Muizen vangen met een muizenval

Muizenvallen neerzetten is een gemakkelijke oplossing om muizen te vangen. Maar hoe vang je muizen? Er is een degelijk verschil tussen bijvoorbeeld een diervriendelijke muizenval, een val waardoor een muis niet overlijdt, en een andere muizenval waardoor het dier wel overlijdt. U kunt een muizenval online kopen. Wel zal u meerdere muizenvallen kopen sneller helpen, omdat u zo meerdere muizen kunt vangen. Muizen komen namelijk niet vaak alleen, maar met meerderen ;-).

Hoe vang je muizen?

Ja, hoe vang je muizen? Zet de muizenval op een plek neer waar de muizen vaak langskomen. Deze plek kunt u herkennen aan onder andere de hoeveelheid uitwerpselen die zij hier neerleggen. Muizen leggen namelijk met 50 tot 80 muizenkeutels per dag neer. Daarnaast kunt u luisteren naar het knaaggeluid of het geluid wanneer zij lopen, maar ook naar de geur die zij achterlaten. Deze geur is niet erg fijn en kunt u al snel herkennen. Muizenval bestellen? Oftewel een muizenval kopen? Doe dit voor 16:00 uur en bestel voor meer dan €40,00 en het product wordt de volgende dag gratis bij u afgeleverd aan huis.

 • Houten muizenval Victor – per stuk

  Al jaren lang één van de meest verkochte muizenvallen uit ons assortiment

  De klassieker onder de houten muizenvallen mag deze klapval van Victor wel worden genoemd.
  Het blokje kaas waar een lichte lokstof in is verwerkt zorgt ervoor dat de muis zich voelt aangetrokken. Om het extra aantrekkelijk te maken kunt u altijd gebruik maken van een klein beetje extra lokstof zoals provoke.

  Plaatsing: Plaats de muizenval op de plek waar u uitwerpselen van de muis of knaagsporen heeft gevonden. De muizenvallen altijd langs wanden en in stille hoekjes plaatsen.

  Aantal:

  Per stuk (ook verkrijgbaar in grotere hoeveelheden)

  0.75
 • Snap-E Muizenval

  Deze zeer sterke moderne muizenval is zeer effectief en bovendien herbruikbaar. De klapval is door het scharnier over te halen zeer makkelijk te spannen.

  2.50
 • Victor houten muizenval – 2 stuks

  Victor houten muizenval – een echte klassieker
  Deze verpakking telt 2 Victor houten muizenvallen voor een zeer scherpe prijs. Deze Victor houten muizenval staat garant voor een zeer goede kwaliteit en een snelle vangst. Met wat extra lokstof zoals Provoke lokstof maak je de val aantrekkelijk voor de muizen. Gooi de Victor houten muizenval met muis na de vangst weg. De Victor houten muizenval is niet her te gebruiken omdat de geur van dode muis in het hout trekt wat andere muizen afschrikt.

  Plaatsing
  Wij adviseren om de Victor muizenval altijd langs de randen van de ruimte te plaatsen waar de overlast plaatsvindt. De muis loopt altijd via vaste routes langs de randen van een kamer naar zijn eindbestemming.

  Preventie
  Weren is beter dan bestrijden! Wij adviseren jou daarom te achterhalen hoe de muizen binnen komen en deze doorgang af te dichten door middel van staalwol of mouseshield. Deze twee producten samen vormen de ultieme barrière zodat de muizen niet meer naar binnen kan.

  Inhoud: 2 Victor houten muizenvallen

  1.98
 • Victor Clean-kill muizenval 2 stuks – Makkelijk te spannen

  Victor Clean-kill muizenvallen

  Met de Victor Clean-kill muizenval ben je snel en eenvoudig van je muizenplaag af. Door middel van de juiste bestrijding is het klusje zo geklaard. Plaats de Victor Clean-kill muizenval altijd langs de randen van de ruimte waar de overlast plaatsvindt. Voor de effectiefste bestrijding van muizen adviseren wij om de lokstof provoke te gebruiken. Deze lokstof heeft een speciale formule waardoor de muis zeker op het aas af zal gaan. Wij adviseren om overige voedsel bronnen goed af te schermen. In onderstaand filmpje is te zien hoe gemakkelijk de Victor Clean-kill muizenval te spannen is.

  6.95
 • Provoke lokstof – rat 224Gr

  Zeer effectief lokmiddel voor ratten!
  Provoke is een uitermate aantrekkelijk professioneel lokmiddel voor ratten om te gebruiken op klemmen en rattenvallen. Provoke is een een mengsel van verschillende voedsel ingrediënten waardoor ratten worden aangetrokken.

  Gebruik: Dit product is klaar voor gebruik. Eenvoudige, niet druppelende vulfles met lange vulbuis. Past waar u het lokaas wilt hebben.
  Veilig: Bevat geen giftige ingrediënten.
  Inhoud: 224gr.

  24.79
 • Trapper Minirex muizenval

  Trapper T-Rex muizenvalDe trapper T-Rex muizenval is een zeer effectieve val met zijn scherpe tanden. De T-Rex muizenval is heel gemakkelijk te spannen, je hoeft alleen het scharnier om te buigen. De T-Rex muizenval is gemaakt van plastic waardoor deze herbruikbaar is wanneer je de val goed afspoelt. Wij adviseren de val extra aantrekkelijk te maken door de lokstof van Provoke te gebruiken. Provoke lokstof heeft een unieke formule waar elke muis op afkomt. Plaats de Trapper T-Rex muizenval langs de randen van de ruimte voor een efficient gebruik. Muizen lopen namelijk altijd langs de randen van de ruimte naar hun eindbestemming. Als laatst willen wij jou nog één tip meegeven. Weren is beter dan bestrijden. Zorg er daarom voor dat alle doorgangen afgedicht zijn met staalwol of mouseshield.Inhoud: 1 Trapper T-Rex muizenval

  2.95
 • Elektrische muizenval Victor M250S

  De M250S muizenval van Victor vangt tot wel 100 muizen op één set batterijen!
  Kom gemakkelijk van uw muizen af met deze elektrische muizenval van Victor.

  Gebruik: Als eerst doet u wat lokaas in de val en schakelt deze aan. Vervolgens plaatst u de val op de looproute van de muis. Zodra de muis de val in loopt zal hij tegen een elektronisch plaatje aanlopen waarna hij binnen enkele seconde dood is.
  De val geeft een knipperend lampje op het moment dat er een muis gevangen is. Kinderen en huisdieren kunnen dankzij het doolhofje niet gemakkelijk met de stroomplaatjes in aanraking komen.
  De muizenval werkt op 4 AA batterijen welke niet standaard worden meegeleverd.

  34.99
 • Victor houten muizenval

  De Victor houten muizenval is een klassieker onder de houten muizen- en rattenvallen, gebruik de muizenval met behulp van lokaas.

  3.99
 • No See no Touch muizenval – Handig en snel

  No See no Touch muizenval Met deze No See no Touch muizenval is de gevangen muis niet zichtbaar en hoef je hem niet aan te raken tijdens het weggooien. Maar daarvoor moet de muis eerst gevangen worden en met onze handige bestrijdings tips gaat dat zeker lukken. Wij adviseren de No See no Touch muizenval langs de randen van de ruimte te plaatsen waar overlast is geconstateerd. Muizen lopen altijd via vaste routes langs randen van ruimtes naar hun schuilplaats. Wanneer de No See no Touch muizenval neergezet is raden wij jou aan de muizenval wat aantrekkelijker te maken met wat lokstof van bijvoorbeeld provoke. Provoke lokstof is ook verkrijgbaar bij ons in de winkel. Eén tip, zorg ervoor dat naast de lokstof van provoke geen andere voedselbronnen aanwezig zijn. Hierdoor moet de muis wel van de lokstof eten waardoor de No See no Touch muizenval extra effectief is. Als laatst geven wij de tip mee te achterhalen hoe de muizen naar binnen zijn gekomen. Dicht deze doorgangen af met Mouseshield en Staalwol, deze producten samen vormen namelijk een ondoordringbare barrière. Met deze tips zijn de muizen in mum van tijd gevangen en ben je voordat je het weet van je muizenplaag af. Inhoud: No see no Touch muizenval 1 stuks

  5.49
 • PEST-STOP Sure-set muizenval 2 stuks

  PEST-STOP Sure-set muizenval De Pest-Stop Sure-set muizenval is een plastieken muizenval met rode accenten op de boven kant zodat je goed kan zien dat hij gespannen staat. De Pest-Stop Sure-set muizenval is met één eenvoudige handeling gespannen. Het voordeel van een plastieken muizenval is dat hij makkelijk schoon te maken is en daardoor herbruikbaar is. De kwaliteit van Pest-Stop is altijd raak! Wij adviseren om op zoek te gaan hoe de muizen naar binnen komen en deze doorgang af te dichten met Mouseshield en staalwol. Voorkomen is beter dan bestrijden. Als laatst willen wij jou deze tip meegeven om zo snel mogelijk van jouw vervelende muizenoverlast af te komen. Zorg ervoor dat naast de lokstof die je op de Pest-Stop Sure-set muizenval hebt gedaan geen andere voedselbronnen aanwezig zijn. De muizen moeten nu wel van de lokstof eten waardoor de effectiviteit van de Pest-Stop Sure-set muizenval het hoogst is. Inhoud: Pest-Stop Sure-set muizenval 2 stuks

  3.99
 • Victor Quick-Kill muizenval 2 stuks

  Victor Quick-Kill muizenval 2 stuks De Victor Quick-kill muizenval zorgt ervoor dat de muis aan een pijnloze en snelle dood overlijd. Met de kwaliteit van Victor weet je zeker dat je een klapper van een val hebt. Maak de val aantrekelijk met een lokstof van bijvoorbeeld provoke. De provoke lokstof zorgt ervoor dat alle muizen worden aangetrokken wat de effectiviteit van de Victor Quick-Kill muizenval optimaliseerd. Zorg ervoor dat naast de lokstof geen andere voedselbronnen aanwezig zijn waardoor de Victor quick-kill muizenval wel moet slagen. Zet de Victor Quick-Kill muizenval altijd langs de rand van de ruimte waar de overlast is geconstateerd. Muizen lopen namelijk altijd langs de randen van een kamer. Inhoud: Victor Quick-Kill muizenval 2 stuks

  5.99
 • Kill en Seal muizenval 2 stuks

  Victor Kill & Seal muizenval


  De kill en seal muizenval is uitermate geschikt voor het hygiënisch af vangen van een muis. U kunt dit product gemakkelijk gebruiken door het simpele afspansysteem van deze val. Door simpelweg een klein beetje pindakaas of chocopasta aan de binnenkant van dit product te plaatsten lokt u de muizen naar binnen. Als u de muis heeft gevangen zal de val dichtklappen waardoor alle eventuele vlooien en/of teeken in de val zullen blijven. U kunt na de vangst het geheel in de prullenbak deponeren.

  Inhoud: 2 stuks

  9.99
 • Speed-Break Muizenval met 2 Snap-e Muizenvallen

  Speed-Break Muizenval met 2 Snap-e Muizenvallen De Speed-Break Muizenval met 2 Snap-e Muizenvallen is uniek en ontworpen voor controle op muizen in gemeenschappelijke ruimten. De Speed-Break Muizenval met 2 Snap-e Muizenvallen houden vallen en de vangst uit het zicht, ook houdt de cover van de Speed-Break Muizenval met 2 Snap-e Muizenvallen kinderen en huisdieren uit de buurt van de vallen en de knaagdieren. Gebruik:De Speed-Break Muizenval met 2 Snap-e Muizenvallen is gemaakt van een duurzame kunststof constructie. De val is makkelijk te sluiten met het handige kliksysteem De Cover wordt geleverd met 2 Snap-E muizenvallen. De muizen kunnen op meerdere manieren gelokt worden; met Provoke super muizenlokstof, maar natuurlijk ook met bestrijdingsmiddelen zoals Frap muizenkorrels, en Maki Block muizengif. Kleur: ZwartInhoud- 1 Cover voor Muizenval Snap-E- 2 muizen klapvallen

  13.69
 • Snap-E Cover Muizenval+ 2 gratis vallen – Met 2 inloopgangen

  Snap-E cover muizenval De Snap-E Cover muizenval is uniek en ontworpen voor controle op muizen in gemeenschappelijke ruimten. Snap-E Cover muizenval houden de muizenvallen en de vangst uit het zicht, ook houdt de Snap-E cover muizenval kinderen en huisdieren uit de buurt van de vallen en de knaagdieren. Gebruik:De Snap-E Cover is gemaakt van een duurzame kunststof constructie. De gaten bovenin de Snap-E Cover muizenval vergemakkelijken een snelle inspectie. Plaats de Snap-E cover muizenval altijd langs de randen van de ruimte waar de overlast geconstateerd is. De Snap-E Cover muizenval wordt geleverd met 1 sleutel en 2 Snap-E muizenvallen. De muizen kunnen op meerdere manieren gelokt worden; met Provoke super muizenlokstof, maar natuurlijk ook met bestrijdingsmiddelen zoals Muskil muizenkorrels, en Maki Block muizengif. Kleur: ZwartInhoud- 1 Cover voor Muizenval Snap-E- 2 Snap-E muizen klapvallen- 1 veiligheidssleutel

  22.45
 • AF Snappa transparant

  Professionele voerdoos voor muizen!

  In deze AF Snappa voerdoos kunt u zowel van gif als de traditionele muizenval gebruik maken. De voerdoos wordt leeg geleverd.
  Dankzij de inspectiegleuf aan de bovenzijde kunt u gemakkelijk zien of de klem is afgegaan.

  Afmeting: 15 x 11 x 6.5 cm
  Veiligheid: De voerdoos is voorzien van een sleutel waardoor de muizenval of het gif niet bereikbaar is voor huisdieren of kinderen.

  5.00
 • PEST-STOP Muizendoos met klapval

  PEST-STOP Boxed muizenval Deze handige Boxed muizenval van Pest-Stop is nu verkrijgbaar met een Snap-E te waarde van: € 2,95. De Pest-Stop Boxed muizenval heeft 2 ingangen en is voorzien van een sleutel. Het doosje is gemaakt van doorzichtig plastic zodat van boven af te zien is of je beet hebt. Het voordeel van het doosje is dat huisdieren niet bij de val kunnen. Zet de Pest-stop Boxed muizenval met de rug tegen een rand van de ruimte waar overlast is geconstateerd. Wij adviseren gebruik te maken van Provoke lokstof om de muizen extra snel te vangen. Provoke heeft een unieke formule waardoor de muizen altijd worden aangetrokken. Zorg ervoor dat naast de provoke lokstof geen andere voedselbronnen aanwezig zijn. Hierdoor werkt de Pest-Stop boxed muizenval het effectiefst. Let op: zet de Pest-Stop Boxed muizenval eerst in de doos voordat u deze spant endruk de doos dan zachtjes dicht. Inhoud: 1 doos + 1 muizenval + 1 sleutel

  7.49
 • PEST-STOP Muizenval ‘Snap’ met lokstof

  PEST-STOP Snap muizenval- Krachtige slag- Reeds lokstof aanwezig- Steeds opnieuw te gebruiken- Makkelijk te spannen – bij ‘klik’ in gebruik- U hoeft de muizen niet aan te rakenSpan de val door aan de lip te trekkenPlaats val tegen een plint of muurInhoud: per stuk

  3.00
 • PEST-STOP Geavanceerde muizenval 2 stuks

  PEST-STOP Geavanceerde muizenval De geavanceerde muizenval van Pest-Stop is een zeer gemakkelijk te spannen muizenval. Trek aan het zwarte halve rondje en de geavanceerde muizenval is gespannen. De Pest-Stop val is gemaakt van plastic waardoor hij makkelijk schoon is te maken zodat je hem kan hergebruiken. Zet de geavanceerde muizenval langs de wanden waar de overlast is geconstateerd. Wij adviseren om een lokstof toe te voegen van bijvoorbeeld Provoke. Zorg ervoor dat naast de Provoke lokstof geen ander voedsel beschikbaar is voor de muizen, zodat de Pest-Stop geavanceerde muizenval snel beet heeft. Inhoud: Pest-Stop geavanceerde muizenval 2 stuks

  5.89
 • PEST-STOP Metalen muizenval – Van zeer sterke kwaliteit

  PEST-STOP Metalen muizenval Deze Pest-Stop metalen muizenval is extra sterk doordat hij van metaal is gemaakt. Het bijkomend voordeel hiervan is dat hij gemakkelijk schoon te maken is en dus hergebruikbaar is. De Pest-Stop muizenval is snel te spannen en extra doeltreffend met een beetje lokstof van bijvoorbeeld provoke. Plaats de Pest-Stop metalen muizenval langs de randen van de ruimte waar de overlast plaatsvindt. Zorg ervoor dat naast de lokstof van provoke geen ander voedsel aanwezig is voor een extra snel resultaat.Houdt deze Pest-Stop muizenval uit de buurt van kleine kinderen en huisdieren.Inhoud: 1 Pest-Stop Metalen muizenval

  1.99
 • LUXAN Muizenval 2 stuks

  Luxan muizenval 2 stuksDe Luxan Muizenval is zeer gemakkelijk in gebruik: lokaas aanbrengen, opspannen en plaatsen. Door de speciale spanrichting is deze val niet alleen veilig voor de vingers, maar ook gevangen muizen kunnen vlot en hygiënisch verwijderd worden. Het diepe lokaasreservoir kan opgevuld worden met een lokaas naar keuze, al raden wij Provoke lokstof ten zeerste aan vanwege de sterke lokwerking. Deze kunststof uitvoering is uitermate geschikt om meerdere malen te gebruiken. De muizenvallen zijn steeds opnieuw te gebruikenInhoud: 2 muizenvallen?????

  5.35
 • Diervriendelijke muizenval Mouse House

  Diervriendelijke muizenval ‘klik’ (zeer populair product) Deze diervriendelijke muizenval al jaren een topper ‘klik’ heeft een uniek systeem. U plaatst wat lokstof op een plastic plankje en schuift dat in de diervriendelijke muizenval al jaren een topper ‘klik’. U opent de ingang en plaatst de muizenval op de gewenste locatie. Wanneer de muis de diervriendelijke muizenval al jaren een topper ‘klik’ betreed, sluit de ingang automatisch en de muis is gevangen. U kunt de muis hierna uitzetten.Snel – veilig – humaan, maar bovenal zeer effectief. Aanbevolen door ongedierteproducten.nl: Provoke superlokstof! Hiermee lokt u de muizen naar de muizenval met een zeer onweerstaanbare geur. Inhoud: 1 muizenval + 1 plankje met lokstof

  6.99
 • Trapper 24/7 muizenval + 1 gratis lijmkaart

  De Trapper 24/7 muizenval wordt standaard geleverd met 1 gratis Trapper LTD lijmkaart.

  De Trapper 24/7 muizenval kan worden gebruikt worden met of zonder de meegeleverde lijmkaart. Wanneer u geen lijmkaart gebruikt vangt u de muis op diervriendelijke wijze. Dankzij de transparante bovenkant kunt u zien wanneer er een muis gevangen is.

  Gerbuik:
  Plaats de muizenval langs de wanden op de looproute van de muis. Wanneer u gebruik maakt van de diervriendelijk oplossing kunt u aan de binnenzijde een klein beetje lokstof doen om het voor de muis aantrekkelijk te maken. De meegeleverde lijmkaart is al voorzien van een lokstof waardoor u deze gewoon in de val kan plaatsen.

  25.49
 • VICTOR Muizenval Houten muizenval voordeelpak 72 stuks

  VICTOR Houten muizen klapval De klassieker onder de houten muizen- en rattenvallen. De muizenval gebruiken met behulp van lokaas. Aanbevolen door ongedierteproducten.nl: Provoke superlokstof! Inhoud: 72 stuks Victor muizenvallen in Victor doos

  49.95
 • Elektrische rattenval – Victor M241

  Victor Elektrische val voor ratten vangt tot 50 ratten!

  De ideale val als u snel van uw ratten probleem af wil komen. Dit apparaat dood tot 50 ratten op 1 set van 4 type C batterijen.
  Plaats het lokaas in hiervoor bestemde opening aan de achterzijde en schakel het apparaat aan. Voor het beste resultaat plaatst u de val langs uw plint.

  55.0069.95
 • Trapper MC Diervriendelijke Muizenval

  Muizenval Trapper De Muizenval Tapper MC is een kunststof diervriendelijke vangkooi voor muizen. De Trapper MC muizenval heeft een opwind mechanisme voor het vangen van meerdere muizen per keer. De muizenval is voorzien van een transparante schuifdeksel. De Trapper MC is gemaakt van plastic en daardoor zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Muizen die zijn gevangen kunnen weer uitgezet worden in de vrije natuur. Let op dat u deze muizen minimaal een kilometer vanaf uw huis uitzet om terugkeer te voorkomen. Afmeting: 160x185x90 mmInhoud: 1 muizenval

  19.99