• Staalwol rol van 3 meter 10cm breed tegen muizen en ratten

  Staalwol rol tegen muizen en ratten rol van 3 meterStaalwol rol van 3 meter 10cm breed tegen muizen en ratten is gemaakt van gepatenteerd roestvrij staal en is eenvoudig aan te brengen vanwege de hoge mate van flexibiliteit. Na het aanbrengen van de Staalwol rol van 3 meter 10cm breed tegen muizen en ratten zal het product niet krimpen of uitzetten onder invloed van het weer. Ratten en muizen kunnen niet meer naar binnen en ook doorbijten is niet mogelijk. 1 rol van 3 meter.10 cm breedMulti flexibelRoestvrijMuizen & rattenweringKleine openingen tot 2 cm: MouseshieldEnkele openingen van 2 tot 5 cm: STAALWOL 50cmMeerdere openingen of groter dan 5 cm: STAALWOL BULKSpouwopeningen en luchtgaten: BIJENBEKJES en SPOUWSAFE Mocht u meerdere rollen Staalwol rol van 3 meter 10cm breed tegen muizen en ratten willen bestellen, neem contact met ons op.

  45.0049.80
 • Uitvouwbare lijmplank

  MEGA AANBIEDINGUitvouwbare lijmplank 100 stuks of 250 stuks!
  Deze groot uitvouwbare lijmplank is de klassieker onder de lijmplanken en heeft uitgevouwen de maat heeft van een a4-tje. Naast muizen en ratten is deze zeer geschikt om kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten mee te vangen.

  Plaats de plank langs de plinten of waar u de uitwerpselen heeft gevonden voor het beste resultaat. Om het voor de muis of rat extra aantrekkelijk te maken kunt u gebruik maken van een lokstof.
  Houd er rekening mee dat u dagelijks controleert of u iets met de uitvouwbare lijmplank heeft gevangen.

  2.252.50

  Uitvouwbare lijmplank

  2.252.50
 • Muizen lijmplanken Trapper LTD 72 stuks

  Zeer hoge kwaliteit lijmplank voor muizen met een sterke lijmlaag en vanillegeur.

  Niet alleen voor het vangen van muizen en ratten maar ook voor kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten!

  Gebruik U kunt deze lijmplank zowel vlak als gevouwen gebruiken. Als u de lijmplank vouwt ontstaat er een lokdoos.

  Afmeting: 16.5 x 10cm
  Aantal: 72 stuks (ook verkrijgbaar in 12 stuks)

  54.9968.95
 • Hoy Hoy kakkerlakken lijmval – set van 5 – Lokstof én lijm

  Hoy Hoy kakkerlakken lijmval Hoy-Hoy Kakkerlakkenlijmval is een val die reeds jarenlang een optimale vangstopbrengst van kakkerlakken te zien gegeven heeft. De Hoy Hoy kakkerlakken lijmval heeft een lokstof gebasseerd op vismeel en een perfecte lijmplank. Ook andere kruipende insecten kunnen met de Hoy hoy kakkerlakken lijmval gevangen en gedetermineerd worden. De hoy hoy kakkerlakken lijmval werkt ook tegen bedwants zilvervis papiervis pissebedden en andere kruipende insecten. Een van de top kakkerlakken bestrijdingsmiddelen voor kakkerlakken in huis! Gebruik De val bevat een klipje aan de bovenzijde om de val hygiënisch aan te pakken. Bevat een nederlandse gebruiksaanwijzing. Inhoud: set van 5 stuks

  5.005.99
 • Muskil Excellent graan muis sachet (16 x 50gr.)

  Het Muskil Excellent graag muis sachet display bevat 16 zakjes van 50 gram Muskil Excellent Graan. Muskil Excellent Graan is de beproefde formulering vergif ter bestrijding van muizen binnenshuis op basis van de sterke werkzame stof Brodifacoum.Muskil Excellent Graan is een lokaas op graanbasis klaar voor gebruik in sachets van 50 gram. Werkt reeds na een enkele opname. Knaagdieren sterven enkele dagen na opname, zonder achterdocht tegen het lokaas bij andere leden van de kolonie te wekken. Wijze van toepassing Het lokaaszakje (sachet) van 50 gram dient te worden uitgelegd in speciaal hiervoor bestemde commercieel verkrijgbare lokaasdozen. Gebruik één zakje van 50 gram lokaas per lokaasdoos. Plaats de lokaasdozen met intervallen van 5 meter van elkaar. Verklein deze afstand tot 2 meter in geval van een grote muizenplaag. Inspecteer de lokaaspunten regelmatig. Vul indien nodig het lokaas aan en vervang vervuild lokaas. De lokaasdozen uitzetten op plaatsen waar de huismuizen geregeld komen: in de nabijheid van hol ingangen, op looppaden (sporen!) in verborgen ruimten zoals verlaagde plafonds en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk ander voedsel voor muizen beschikbaar te zijn.

  59.9569.95
 • Houtworm bestrijdingsmiddel Perfacs – 5 liter

  Het houtworm bestrijdingsmiddel Perfacs is de oplossing tegen houtworm en boktor. Deze 5 liter verpakking is voldoende om 20m2 houtworm of boktor te bestrijden, preventief kan er 40m2 worden behandeld

  32.5039.95

Main Menu