Vogel Producten

 • Bird shield kite- 7 Meter + Reserve Vlieger

  Deze Havik vlieger verjaagt spreeuwen, kauwen, meeuwen en andere vogels op een groot gebied!

  De Birdshield kite wordt geleverd met een 7 meter hoge paal van glasvezel waaraan de havik wordt bevestigd. De havik vliegt hierdoor tot een hoogte van 12 meter.
  Bij een minimale hoeveelheid wind zal de vlieger als een echte havik gaan zweven en duiken. Hierdoor is deze vlieger uitstekend geschikt voor het beschermen van gewassen, boomgaarden, daken en parkeerterreinen.

  Inhoud:
  Birdshield vlieger
  Bevestiging stok (7 meter) + grondanker
  Reserve vlieger

  Optioneel:
  Dakbeugel
  Muurbeugel

 • Swissino Vogelpinnen 3 meter

  Duivenwerende spikes kunnen overal worden gebruikt waar vogels rusten: uitsteeksels, vensterbanken, borden, tralies, muren, goten, kerktorens, leidingen, verlichting, schoorstenen, bewakingscamera’s, bewegingsdetectoren, airconditioningsystemen, enz.

  Het is een diervriendelijke maar effectieve manier om te voorkomen dat vogels gaan zitten. Met name duiven nestelen zich overal en staan er om bekend dat ze hun omgeving verontreinigen. Dit kan worden voorkomen door de spikes te gebruiken zonder de vogels te verwonden. Door de robuuste constructie en het weerbestendige materiaal (polycarbonaat) kunnen nog de dieren zelf, nog regen of slecht weer de spikes ernstig beschadigen. Dit garandeert een uitgebreide bescherming op lange termijn.

  De duivenafweerpinnen worden gebruiksklaar geleverd en hoeven niet gemonteerd te worden. Er wordt lijm op de onderkant van de basisplaat aangebracht en vervolgens worden de spikes eenvoudig op de gewenste locatie geplaatst. De spikes hechten aan verschillende materialen zoals hout, metaal, kunststof, bakstenen, stenen en pleisterwerk/ pleisterbeton met een neutrale siliconenlijm.

  Details
  Inhoud: 9 strips à 33 cm + Lijm
  Materiaal: UV- en weerbestendig polycarbonaat
  Garantie: 5 jaar

 • Vogelei van gips

  Een diervriendelijke manier om van de hinder af te komen. Duiven maar ook andere vogels zoals eksters, kraaien, meeuwen en spreeuwen veroorzaken veel overlast. Dit Vogelei van gips kunt gebruiken om de eieren van alle genoemde vogels te vervangen. Gebruik: Plaats het Vogelei van gips in het nest van de vogel. Verwijder de aanwezige eieren. Uw overlast zal verminderen. Verpakking: 3 eieren per verpakking.

Wat wilt u bestrijden?