Producten om insecten te bestrijden

Insecten zijn goed voor de natuur, in ieder geval sommigen, maar kunnen echt enorm vervelend zijn voor de mens. Hoe kunnen we nu insecten bestrijden in huis? Dit hangt geheel af van het soort insect. Vaak zijn er bepaalde spulletjes voor om insecten te doden of juist buiten te houden. Daarnaast is er ook een verschil tussen kruipende insecten in huis en vliegende insecten in huis. De kruipende insecten in huis kun je sneller te pakken krijgen omdat deze niet zo snel zijn. Voorbeelden van kruipende insecten zijn spinnen, pissebedden en zilvervisjes. Voorbeelden van vliegende insecten zijn dan ook muggen, motten, fruitvliegjes en meer.

Insecten bestrijden met ongedierteproducten.nl

Alle insecten bestrijdingsmiddelen kunt u online bestellen bij ongedierteproducten.nl. We hebben het hierboven nog niet over de viezere diertjes gehad, maar ook voor bedwantsen, bladluizen, bloedluizen, kakkerlakken, larven en maden hebben wij de beste bestrijdingsmiddelen. Wanneer u de bestrijdingsmidden voor 16:00 uur bestelt op onze website, zullen wij er voor zorgen dat de producten de volgende dag bij u thuis worden bezorgd. Insecten bestrijden in huis wordt op deze manier veel gemakkelijker, dan dat u er telkens achteraan moet rennen!

 • Luxan Zilvervisjesval 3 stuks – Het middel tegen zilvervisjes

  Luxan Zilvervisjesval 3 stuks Zilvervisjes in huis bestrijden doe je met de Luxan zilvervisjesval. Deze val is zeer doeltreffend voor zilvervisjes papiervisjes en ovenvisjes. Zet de val neer langs de randen van de ruimte waar u de zilvervisjes wilt bestrijden. Door de handige plakstrip blijven de zilvervisjes plakken. Deze val is geschikt voor thuisgebruik en voor professioneel gebruik. De vallen worden op grote schaal ingezet bij bibliotheken en archieven. De val is optimaal effectief na 3-7 dagen.

  6.15
 • Larvex 21Kg tegen emelten en engerlingen

  Snel overzicht Larvex 2.5 kilo tegen Emelten, Rouwvliegen, Engerlingen en andere bodeminsecten.Engerlingen zijn de larven van bladsprietige kevers zoals meikevers, rozekevers en junikevers.Engerlingen leven ondergronds en vreten daar de wortels van het gras en vaak ook van een aantal andere planten en bomen (meikevers!)Er komen acht verschillende soorten voor. LARVEX verdrijft op een ecologische en bijzonder krachtige manier engerlingen, emelten en andere bodeminsecten. Dit product heeft een complexe samenstelling met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Larvex verhoogt de planteigen weerstand van het gazon tegen de nadelige gevolgen van bodeminsecten. Door sterke stimulatie van de grasplant, onder meer door toegevoegde voedingselementen, gaat het gazon een krachtig nieuw wortelstelsel ontwikkelen. 3 à 4 weken na de behandeling groeit het gazon opnieuw keurig dicht.TOEPASSING:Uitstrooien met de hand of met een strooiwagentjeOfwel 4 -12 gleufjes per m² maken met een spadeOvervloedige neerslag of beregening na de behandeling is noodzakelijk.DOSERING:1 kg per ca. 35 m² toepassen.2 standaardbehandelingen per seizoen. eerste keer eind april – begin meitweede keer eind juni – begin juliOf wanneer het schadebeeld optreedt.

  77.95
 • BSI Lijmvallen voor Zilvervisjes en Spinnenvanger

  Lijmvallen voor Zilvervisjes en kruipende insecten Lijmval om Zilvervisjes, spinnen, kakkerlakken en ander kleine kruipende insecten weg te vangen. Simpel te gebruiken overal in uw woning, garage, tuinhuis etc. Gebruik: Deze lijmplaatjes zijn gifvrij, geurloos en kant en klaar voor gebruik. Voor plaatsen de beschermlaag verwijderen. De insecten lopen over de val en blijven vastkleven aan de lijmlaag. De valletjes blijven 4 tot 6 weken werkzaam nadat ze zijn geplaatst. Na gebruik bij het vuilnis werpen. Inhoud: 5 vallen

  5.50
 • Hoy Hoy kakkerlakken lijmval – set van 5 – Lokstof én lijm

  Hoy Hoy kakkerlakken lijmval Hoy-Hoy Kakkerlakkenlijmval is een val die reeds jarenlang een optimale vangstopbrengst van kakkerlakken te zien gegeven heeft. De Hoy Hoy kakkerlakken lijmval heeft een lokstof gebasseerd op vismeel en een perfecte lijmplank. Ook andere kruipende insecten kunnen met de Hoy hoy kakkerlakken lijmval gevangen en gedetermineerd worden. De hoy hoy kakkerlakken lijmval werkt ook tegen bedwants zilvervis papiervis pissebedden en andere kruipende insecten. Een van de top kakkerlakken bestrijdingsmiddelen voor kakkerlakken in huis! Gebruik De val bevat een klipje aan de bovenzijde om de val hygiënisch aan te pakken. Bevat een nederlandse gebruiksaanwijzing. Inhoud: set van 5 stuks

  5.005.99
 • Knock off Spinnenverjager 200m2

  Knock off spinnenverjager verjaagt naast spinnen ook vlooien, kakkerlakken en zilvervisjes. Deze Knock Off spinnenverjager werkt niet met giftige stoffen maar met een ultrasone techniek i.c.m. een elektromagnetische werking welke niet schadelijk is voor mens en huisdieren. Het apparaat is niet enkel alleen in huis goed te gebruiken. Doordat de Knock off spinnenverjager tot 200m2 werkt is deze ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld hotels, kantoren of supermarkten.• Werkt elektromagnetisch i.c.m. ultrasone technologie. • Effectief tegen alle ongedierte. • Niet schadelijk voor mens en huisdier. .

  24.95
 • Wateroplosbare afvalzak Bedwants 5 stuks

  Afsluitbare, transparante waszak. Biologisch afbreekbaar. De zak wordt samen met het door bedwantsen aangetaste beddengoed in de wasmachine gegooid. De zak is 100% oplosbaar in water (minimaal 20 graden). Afmeting: 66×84 cmInhoud: 5 stuks

  9.95
 • BLACKSTRIPE™ Suterra Mottenval lokmiddel

  Feromoon voor gebruik in de mottenpot. Dit feromoon trekt de motten aan. Na 4-6 weken vervangen.

  2.49
 • BAYER Zilvervisjes Spray – Van echte Bayer kwaliteit

  Bayer Zilvervisjes Spray BAYER Zilvervisjes spray is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar zilvervisjes zich schuilhouden. BAYER zilvervisjes spray werkt ook tegen papiervisjes en ovenvisjes! Gebruik: Houd of richt het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen achter en onderkasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Spuit dan op een afstand van 20 cm zonder slangetje gelijkmatig over de te behandelen plek door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen. Nooit te grote oppervlakken (wanden of vloeren) behandelen. Het middel blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Let op: Ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren. Niet toepassen op plaatsen waar kinderen met een leeftijd van 0 – 4 jaar kunnen komen. Door hand-mond-contact met de vloeistof op de hand en de mond van het kind kan dit product gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Werkzame stof: permethrin en tetramethrinGehalte: 0,25% resp. 0,05%Inhoud: 400 mlToelatingsnummer: 13393 NWerkt actief tegen kakkerlakken, zilvervisjes, papiervisjes, pissebedden, mieren, bedwants, torren, kevers, vliegen, wespen etc..

  12.49
 • Wespenpak met kap – Voorkom wespensteken

  Wespenpak inclusief kap – Tegen wespensteken Dit wespenpak is handig en veilig voor u als u op een effectieve bestrijding van wespen wilt. Dit wespenpak inclusief kap is een uitvoering welke uitermate geschikt is voor als u veilig wilt bestrijden van een wespennest. Het wespenpak is voorzien van een geïntegreerde imkerkap met sluier. De mouwen en taille zijn voorzien van elastiek zodat u volledig veilig uw wespenbestrijding kunt uitvoeren.Maat: L

  74.99
 • BLACK STRIPE™ Mottenval mottenpot

  De mottenval is geschikt voor het vangen van de mannelijke exemplaren van diverse mottensoorten die voorkomen bij voedselbereiding en opslag zoals Meelmot, Cacaomot, Vruchtmot, Rozijnmot, Tabaks- en Dadelmot. Gebruik: De zwart-wit gestreepte opvangemmer levert een bijdrage aan een optimale vangst. Deze strepen hebben een aantrekkingskracht op de motten en dwingen de motten de val binnen te gaan. In de val kan een lijmvel worden geplaatst dat de insecten vangt. Aantal: 1

  21.95
 • Weitech WK0220 Muizen en insecten verjager

  Met deze muizen en insecten verjager heeft u zichtbaar resultaat binnen 72uur!

  Werking: De muizen en insecten verjager werkt door middel van ultrasone trillingen, hierdoor worden muizen en kruipende insecten verjaagt tot een oppervlakte van 140m2.
  De ultrasone trillingen zorgen ervoor dat de muizen of kruipende insecten zich niet op hun gemak voelen waardoor zij de ruimte zullen verlaten.
  Huisdieren De frequentie is zo ingesteld dat zowel katten, honden, vogels, vissen en boerderijdieren hier geen hinder van zullen ondervinden.
  Toepassing: Geschikt voor binnenshuis
  De Weitech WK020 wordt van stroom voorzien door middel van het bijgeleverde netsnoer (2meter) maar kan ook op een 9 volt batterij worden gebruikt.

  25.99
 • Vliegenlamp Eurom Metal 16

  Voordelig goed werkende vliegenlamp van Eurom.

  De lamp voor de particulier met vliegenoverlast! Deze vliegenlamp trekt vliegen aan door zijn ultraviolet verlichting. Vervolgens vliegen de vliegen tegen het spanningsrooster aan waardoor zij geëlektrocuteerd worden. Zet de vliegenlamp bij u in de stal, in huis of neem hem mee voor op camping tijdens uw vakantie. Deze Eurom Fly Away Metal 16 elektrocutielamp dient aangesloten te worden op het lichtnet.

  Gebruik nadat u de lamp heeft ophangen of neergezet, stekker in het stopcontact en u kunt hem aanzetten.

  Afmeting: 35 x 9 x 30
  Wattage: 2x 8 watt UV TL-buizen
  Bereik: 100m2

  23.95
 • BSI mierenpoeder AMP 2MG500gr

  AMP 2 MG is zowel binnen als buiten te gebruiken voor de bestrijding van mieren.

  Werking: Strooi de korrels of giet de oplossing in de kieren van het mierennest of op de looppaden. De mieren zullen vervolgens het middel mee terugnemen naar het naast. Vervolgens wordt het nest op deze wijze van binnenuit uitgeroeid, dit kost ongeveer 2 tot 3 weken. Met ongeveer 3 á 4 dagen kan de vermindering van het aantal mieren worden waargenomen. Indien u na 2 á 3 weken nog overlast hebt kunt u het proces herhalen.

  Toepassing
  • Als poeder, strooi het poeder op de looproutes en in het mierennest. Gebruik ongeveer 20 gram (1 dop) per vierkante meter.
  • Als gietmiddel, verdun 20 gram met 1 liter water en giet dit in en om het nest.
  • Als spuitmiddel, los 100 gram mierenpoeder op in 5 liter water. Deze wijze van toepassing mag alleen binnen worden gebruikt.

  Inhoud: 500 gram
  Werkzame stof: Acetamiprid 0,2%
  Toelatingsnummer: NL-14589N / BE 4909B

  13.95
 • Insectenlamp Knock Off 5 watt

  Vliegen, motten en muggen vangen met de Knock Off insectenlamp 5 watt – spatwater dicht

  Deze Knock Off insectenlamp vangt vliegen, muggen en motten in bijvoorbeeld uw huis, serre, schuur of overdekt terras. Dankzij het 360° design worden de insecten vanuit alle hoeken tot de lamp aangetrokken.
  De lamp kan zowel staand als hangend worden geplaatst. Doordat het een zeer compacte insectenlamp betreft is deze ook ideaal om mee te nemen op vakantie.

  Specificaties
  • Laag stroomverbruik
  • Vangstbereik: 35m2
  • Gemaakt van ABS vuurbestendig materiaal
  • IPX4 norm (spatwater dicht)
  • Vangt vliegen, muggen en motten
  • Levensduur lamp: ca. 8000 uur
  • Afmetingen: 16 x 16 x 22,5 cm

  18.95
 • Impressed spray tegen spinnen en insecten

  Impressed insecten en spinnen spray. GEBRUIKSAANWIJZINGVoor het gebruik van de spray dient men de betreffende locatie eerst spin en insect vrij te maken. Verwijder daarnaast zoveel mogelijk van overige vuil. Hierna kan de desbetreffende locatie worden ingespoten met de Impressed insecten en spinnen spray. Let hierbij wel op de overtollige vloeistof word verwijdert om spoor en/of vlekvorming te voorkomen. Extra Inhoud: 500ml Verbruik: Ca. 10-15ml per m2

  9.95
 • Bayer Piron Pushbox mierenlokdozen

  Bayer Piron PushboxIndrukken- en klaar! De Bayer mierenlokdozen zijn verpakt per 2 mierenvallen. De mierenlokdozen hebben een mooi strak design en zijn te gebruiken binnes- en buitenshuis. Mieren lopen altijd via vaste routes(mierenstraat) naar hun nest. Plaats de Bayer mierenlokdoos langs deze mieren straat vlak bij het mierennest voor een effectief en snel resultaat. De mierenlokdoosjes zijn goed voor een oppervlak van 4m2. Toelatingsnummer: 13526N Werkzamestof: imidacloprid 0,3/kg Inhoud: 2 Bayer mierenlokdoosjes

  5.35
 • Weitech 3-pak Elektrische Verjager WK3523

  Weitech electrische ultrasone verjager voor binnen 3-pak De weitech electrische ultrasone verjager werkt zonder chemicaliën of gif. De weitech electrische ultrasone verjager is geheel onschadelijk voor u en uw huisdieren. De meeste dieren horen geluiden ver boven het bereik van het menselijke gehoor. Het constant veranderende ultrasone geluid irrriteerd ongewenste kruipende insecten maar de gehoororganen raken niet beschadigd. Deze weitech electrische ultrasone verjager kan licht hoorbaar zijn voor het menselijk gehoor. De ultrasone technologie is ontwikkeld om dieren weg te houden van huizen, garages, zolders, kruipruimten, kelders en stallen. Deze producten werken zonder chemicaliën of gif. Verjaagt: Kleine knaagdieren zoals muizen, ratten, kruipende insecten en vliegende insecten Beschermde oppervlakte tot 45m². Indien de te beschermen oppervlakte uitgerust is met meubels en zachte materialen, zal het toestel minder oppervlakte beschermen. Direct aansluitbaar op 220V Zichtbaar resultaat na 72 uur Maximaal verbruik van 0,7Watt Indicatielampje Geschikt voor kamers – gaat niet direct door muren. Muizenverjager, kruipende insecten verjager 3-pak met zeer aantrekkelijke prijs

  29.50
 • BAYER tegen Kruipende insecten

  Mieren en kruipend ongediertespray is na toepassing nog enkele weken actief. Hierdoor Bayer producten zeer effectief om mieren en andere hardnekkige insecten, zoals kakkerlakken en zilvervisjes te bestrijden. Gebruik: De Bayer producten blijven 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Werkzamestof: permethrin en tetramethrin Gehalte: 0,25% resp. 0,05% Toelatingsnummer: 12932 N Toelating Nederland.Werkt actief tegen kakkerlakken, zilvervisjes, papiervisjes, pissebedden, mieren, bedwants, torren, kevers, vliegen, wespen etc..

  12.95
 • Luizenkam tegen hoofdluis

  Luizenkam inclusief meegeleverd vergrootglas waarmee u de hoofdluis gemakkelijk vind.

  Inhoud:
  Gele kam voor kort haar.
  Blauwe kam voor lang haar.
  Vergrootglas
  Materiaal: Zeer sterk RVS waardoor de kam indien nodig in kokend water kan worden gereinigd.

  9.99
 • Wespenhandschoen 1 paar

  Wespenhandschoen De wespenhandschoen is handig en veilig voor als u zelfstandig op een effectieve manier wespen wilt gaan bestrijden. Deze wespenhandschoenen zijn gemaakt van soepel kalfsleder. De kap van de handschoen loopt door tot driekwart van de onderarm en is voorzien van elastiek. Een optimale afdichting is hierdoor gegarandeerd.

  25.95
 • Extra lange lijmplank – per stuk

  Creëer een ongediertevrije zone met deze XL muizen lijmplank!

  De Catchmaster XL is een zeer lange lijmplank waardoor u een nog bredere dekking heeft. Ideaal voor het plaatsen langs plinten of pallets.
  Dit product is geschikt voor het vangen van muizen, kakkerlakken, zilvervisjes en andere kruipende insecten. Dankzij het formaat kunt u gemakkelijk gebieden afzetten om ongedierte weg te houden.


  Inhoud: Per stuk
  Afmeting: 60 x 10 cm

  2.39
 • Extra lange lijmplank – 10 stuks

  Extra lange lijmplank met een aantrekkelijke pindageur!

  De Catchmaster XL is een zeer lange lijmplank waardoor u een nog bredere dekking heeft. Ideaal voor het plaatsen langs plinten of pallets.
  Dit product is geschikt voor het vangen van muizen, kakkerlakken, zilvervisjes en andere kruipende insecten. Dankzij het formaat kunt u gemakkelijk gebieden afzetten om ongedierte weg te houden.


  Voor het volledig afzetten van een euro pallet heeft u 6 XL lijmplanken nodig.

  Inhoud: 10 stuks (ook verkrijgbaar in voordeelverpakking)
  Afmeting: 60 x 10 cm

  21.99
 • Extra lange lijmplank – voordeelverpakking – 72 stuks

  Extra lange lijmplank met een aantrekkelijke pindageur!

  De Catchmaster XL is een zeer lange lijmplank waardoor u een nog bredere dekking heeft. Ideaal voor het plaatsen langs plinten of pallets.
  Dit product is geschikt voor het vangen van muizen, kakkerlakken, zilvervisjes en andere kruipende insecten. Dankzij het formaat kunt u gemakkelijk gebieden afzetten om ongedierte weg te houden.


  Inhoud: 72 stuks
  Afmeting: 60 x 10 cm

  139.99
 • Vliegenlamp Knock Off 36 watt – 300m2

  Vangt vliegen, muggen en motten op een oppervlakte tot 160m2!

  Deze Knock off insectenlamp vangt vliegen, muggen en motten in bijvoorbeeld uw huis, serre, schuur of overdekt terras. U kunt de lamp zowel neerzetten als ophangen door middel van de handige haak aan de bovenzijde.
  De lamp is duurzaam en gemaakt van ABS vuurbestendig materiaal en voorzien van een IPX4 norm waardoor deze lamp spat waterdicht is.

  Eigenschappen
  • Laag stroomverbruik
  • Bereik tot 160m2
  • Gemiddelde levensduur lamp 8.000 uur
  • Geschikt voor o.a.: Overdekte terrassen, woonhuizen, schuren, wachtruimtes, kantines en winkels
  • IPX4 norm (spat waterdicht)
  • Neerzetten of ophangen

  79.95
 • Insectenlamp Knock off 18 watt

  Vangt vliegen, muggen en motten op een oppervlakte tot 160m2!

  Deze Knock off insectenlamp vangt vliegen, muggen en motten in bijvoorbeeld uw huis, serre, schuur of overdekt terras. U kunt de lamp zowel neerzetten als ophangen door middel van de handige haak aan de bovenzijde.
  De lamp is duurzaam en gemaakt van ABS vuurbestendig materiaal en voorzien van een IPX4 norm waardoor deze lamp spat waterdicht is.

  Eigenschappen
  • Laag stroomverbruik
  • Bereik tot 160m2
  • Gemiddelde levensduur lamp 8.000 uur
  • Geschikt voor o.a.: Overdekte terrassen, woonhuizen, schuren, wachtruimtes, kantines en winkels
  • IPX4 norm (spat waterdicht)
  • Neerzetten of ophangen

  24.99
 • Delta trap mottenval

  De Delta trap mottenval De Delta trap kartonnen mottenval is ideaal voor het vangen van de mannelijke exemplaren van diverse mottensoorten die voorkomen bij voedselbereiding en opslag zoals Meelmot, Cacaomot, Vruchtmot, Rozijnmot, Tabaks- en Dadelmot. Let op deze mottenval werkt het beste in combinatie met het Blackstripe motten lokmiddel

  3.29
 • Wespenpak inclusief kap maat S

  Wespenpak inclusief kap – Tegen wespensteken Dit wespenpak is handig en veilig voor u als u op een effectieve bestrijding van wespen wilt. Dit wespenpak inclusief kap is een uitvoering welke uitermate geschikt is voor als u veilig wilt bestrijden van een wespennest. Het wespenpak is voorzien van een geïntegreerde imkerkap met sluier. De mouwen en taille zijn voorzien van elastiek zodat u volledig veilig uw wespenbestrijding kunt uitvoeren.Maat: S

  73.99
 • Wespenpak inclusief kap maat M

  Wespenpak inclusief kap – Tegen wespensteken Dit wespenpak is handig en veilig voor u als u op een effectieve bestrijding van wespen wilt. Dit wespenpak inclusief kap is een uitvoering welke uitermate geschikt is voor als u veilig wilt bestrijden van een wespennest. Het wespenpak is voorzien van een geïntegreerde imkerkap met sluier. De mouwen en taille zijn voorzien van elastiek zodat u volledig veilig uw wespenbestrijding kunt uitvoeren.Maat: M

  74.99
 • PESTWEST Chameleon Uplight zilver A6

  Pestwest Chameleon Uplight zilver De Pestwest Chameleon Uplight zilver is een design wandmodel die vliegende insecten vangt door middel van een lijmkaart. Door het plakkende oppervlak van de lijmkaart vallen de vliegen niet uit de lamp waardoor deze lamp zeer geschikt is voor in de voedingsindustrie. De lijmkaart is niet zichtbaar waardoor deze lamp zeer goed in het interieur van een winkel past. Klanten zullen de gevangen vliegende insecten niet kunnen zien. De Pestwest Chameleon Uplight zilver is ook verkrijg in het beige en zilver. Graag vragen wij u om contact op te nemen voor de kleur van uw wens. Afmeting: 31,5cm x 48,5 cm x 6,5 cmGewicht: 4,3 KgLampen: 1×15 wattBereik: 40 m2 Kleur: Wit, beige of zilver

  149.95
 • Shooaway vliegenverjager

  Shooaway vliegenverjager De ShooAway vliegenverjager is een product dat stijlvol is vormgegeven deze kan worden geplaatst op ieder vlak oppervlak zoals een eettafel. Wanneer u de ShooAway vliegenverjager aanzet gaan de vleugels met vliegverjagende strips draaien. Door de geruisloos roterende vleugels houdt u de vervelende en onhygiënische vliegen en insecten weg bij het eten en drinken. De Shooaway vliegenverjager werkt zonder chemicaliën en is 100% effectief tegen vliegen. De ShooAway vliegenverjager is 100% veilig bevonden voor kinderen en huisdieren. Per eettafel van 6/8 personen bevelen wij 2 ShooAway’s aan. ShooAway is een uniek en stijlvol product voor BBQ’s of andere aangelegenheden in de tuin, camping of gewoon binnen in huis, wanneer u aan het genieten bent met vrienden en familie van uw hapje en drankje. 100% effectief tegen insecten op uw maaltijd Bevat geen giftigestoffen, dus milieuvriendelijk Het aanraken van de vleugels is onschadelijk Gebruik 2 stuks AA baterijen (niet inbegrepen)

  13.95

Main Menu