BELL Trapper Pro lijmplank Rat 48 stuks

134.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Inclusief handig kunststof bakje welke na gebruik is op te beren in de daarvoor bestemde cassette.

Ratten en muizen vangt u gemakkelijk met deze PRO lijmplanken. Het product is voorzien van een extra dikke lijmlaag welke niet uitdroogt.
Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen is het van belang de lijmvallen op de juiste locatie te plaatsen. Zorg ervoor dat u de lijmval langs de wanden, plinten of in stille donkere hoekjes plaatst. Hier zal u het beste resultaat halen!
Om het voor de rat of muis nog extra aantrekkelijk te maken kunt een lokstof zoals Provoke gebruiken.

Geschikt voor het vangen van:
Ratten, muizen, zilvervisjes, kakkerlakken en andere kruipende insecten

Inhoud: 48 stuks
Afmeting: 24 x 11 cm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Lijmplank Trapper Pro

Deze lijmplank Trapper Pro behoort zonder twijfel tot de beste lijmplanken uit ons assortiment. Dankzij de extra dikke lijmlaag welke op het product is aangebracht zal een muis of rat na aanraking gegarandeerd blijven zitten. Om het beste resultaat te bereiken is het van belang dat u het product op de juiste wijze gebruikt.

Gebruik van de lijmkaart

Om het beste resultaat te behalen is het van belang te weten waar de muis of rat zich bevind. Dit kunt u gemakkelijk achterhalen door de sporen van het knaagdier te volgen. Dit kunnen zowel uitwerpselen als knaagsporen zijn of misschien wel gewoon de plek waar u ze zelf heeft zien lopen. Als u twijfelt over de route die de knaagdieren afleggen kunt u altijd gebruik maken van een simpele truc. Door het strooien van bakmeel op de locatie waar u overlast heeft en geduldig te wachten. Wanneer de knaagdieren de gebruikelijk route hebben afgelegd vertellen de sporen in het meel u precies wat de beste locatie is om de lijmplank Trapper Pro te plaatsen.
Plaats de lijmkaart altijd langs wanden, plinten of in stille donkere hoekjes. Dit zijn de plaatsen waar de kans op vangst absoluut het grootst is.

Hoeveel lijmplanken Trapper Pro u moet gebruiken is afhankelijk van de grootte van de plaag. Normaal gesproken houden wij aan dat elke 5 meter een plank voldoende moet zijn. Indien u merkt dat dit niet voldoende effect heeft kunt u dit opschroeven naar elke 3 meter een lijmplank Trapper Pro.

Preventie

Zodra u overlast ervaart van knaagdieren is wegvangen uiteraard de oplossing. Daarnaast raden wij aan om altijd te bekijken hoe u in de toekomst de overlast kan voorkomen. Hiervoor kijkt u naar de mogelijk toegangswegen voor het knaagdier om uw woning of bedrijf binnen te gaan. Kijk goed uit gaat gaatjes en scheuren in de buitenwanden en maak deze dicht met bijvoorbeeld staalwol of MouseShield.

Dankzij hun flexibele skelet kan een muis zich zo klein maken dat hij door een gaatje van slechts 6 millimeter uw pand binnen kan komen. Door het gebruik van Mouseshield voorkomt u dit. De Mouseshield is een pasta waar u de gaten mee kunt dicht smeren en waar de muis of rat zich niet doorheen kan eten.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

BELL

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

BELL Trapper Pro lijmplank Rat 48 stuks

BELL Trapper Pro lijmplank Rat 48 stuks