Muizen bestrijden

Wilt u zelf vervelende kleine donkergrijze beestjes uit de weg ruimen? Dat is zeker mogelijk! U kunt zelf muizen bestrijden in huis met het gebruik van verschillende producten. Producten die u hiervoor kunt gebruiken zijn muizenvallen, muizen lijmkaarten/lijmplanken, muizengif en meer!

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

 1. 1
 2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

 1. 1
 2. 2

Van hoog naar laag sorteren
 

Muizen bestrijden tips

Bij Ongedierteproducten.nl hebben wij van diverse merken producten om deze knaagdieren te verjagen. De merken waarmee muizen bestrijden een makkie wordt, zijn onder andere Muskil, KNESS en Mouseshield. Naast het feit dat de beestjes overlast kunnen veroorzaken in een huis, staan deze dieren ook bekend als dragers van ziektes. Zij kunnen deze ziektes via verschillende wegen verspreiden, zoals via hun urine, speeksel en ontlasting. Er zijn verschillende soorten ziektes die deze knaagdieren over kunnen dragen, waarvan de meest voorkomende salmonella, leptospirose en hantavirus zijn.

Naast de ziektes, kunnen deze dieren veel schade aanrichten; aan het huis, aan de voorraden, maar ook psychologische schade. Ze kunnen bijvoorbeeld knagen een kabels binnen een huis, diverse kussens kapot maken, het eten in de voorraadkast opeten en veel meer. De psychologische schade die zij aan kunnen richten, is dat mensen schrikken wanneer ze een muis zien. Naast angst en schrik, zien mensen het vaak als slechte hygiëne in een huis. Hierdoor kunnen zij het opvatten als schaamte.

 

Waar komen muizen vandaan?

Om deze dieren te bestrijden is het verstandig om meerdere vallen uit te zetten. Maar voordat u dit doet, moet u weten waar de muizen vandaan komen. Hiervoor kunt u luisteren naar de krassende geluiden en daarbij op zoek gaan naar muizennesten. Deze muizennesten kunt u vaak vinden op dichte plekken, bijvoorbeeld achter een kastje. U zult dit herkennen aan de onaangename geur die muizen achterlaten. U kunt muizen op verschillende manieren bestrijden, waaronder muizen bestrijden met geur en muizen bestrijden gif. Er zijn bepaalde geuren waar muizen niet van houden, wat ze dan ook op afstand zullen houden. Daarnaast kunt u natuurlijk een muizenval of muizen lijmplank neerzetten. Een muizenval bestellen kunt u gemakkelijk doen via onze website en doet u dit voor 16:00 uur? Dan heeft u het product de volgende dag in huis.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Categorie
  1. Bestrijden
Toxisch
Merk
 1. Killgerm
 2. KNESS
 3. Mouseshield
 4. Pest-Stop
 5. Victor
 6. Weitech
Prijs
Toepassing

 

morgen in huis

Bestelt u op werkdagen voor 16:00? Dan heeft u het product morgen in huis.

 

gratis verzonden

Bestelt u voor meer dan €40? Dan is de verzending helemaal gratis.

 

veilig betalen

iDEAL, PayPal, AfterPay of gewoon cash aan de deur.

 

het beste advies

We leggen je binnen 1 minuut uit hoe je zelf aan de slag kunt.