Muizen bestrijden met gif

Het bestrijden van muizen met gif is een veel voorkomende situatie. Door de kleine gifzakjes kan er gemakkelijk op meerdere plekken in en rondom uw huis, garage, kantoorpand of werkplaats gif geplaatst kunnen worden. Door de verschillende soorten muizengif kunt u gemakkelijk afwisselen en zorgen dat de muizen in u regio niet resistent worden tegen het gebruikte gif. Deze giffen kunt u natuurlijk gemakkelijk bestellen bij ons op ongedierteproducten.nl.

Waarom muizengif?

Muizengif is een uitstekend middel om uw huis muis vrij te krijgen. En daarmee ook beter voor uw eigen en de gezondheid van anderen in en rond uw huis. Muizen kunnen namelijk verschillende ziektes met zich mee dragen. Deze ziekten zijn vrij gemakkelijk over te dragen door bijvoorbeeld het inademen, inslikken of door bijten en/of krabben. Daarom raden wij aan de muizen zo snel mogelijk aan te pakken.

Nu bent u natuurlijk benieuwd naar hoe u dit kunt inademen, enzovoort. Nou… deze knaagdieren laten urine en andere ontlasting achter, wat de lucht kan verontreinigen. Dit zijn luchten die u kunt inademen. Daarnaast knagen muizen veelal aan voedsel. Wanneer u dit niet opmerkt en het voedsel besmet is, kunt u bij het eten hiervan ook besmet raken met het virus. Als we kijken naar ‘direct contact’, dan hebben we het voornamelijk over het aanraken van de uitwerpselen van het knaagdier of het verkeerd opruimen van de muis. Beten en krabben spreekt voor zich. Wees bij het zien van een muis dus extra voorzichtig met hoe u dit behandelt! U weet wanneer u een infectie heeft opgelopen, als u last heeft van de volgende symptomen: last op de borst, misselijk zijn of overgeven, het hebben van een hoge lichaamstemperatuur; koorts, koude rillingen en uitslag over uw lichaam. Wanneer u deze symptomen heeft, hoeft dit niet direct door een muis te komen, maar kan ook gewoon een griepje zijn. Als u niet zeker bent van de oorzaak, neem dan voor de zekerheid contact op met uw huisarts.

Muizen gif plaatsen

Bij het plaatsen van muizengif is het van belang dat u rekening houd met een aantal dingen. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat het gif geplaatst word in lok doosjes zodat bijvoorbeeld kinderen, honden of katten niet bij het gif kunnen komen. Hiervoor hebben wij een aantal verschillende lok dozen, deze vind u onder het kopje muizen lok dozen. Ook is het verstandig om van te voren goed te onderzoeken waar de muis of muizen langs lopen. Dit is vaak achter kasten langs of onder banken door. Dit kunt u vaak een beetje volgen door de uitwerpselen en door het tikkende geluid tijdens het lopen. Indien u weet welke route de muizen lopen is het van belang dat de lok doosjes om de 4 a 5 meter geplaatst worden en worden voorzien van 2 a 3 zakjes muizengif. Zo heeft u de meeste kans op slagen met het muizengif.

Controle

Indien u muizen lok doosjes heeft uitgezet in of/en rond uw huis is het van belang dat u deze controleert. Als u ongeveer 1 keer in de 2 a 3 dagen de lok doosjes controleert of deze aangevreten of leeg zijn is dit voldoende. Zolang de doosjes leeg gegeten blijven worden raden wij u aan deze te blijven bij vullen. Indien u na een week merkt dat er niks van het gif gegeten word en u wel nog muizen in uw huis hoort of ziet raden wij aan de gifdoosjes te gaan verplaatsen of op zoek te gaan naar een eventuele andere voedselbron. Indien u na 3 weken niets meer hoort en er niets meer word gegeten raden wij u aan het gif te verwijderen. Dit omdat als u het gif laat staan het opgegeten kan worden door andere dieren of misschien kinderen. En daarbij trekt u toch de muizen aan met het openstaande gif.

Indien u gebruikt maakt van muizegif kunt u daarbij ook gebruik maken van een loksof zoals Provoke 56gr. voor muizen of de Provoke 224gr. voor muizen en ratten. Dit is een zeer sterk lokmiddel wat er voor zorgt dat de muizen exrta worden aangetrokken naar het muizen gif.

Bij het begruik van muizengif is het ook van belang dat alle soorten ander voedsel voor de muis zijn afgeschermt. Dit kunt u gemakkelijk doen door deze in plastic bakjes te plaatsen. Daarbij is het ook verstandig om de looproutes van de muis te achterhalen. Dit is vaak makkelijk te volgen doormiddel van de uitwerpselen of u kunt dit zien doordat er schade is aan bijvoorbeeld uw bank. Hierdoor kunt u de lokdozen met gif op de juiste plek plaatsen.

 • Muizen lokdoos tunnel

  handig te openen via het druk systeem – 2 inloop routes

  Deze muizen lokdoos tunnel is handig te openen via het druk systeem en heeft 2 inloop routes. Deze afsluitbare muizen lokdoos tunnel is vervaardigd van een zware kwaliteit kunststof. Ideaal voor het veilig plaatsen van muizengif, muizenkorrels of bijvoorbeeld graan.
  Afmetingen: (lxbxh) 179x85x50mm

  1.89
 • Lokdoos karton standaard 10 stuks

  Deze lokdoos karton standaard is aan de binnenzijde voorzien van een polyethyleen coating waardoor het lokaas beschermd is tegen vocht en langer vers blijft. De lokdoos karton standaard met zij-ingangen hebben een doordruksysteem, zodat de doosjes vooraf gevuld kunnen worden. Bovendien bevat de buitenzijde een duidelijke waarschuwings opdruk.

  Afmetingen:12x5x5 cm
  Aantal: 10

  2.90
 • Muskil muizengif graan (2x25g)

  Muskil Excellent graan muizengif – werkt zeer snel!

  Inhoud: 2 x 25 gram

  Gebruik: Gebruik dit product altijd in een hiervoor bestemde lokdoos, gebruik tussen ongeveer 30 tot 50 gram graan per lokdoos.
  Zorg ervoor dat u ongeveer elke 5 meter een lokdoos heeft staan, indien het een grote muizenplaag betreft kunt u deze afstand verkleinen tot elke 2 meter. De werkzame stof (brodifacoum) werkt zeer snel en effectief.
  Controleer de lokaasdepots regelmatig en vul het gegeten en vervuilde lokaas weer aan tot er geen opname meer zichtbaar is.

  5.49
 • Muizengif Compo pasta 120gr. – incl. gratis latex handschoenen

  Muizengif Compo pasta 120gr. – incl. gratis latex handschoenen

  Gebruik
  Barriere Radical overdose pasta van compo is ontworpen om de muis te lokken waarna hij 24 uur na inname zal overlijden. Dit product kan worden gebruikt in alle ruimten waar u overlast heeft van muizen. In de droge ruimten zoals bijvoorbeeld zolders, vloeren of valse muren maar ook in de vochtige ruimten zoals kelders of magazijnen. Indien veel overlast heeft van muizen raden wij aan het gif iedere 3 meter in de desbetreffende ruimten. Bij mindere overlast kunt u dit beperken tot iedere 5 meter een lokdoos.

  Extra informatie:
  Inhoud: 12 x 10 gram muizengif
  Werkzame stof: 4% Alfachloralose
  Toelatingsnummer Belgie: BE 2017-0004 Toelatingsnummer
  Nederland: NL-0013936-0000 Toelatingsnummer
  Luxemburg: 213-16-L-000
  Dosering: 10-20 gram per lokdoos / Sachets niet openen!

  10.95
 • Houten voerkistje voor muizen

  Houten voerkistje voor muizen

  2.504.50
 • Muizengif Luxan Tomorin graan – 100gram

  Muizengif Luxan tomorin graan 100 gram

  Luxan tomorin graan is zeer aantrekkelijk voor huismuizen, die zich bevinden in afgesloten ruimten zoals huizen, schuren of kantoren. Dit is een snel werkend middel dat doorgaans binnen een consumptie de muis zal doden.

  plaatsing
  Dosering per lokdoos: 1 a 2 sachets Plaatsing: plaats de lokdozen elke 5 meter Sachets niet openen. Door de sachets zo goed mogelijk door de desbetreffende ruimte te plaatsen en door het goed voedselvrij houden van de ruimte kan de muis al binnen 3 dagen weg zijn.


  Inspectie: open de lokdozen iedere 3 a 4 dagen Plaats het gif niet preventief

  Product informatie
  Werkzame stof: Alfachloralose Gehalte: 4%
  Toelatingsnummer: NL-0013360-0000

  11.99
 • Muskil Excellent graan muizengif (16 x 50gr.)

  Het Muskil Excellent graag muis sachet display bevat 16 zakjes van 50 gram Muskil Excellent Graan. Muskil Excellent Graan is de beproefde formulering vergif ter bestrijding van muizen binnenshuis op basis van de sterke werkzame stof Brodifacoum.Muskil Excellent Graan is een lokaas op graanbasis klaar voor gebruik in sachets van 50 gram. Werkt reeds na een enkele opname. Knaagdieren sterven enkele dagen na opname, zonder achterdocht tegen het lokaas bij andere leden van de kolonie te wekken. Wijze van toepassing Het lokaaszakje (sachet) van 50 gram dient te worden uitgelegd in speciaal hiervoor bestemde commercieel verkrijgbare lokaasdozen. Gebruik één zakje van 50 gram lokaas per lokaasdoos. Plaats de lokaasdozen met intervallen van 5 meter van elkaar. Verklein deze afstand tot 2 meter in geval van een grote muizenplaag. Inspecteer de lokaaspunten regelmatig. Vul indien nodig het lokaas aan en vervang vervuild lokaas. De lokaasdozen uitzetten op plaatsen waar de huismuizen geregeld komen: in de nabijheid van hol ingangen, op looppaden (sporen!) in verborgen ruimten zoals verlaagde plafonds en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk ander voedsel voor muizen beschikbaar te zijn.

  59.9569.95
 • Muskil Excellent pasta (5x10g)

  zeer effectief vergif voor muizen!

  Dit betreft een kant en klaar lokaas voor muizen welke door de werkzame stof Brodifacoum zeer effectief werkt. Binnen enkele dagen na opname van het product zal de muis doodgaan.
  Plaats het gif altijd in een hiervoor bestemde lokdoos en zet deze langs de route die de knaagdieren afleggen.

  Inhoud: 5 x 10 gram pasta
  Werkzame stof Brodifacoum 0.0029%
  Toelatingsnummer: NL-0018191-000

  5.49
 • Frap block 6x 15 gr.

  Gebruiksvoorschrift-Gebruiksaanwijzing: Frap Block is uitsluitend bestemd voor de bestrijding van huismuizen in ruimten. Het wordt geleverd in de vorm van blokjes van 15 gram. De blokjes zijn bestand tegen schimmel en vocht en hebben een ideale knaagvorm. Voor niet-professioneel gebruik.Werkzame stof/gehalte: difethialon 0,0025%GEBRUIK BIOCIDEN VEILIG. LEES ALTIJD HET ETIKET EN DE PRODUCTINFORMATIE VOOR GEBRUIK.

  9.50
 • BSI muizengif – flash paste – inlcusief lokdoos

  BSI muizengif pasta is ook toepasbaar in vochtige ruimtes zoals, tuinhuizen, schuren of kelders

  Gebruik: De lokdoos is kant en klaar en hoeft niet te worden geopend. Plaats de lokdoos bij voorkeur langs wanden, in rustige hoekjes en op plaatsen waar de muizen met regelmaat komen. U kunt deze plaatsen herkennen aan de uitwerpselen of knaagsporen van de muis.

  Inhoud: 1 lokdoos inclusief 10 gram pasta

  Werkzame stof: Alfachloralose 4%

  Toelatingsnummer: NL-0021775-0001

  5.99
 • Compo muizengif pasta met lokdoos 80gr. + gratis latex hands

  Compo muizengif pasta 80 gram inclusief lokdoos en latex handschoenen!

  Gebruik
  Barriere Radical overdose pasta van compo is ontworpen om de muis te lokken waarna hij 24 uur na inname zal overlijden. Dit product kan worden gebruikt in alle ruimten waar u overlast heeft van muizen. In de droge ruimten zoals bijvoorbeeld zolders, vloeren of valse muren maar ook in de vochtige ruimten zoals kelders of magazijnen. Indien veel overlast heeft van muizen raden wij aan het gif iedere 3 meter in de desbetreffende ruimten. Bij mindere overlast kunt u dit beperken tot iedere 5 meter een lokdoos.

  Extra informatie:
  Inhoud: 8 x 10 gram muizengif
  Werkzame stof: 4% Alfachloralose
  Toelatingsnummer Belgie: BE 2017-0004
  Toelatingsnummer Nederland: NL-0013936-0000
  Toelatingsnummer Luxenburg: 213-16-L-000
  Dosering: 10-20 gram per lokdoos / Sachets niet openen!

  13.95
 • Ultrasterke Metalen muizenkist + sleutel

  Metalen rattenkistDit is de sterkste muizenkist die er is! Onweerstaanbaar & onverwoestbaar.- Uitvoering in RVS. – Te openen met meegeleverde metalen sleutel (elders apart)- Afmetingen 155x104x58- Kleur zwart glans- Te gebruiken teggen muizen- Extra sterke uitvoeringDeze kist is weersbestendig en is onopvallend. Inhoud: 1 kist, 1 sleutel.

  18.79
 • Muskil Muizengif Pasta Excellent 2x15g + lokdoos

  Kant en klaar muizengif voor gebruik binnenshuis.
  Dit Muskil muizengif wordt standaard geleverd in een lokdoos en is hierdoor kant en klaar voor gebruik.
  De pasta bevat de werkzame stof Brodifacoum welke ervoor zorgt dat de muis na een kleine hoeveel gif zal overlijden.

  Gebruik:
  Gebruik altijd de meegeleverde lokdoos wanneer u het gif plaatst, zorg ervoor dat de lokdoos altijd langs de randen van de ruimte waar overlast is wordt geplaatst. Voor het beste resultaat plaatst u het gif op de looproute van de muis.

  Eingeschappen
  • Kant en klaar lokaas
  • Veilig
  • Snel resultaat
  • Klein portie is al dodelijk
  • Zeer aantrekkelijke pasta

  Inhoud: Voorgevulde kunststof lokdoos met 30 gram (2 x 15g) pasta.
  Toelatingsnummer: NL-0018191-000
  Werkzame stof:

  6.258.45
 • AF Snappa transparant

  Professionele voerdoos voor muizen!

  In deze AF Snappa voerdoos kunt u zowel van gif als de traditionele muizenval gebruik maken. De voerdoos wordt leeg geleverd.
  Dankzij de inspectiegleuf aan de bovenzijde kunt u gemakkelijk zien of de klem is afgegaan.

  Afmeting: 15 x 11 x 6.5 cm
  Veiligheid: De voerdoos is voorzien van een sleutel waardoor de muizenval of het gif niet bereikbaar is voor huisdieren of kinderen.

  5.00