Xcluder staalwol – 3 meter – 10cm breed

49.80

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Extreem duurzaam materialen voor het weren van knaagdieren!

Xluder staalwol is een duurzame en definitieve oplossing voor het dichten van gaten en scheuren. Doordat dit product gemaakt is van een hoge kwaliteit RVS staalwol en Polyfiber hoeft u niet bang te zijn dat de staalwol gaat krimpen of uitzetten.

Gebruik:
Gebruik 3 à 4 keer meer oppervlakte staalwol dan de grootte van de af te dichten opening. U kunt met een stomp voorwerp de staalwol de opening in duwen.
Bij het werken met dit product adviseren wij om handschoenen te gebruiken.

Inhoud:
3 Meter – 10cm breed (ook verkrijgbaar in voordeelverpakking)

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Xcluder Staalwol

Xcluder staalwol is zeer geschikt voor het afdichten van gaten en scheuren. De staalwol is flexibel en hierdoor voor elke opening of scheur te gebruiken.
Doordat het product gemaakt is van hoogwaardig RVS en Polyfiber zal de staalwol niet uitzetten of krimpen. Hierdoor blijft de kwaliteit van afdichting altijd hetzelfde, ook weersinvloeden zullen het product niet van omvang doen veranderen. Dit product beval geen giftige bestandsdelen of chemicaliën.

Tips voor gebruik

Voor de hoeveelheid staalwol dat u gebruikt kan u de vuistregel aanhouden dat u 3 à 4 keer de grote van het gat nodig heeft.
U vouwt de Xcluder staalwol dubbel zodat deze groter is dan de opening die gevuld moet worden. Met een stomp voorwerp, zoals bijvoorbeeld een schroevendraaier kan u de staalwol de opening in duwen.

Het bestrijden van muizen

Heeft u last van muizen in huis dan is het belangrijk dat u deze ook bestrijd. Wij hebben een ruim assortiment in producten die u hierbij kunnen assisteren. Muizen hebben net als alle knaagdieren tanden die hun hele leven lang door groeien. Doordat ze dat hebben moeten ze blijven knagen om hun gebit te onderhouden. Daarom knagen ze aan houtwerk, waterleidingen en elektrische bekabeling. dit levert grote gevaren op zoals waterschade en brandgevaar. Het bestrijden van muizen in huis kunt u op verschillende manieren doen. U kunt ze levend vangen, ze doden door gif, klapvallen of elektrische vallen en u kunt ze verjagen door middel van bijvoorbeeld geluid. Klik hier voor ons hele “muizen bestrijden”  assortiment.

Alternatieven op staalwol

Muizen kunnen door gaatjes van 5-7mm klein door hun inklapbare skelet. deze kleine gaten zijn niet makkelijk te dichten met staalwol. Veel mensen proberen het met kit maar dat is niet effectief omdat muizen hier makkelijk doorheen knagen. Daarom is er een middel uitgevonden dat MouseShield heet. MouseShield is specifiek voor dit soort kleinere gaatjes.

Mocht u meer informatie willen kunt u altijd ons bellen of mailen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Xcluder

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Xlcuder staalwol - 3 meter - 10cm breed

Xcluder staalwol - 3 meter - 10cm breed