Muizen weren

Producten op muizen te weren

Muizen weren kan op verschillende manieren gedaan worden. Denk hierbij aan muizen weren met geluid of muizen weren met geur. Daarnaast verkopen bij via onze website ongedierteproducten.nl verschillende soorten kit of gatenstopmiddel om muizen te voorkomen. Ook kunt u muizen weren met een rol staalwol. Deze rollen kunnen flink in prijs verschillen. Wij verkopen staalwol vanaf €9,95, maar dit kan oplopen tot €239,00. Muizen weren uit spouw wordt ook steeds gemakkelijker met de bijenbekjes of een rooster.

Muizen weren in een caravan

Voorkomen is beter dan vangen! Dit is iets wat wij graag zeggen, maar soms kan het natuurlijk niet anders. Voor muizen weren op de camping kunt u uiteraard bij ons terecht. Dit kan door middel van bijvoorbeeld staalwol, maar ook door het neerzetten van een muizenval, een lijmkaart of een muizen lokdoos. Gaat u morgenavond op vakantie? Bestel dan voor 16:00 uur en u kunt het op tijd meenemen naar uw bestemming.

 • Staalwol tegen muizen & ratten – 50cm

  Speciaal ontwikkeld om muizen en ratten buiten te houden!

  Gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrij staal waardoor gaten of scheuren in metselwerk perfect zijn af te dichten.
  Staalwol tegen muizen is zeer geschikt om de toegangswegen voor muizen en ratten te blokkeren. Het staalwol is zo gemaakt dat het voor de muis of rat niet mogelijk is om door te knagen.

  Gebruik:
  Het staalwol is zeer makkelijk en doelgericht te plaatsen, verwijderen of te herplaatsen. Grote of kleine gaten zijn gemakkelijk te vullen, knip de staalwol eenvoudig op de voor u gewenste maat.
  Doordat het product van hoogwaardig RVS is gemaakt loopt u geen risico op roesten.

  Inhoud: 50cm

 • MouseShield Professional

  MouseShield Dectectable gatenstopmiddel Muis & Rat Mouse Shield is een gebruiksvriendelijke weringspasta dat voor allerlei ongedierte de toegangswegen naar binnen verspert. Mouse Shield bevat geen giftige bestandsdelen en is metal decteable dus toegestaan in de voedselindustrie. Mouse Shield kan niet kapot geknaagd worden.Toepassing: Afdichten van kieren en naden, voegen en dillitaties (ongeacht de breedte en diepte), zettingsscheuren, aansluitingen van rioolen a.d.Mouse Shield wordt geleverd in een koker van ca. 300ml. Aanbrengen met kitspuit. Bij ons te bestellen.

 • MouseShield gaten stopmiddel tegen Muis & Rat

  Mouse shield gaten stopmiddel tegen muis & rat

  MouseShield gaten stopmiddel is een gebruiksvriendelijke weringspasta dat voor allerlei ongedierte de toegangswegen naar binnen verspert. Mouse Shield bevat geen giftige bestandsdelen. Mouse Shield kan niet kapot geknaagd worden.Toepassing: Afdichten van kieren en naden, voegen en dillitaties (ongeacht de breedte en diepte), zettingsscheuren, aansluitingen van rioolen a.d.Mouse Shield wordt geleverd in een koker van ca. 300ml. Aanbrengen met kitspuit. Bij ons te bestellen. Muizen & rattenwerings producten

 • Meest gekozen

  Weringspakket muizen klein

  Houdt ongewenste knaagdieren buiten met dit muis weringspakket!

  Inhoud pakket:
  Mouseshield professional (2x)
  Staalwol 50cm

  Toepassing
  Met dit pakket kunt u gemakkelijk de kleine ingangen in bijvoorbeeld uw keuken, schuur of zolder dichtstoppen. Dit kunt u doen door de staalwol op maat te knippen voor en in het gaatje te stoppen zodat er niks meer langs kan. Hierna gebruikt u de Mouseshield om een extra beschermlaag te creëren voor de ingang. De Mouseshield zal uitharden aan de buitenzijde van het product maar aan de binnenkant vloeibaar blijven zodat als er een muis of rat doorheen probeert te komen deze in de zachte substantie terecht komen en niet verder kunnen en/of willen.

 • Xcluder staalwol – 3 meter – 10cm breed

  Extreem duurzaam materialen voor het weren van knaagdieren!

  Xluder staalwol is een duurzame en definitieve oplossing voor het dichten van gaten en scheuren. Doordat dit product gemaakt is van een hoge kwaliteit RVS staalwol en Polyfiber hoeft u niet bang te zijn dat de staalwol gaat krimpen of uitzetten.

  Gebruik:
  Gebruik 3 à 4 keer meer oppervlakte staalwol dan de grootte van de af te dichten opening. U kunt met een stomp voorwerp de staalwol de opening in duwen.
  Bij het werken met dit product adviseren wij om handschoenen te gebruiken.

  Inhoud:
  3 Meter – 10cm breed (ook verkrijgbaar in voordeelverpakking)

 • Bijenbekjes RVS 5 cm 10 stuks

  Bijenbekjes RVS 10 stuks van 5 cm Door de kleinste spleten komt de grootste narigheid! Een goed gebouw heeft open stootvoegen voor de ventilatie van de spouwmuur. Ongedierte zoals wespen en muizen maken graag gebruik van deze openingen. Plaats daarom Bijenbekjes van 5 cm zodat uw spouwmuur ventileert en u vrij blijft van ongedierte. Bijenbekjes zijn de enige roosters die achteraf met de hand plaatsbaar zijn. Daarnaast zich aan de voegbreedte aanpassen, automatisch op de juiste positie komen en dan verankerd zijn door de weerhaken. En dat ook nog in roestvrijstaal! Aantal: 10 Grootte: 5cm

 • Weitech WK0300 Ultrasone Muizen & Ratten verjager

  Verjaag ratten, muizen, spinnen, vlooien en kruipende insecten met ultrasoon geluid!

  Werking: De muizen en insecten verjager werkt door middel van ultrasone trillingen, hierdoor worden muizen en kruipende insecten verjaagt tot een oppervlakte van 280m2.
  De ultrasone trillingen zorgen ervoor dat de muizen of kruipende insecten zich niet op hun gemak voelen waardoor zij de ruimte zullen verlaten.
  Huisdieren De frequentie is zo ingesteld dat zowel katten, honden, vogels, vissen en boerderijdieren hier geen hinder van zullen ondervinden.
  Toepassing: Geschikt voor binnenshuis
  De Weitech WK020 wordt van stroom voorzien door middel van het bijgeleverde netsnoer (2meter).

 • Kitspuit professioneel – metaal

  metalen kitspuit

  Een metalen kitspuit waarmee u gemakkelijk uw product in kieren of naden aanbrengt. Wij adviseren deze kitspuit dan ook altijd bij onze muis werende paste MouseShield.
  Materiaal: Metaal

 • Weitech 3-pak Elektrische Verjager WK3523

  Weitech electrische ultrasone verjager voor binnen 3-pak De weitech electrische ultrasone verjager werkt zonder chemicaliën of gif. De weitech electrische ultrasone verjager is geheel onschadelijk voor u en uw huisdieren. De meeste dieren horen geluiden ver boven het bereik van het menselijke gehoor. Het constant veranderende ultrasone geluid irrriteerd ongewenste kruipende insecten maar de gehoororganen raken niet beschadigd. Deze weitech electrische ultrasone verjager kan licht hoorbaar zijn voor het menselijk gehoor. De ultrasone technologie is ontwikkeld om dieren weg te houden van huizen, garages, zolders, kruipruimten, kelders en stallen. Deze producten werken zonder chemicaliën of gif. Verjaagt: Kleine knaagdieren zoals muizen, ratten, kruipende insecten en vliegende insecten Beschermde oppervlakte tot 45m². Indien de te beschermen oppervlakte uitgerust is met meubels en zachte materialen, zal het toestel minder oppervlakte beschermen. Direct aansluitbaar op 220V Zichtbaar resultaat na 72 uur Maximaal verbruik van 0,7Watt Indicatielampje Geschikt voor kamers – gaat niet direct door muren. Muizenverjager, kruipende insecten verjager 3-pak met zeer aantrekkelijke prijs

 • Spouwsafe 24cm

  De ideale manier om openingen in muren te dichten is Spouwsafe. Door het dichten van de openingen zorgt u ervoor dat ongedierte geen toegang krijgt tot het pand. Het product is eenvoudig op maat te knippen waardoor nagenoeg elke opening is te dichten. Daarnaast kunt u de spouwsafe gemakkelijk boven elkaar bevestigen waardoor ook hogere gaten geen enkel probleem vormen.

  Gebruik:
  Dit product is eenvoudig te plaatsen en direct toepasbaar op standaard openingen. Indien de opening kleiner is knipt u het product gemakkelijk op maat.
  Daarnaast is het erg flexibel en past het in voegen van 6 tot 24mm breed.

  Inhoud: per stuk

 • Bijenbekje RVS – 5CM – Per stuk

  Houdt Bijen, Wespen en Muizen buiten!

  Met bijenbekjes wordt gebruikt om ongewenste gasten zoals bijvoorbeeld bijen, wespen of muizen te weren. Het stootvoeg rooster is zonder gereedschap in iedere voeg te plaatsen.
  Door het stootvoeg rooster in een stootvoeg te plaatsen behoudt u de juiste ventilatie waar de stootvoeg voor is bedoeld.

  Inhoud: 1 stuk
  Afmeting: 5 cm
  Materiaal: RVS

 • RVS renovatierooster 50x105mm

  Renofix RVS renovatierooster voorkomt het indringen van ongedierte. Daarnaast geeft dit rooster de gevel een betere uitstraling.
  Kapotte kruipruimteventilatie zorgt ervoor dat bijvoorbeeld knaagdieren toegang tot het pand krijgen. Het vervangen van deze kapotte roosters lost dit probleem op.

  Bouwbesluit:
  Daarnaast voldoet dit renovatierooster aan de vereiste van het bouwbesluit. Hierin is aangegeven dat een opening een maximale breedte van 10mm in de gevel mag hebben om binnendringen van ratten en muizen te voorkomen. Met openingen van 10 x 5 mm voldoet de RenoFix aan deze richtlijn. Ook de benodigde en oorspronkelijk netto doorlaat van 24cm² ten behoeve van ventilatie blijft gehandhaafd.

  Montage:
  Er is geen ingewikkeld en kostbaar hak– breek– en voegwerk door een vakman nodig, het aanbrengen van de Renofix is een fluitje van een cent. Dankzij het duurzaam rvs rooster is de oplossing dus zowel eenvoudig als fraai.

 • PEST-STOP Muizen verjager – Verjaagt ook Insecten

  De Pest-Stop muizenverjager zorgt er door middel van ultrasone golven voor dat zowel muizen als insecten zich niet meer veilig voelen.
  Zodra dit het geval is zullen de knaagdieren of insecten het gebied verlaten. Deze ultrasone verjager heeft een maximaal bereik van 92m2. Muren, plafonds en andere obstakels zijn van negatieve invloed op het bereik.


  Aantal: Per Stuk
  Oppervlakte: 92 m2
  Afmetingen in mm: 82 x 72 x 65

 • Xcluder staalwol voordeelverpakking 5 rollen à 3 meter

  Extreem duurzaam materialen voor het weren van knaagdieren!

  Xluder staalwol is een duurzame en definitieve oplossing voor het dichten van gaten en scheuren. Doordat dit product gemaakt is van een hoge kwaliteit RVS staalwol en Polyfiber hoeft u niet bang te zijn dat de staalwol gaat krimpen of uitzetten.

  Gebruik:
  Gebruik 3 à 4 keer meer oppervlakte staalwol dan de grootte van de af te dichten opening. U kunt met een stomp voorwerp de staalwol de opening in duwen.
  Bij het werken met dit product adviseren wij om handschoenen te gebruiken.

  Inhoud:
  5 x 3 Meter – 10cm breed

 • Weitech Muizen&insecten Verjager

  Weitech Electrische Muizen Verjager WK0523 met deze ultrasoonverjager verjaag je muizen en insecten Met de Weitech Electrische Muizenverjager WK0523 verjaagt u met de ultrasoonverjager de kleine knaagdier zoals muizen en spitsmuizen. Met de weitech electrische muizenverjager WK0523 kan je ook kleine ongedierte zoals vlooien, teken, spinnen en andere kruipende insecten verjagen.Beschermde oppervlakte tot 45m². Indien de te beschermen oppervlakte uitgerust is met meubels en zachte materialen, zal het toestel minder oppervlakte beschermen. Direct aansluitbaar op 220V Zichtbaar resultaat na 72 uur Maximaal verbruik van 0,7Watt Indicatielampje Muizenverjager, kruipende insecten verjagerGebruik:De Weitech elektrice muizenverjager werkt zonder chemicaliën of gif. Geheel onschadelijk voor u en uw huisdieren.De meeste dieren horen geluiden ver boven het bereik van het menselijke gehoor. Het constant veranderende ultrasone geluid irrriteerd ongewenste kruipende insecten, toch raken de gehoororganen niet beschadigd. Deze Weitech elektrice muizenverjager kan licht hoorbaar zijn voor het menselijk gehoor. De ultrasone technologie is ontwikkeld om dieren weg te houden van huizen, garages, zolders, kruipruimten, kelders en stallen. Deze producten werken zonder chemicaliën of gif.

 • Bijenbekjes RVS Stootvoegroosters 10 stuks 7cm

  Bijenbekjes RVS stootvoegroosters 10stuks van 7 cm Door de kleinste spleten komt de grootste narigheid! Een goed gebouw heeft open stootvoegen voor de ventilatie van de spouwmuur.Ongedierte zoals wespen en muizen maken graag gebruik van deze openingen.Plaats daarom Bijenbekjes zodat uw spouwmuur ventileert en u vrij blijft van ongedierte. Bijenbekjes zijn de enigste roosters die achteraf met de hand plaatsbaar zijn, zich aan de voegbreedte aanpassen, automatisch op de juiste positie komen en dan verankerd zijn door de weerhaken. En dat ook nog in roestvrijstaal! Aantal: 10 Grootte: 7 cm

 • Weitech WK0220 Muizen en insecten verjager

  Met deze muizen en insecten verjager heeft u zichtbaar resultaat binnen 72uur!

  Werking: De muizen en insecten verjager werkt door middel van ultrasone trillingen, hierdoor worden muizen en kruipende insecten verjaagt tot een oppervlakte van 140m2.
  De ultrasone trillingen zorgen ervoor dat de muizen of kruipende insecten zich niet op hun gemak voelen waardoor zij de ruimte zullen verlaten.
  Huisdieren De frequentie is zo ingesteld dat zowel katten, honden, vogels, vissen en boerderijdieren hier geen hinder van zullen ondervinden.
  Toepassing: Geschikt voor binnenshuis
  De Weitech WK020 wordt van stroom voorzien door middel van het bijgeleverde netsnoer (2meter) maar kan ook op een 9 volt batterij worden gebruikt.

 • Spouwsafe 6cm. tegen muizen en ratten 10 stuks

  De ideale manier om openingen in muren te dichten is Spouwsafe. Door het dichten van de openingen zorgt u ervoor dat ongedierte geen toegang krijgt tot het pand. Het product is eenvoudig op maat te knippen waardoor nagenoeg elke opening is te dichten. Daarnaast kunt u de spouwsafe gemakkelijk boven elkaar bevestigen waardoor ook hogere gaten geen enkel probleem vormen. Voor het afdichten van grotere openingen hebben wij dit product ook in een lengte van 24cm.


  Gebruik:
  Dit product is eenvoudig te plaatsen en direct toepasbaar op standaard openingen. Indien de opening kleiner is knipt u het product gemakkelijk op maat.
  Daarnaast is het erg flexibel en past het in voegen van 6 tot 24mm breed.

  Inhoud: 10 stuks

 • Gevelfix voorzetrooster tegen muizen en ratten

  Voorkom het indringen van ongedierte!

  Gevelfix is een fraai, robuust RVS universeel toepasbaar renovatierooster welke universeel op gevels kan worden toegepast. Het renovatierooster past over vele bestaande gaten en kan lelijke of kapotte ventilatieroosters van kruipruimtes vervangen.
  De GevelFix is een zeer robuust en tevens fraai RVS rooster met luchtkamer dat universeel op gevels kan worden toegepast.

  Afmeting: 100 x 140 mm

 • PEST-STOP design Muizen & Insecten

  De Pest-Stop muizenverjager zorgt er door middel van ultrasone golven voor dat zowel muizen als insecten zich niet meer veilig voelen.
  Zodra dit het geval is zullen de knaagdieren of insecten het gebied verlaten. Deze ultrasone verjager heeft een maximaal bereik van 232m2. Muren, plafonds en andere obstakels zijn van negatieve invloed op het bereik.


  Verjaagt: Ratten, muizen, kakkerlakken, mieren en spinnen.
  Niet schadelijk voor huisdieren, kinderen en zwangere vrouwen.

  Aantal: Per Stuk
  Oppervlakte: 232 m2

 • Weringspakket muizen – Professioneel

  Houdt ongewenste knaagdieren buiten met dit professionele muis weringspakket!

  Inhoud pakket:
  Mouseshield Classic (2x)
  Professioneel Staalwol XCluder – 3 Meter 10 cm breed

  MouseShield
  Mouse Shield is een gatenstopmiddel dat u snel en makkelijk kunt aanbrengen. Deze weringspasta verspert direct alle toegangswegen voor het ongedierte. De unieke zacht blijvende kern stoot het ongedierte af als het door de buitenste laag van het materiaal heen knaagt. De kracht van het product: het doodt niet het ongedierte, maar het blokkeert hun toegangswegen.

  Xcluder Staalwol
  Xcluder staalwol is een duurzame en definitieve oplossing voor het dichten van gaten en scheuren. Doordat dit product gemaakt is van een hoge kwaliteit RVS staalwol en Polyfiber hoeft u niet bang te zijn dat de staalwol gaat krimpen of uitzetten. Gebruik 3 à 4 keer meer oppervlakte staalwol dan de grootte van de af te dichten opening. U kunt met een stomp voorwerp de staalwol de opening in duwen.

 • Knock Off Weringsband Rat/Muis 5 meter

  RVS Weringsband houdt muizen en ratten buiten!

  De weringsband is gemaakt van een flexibel, duurzaam en roestvrij materiaal. Doordat het materiaal kneedbaar en flexibel is kunt u het gemakkelijk in op te vullen gaten worden aangebracht.
  Met de meegeleverde schaar knipt u de weringsband op elke lengte die u nodig heeft.

  De weringsband zet niet uit of krimpt niet in bij wisselende weersomstandigheden.

  Inhoud: Weringsband, schaar en handschoenen
  Afmeting: 500 x 10 cm

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu