Muizenlijmplank met pindageur Bell Trapper max – per stuk

0.85

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Hoge kwaliteit muizenlijmplank met pindageur!

Gebruik: Trek de beschermfolie van de lijmplank af en plaats waar u overlast heeft. U kan de lijmplank vlak gebruiken maar beschikt daarnaast ook over de mogelijkheid deze gemakkelijk te vouwen tot een tunnel.
Inhoud: per stuk (ook verkrijgbaar in voordeelverpakking)

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay

Muizenlijmplank met pindageur Trapper

Muizen zijn gek op de geur van pindakaas, dus wat is er slimmer als deze aantrekkelijk geur meegeven aan de muizenlijmplank waarmee u de muis wilt vangen.
De muizenlijmplank met pindageur Trapper zijn een zeer effectief middel om muizen mee te vangen, wel dient u er rekening mee te houden dat u de plankjes geregeld controleert.

Plaatsing

Om succes te behalen met de muizenlijmplank is het belangrijk te weten waar u deze het beste kunt plaatsen. Het doel is immers het wegvangen van de muis.
Plaats de lijmplank op de sporen waar de muis loopt of bijvoorbeeld voor de opening waar hij doorheen komt. Muizen zijn gewoonte dieren en lopen altijd via dezelfde route.
Indien u het lastig vind om vast te stellen wat deze route is kunt u deze bepalen door bakmeel te strooien op de plaats van overlast. Wanneer de muizen hier vervolgens lopen ziet u in het meel precies de looproute van de muis.

Gif of mechanische vallen

Een alternatief op de muizenlijmplank is het toepassen van gif of de traditionele muizenval. Het gif plaatst u in een hiervoor bestemde lokdoos en doet binnen enkele dagen zijn werk.
De muizenval werkt simpelweg door deze te spannen en het met een klein beetje lokstof voor de muis aantrekkelijk te maken.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Muizenlijmplank Bell Trapper max - per stuk

Muizenlijmplank met pindageur Bell Trapper max - per stuk