouwen.

Afmeting: 18 x 9 cm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 1414 Categorie:

Kleine lijmplank tegen muizen

De Kleine lijmplank tegen muizen is perfect geschikt voor het gebruik in kleinere ruimtes. Ondanks het kleine formaat is de lijmlaag sterk genoeg om de knaagdieren te vangen.

Gebruik van de lijmkaart

Verwijder de folie van de lijmkaart en plaats deze op de looproute van de muis. U kunt de lijmkaart plat op de grond leggen of er voor kiezen hier een tunnel van te vouwen. Voor het beste resultaat is het belangrijk te achterhalen waar de muizen zich over het algemeen bevinden.
Doordat muizen gewoonte dieren zijn is het vaak vrij gemakkelijk om deze looproutes te vinden. Kijk bijvoorbeeld uit naar uitwerpselen van de muis of eventuele knaagschade. Als u de favoriete route van u ongenodigde gast gevonden heeft plaats u hier de Kleine lijmplank tegen muizen.
Belangrijk is om de lijmval tegen een muur of plint te plaatsen. Muizen lopen immers bijna altijd langs de randen.

Het gebruik van lijmvallen voor het vangen van ratten en muizen is in Nederland zonder ontheffing niet toegestaan. De lijmkaarten mogen door winkels worden verkocht en gekocht door de gebruiker. Voor het gebruik van muizenlijm en lijmplanken heeft u echter een ontheffing nodig. Deze kunt u aanvragen via de rijksdienst voor ondernemend Nederland op www.rvo.nl.

Voorkom overlast van knaagdieren

Het vangen van knaagdieren is met de Kleine lijmplank tegen muizen eenvoudig te doen maar het voorkomen van overlast is natuurlijk nog veel beter. Belangrijk bij het preventief weren van muizen is het zoveel mogelijk afsluiten van de toegangswegen. Dit kunt u doen door de buitenwanden van de woning na te lopen op kleine gaatjes en openingen. Deze gaten kunt u vervolgens afdichten met een speciaal muis werende kit zoals MouseShield. Daarnaast is het gebruik van staalwol ideaal voor het dichtmaken van gaten.
Zorg ervoor dat niet alleen de grote openingen maar zeker ook de kleine gaatjes goed zijn afgedicht. Doordat de muis een inklapbaar skelet heeft is een opening van slechts 5 à 6 mm voldoende om naar binnen te glippen.

Wat wilt u bestrijden?

Kleine lijmplank tegen muizen - Catchmaster - per stuk

Kleine lijmplank tegen muizen - Catchmaster - per stuk