Vliegenlamp Eurom Metal 16

23.95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Voordelig goed werkende vliegenlamp van Eurom.

De lamp voor de particulier met vliegenoverlast! Deze vliegenlamp trekt vliegen aan door zijn ultraviolet verlichting. Vervolgens vliegen de vliegen tegen het spanningsrooster aan waardoor zij geëlektrocuteerd worden. Zet de vliegenlamp bij u in de stal, in huis of neem hem mee voor op camping tijdens uw vakantie. Deze Eurom Fly Away Metal 16 elektrocutielamp dient aangesloten te worden op het lichtnet.

Gebruik nadat u de lamp heeft ophangen of neergezet, stekker in het stopcontact en u kunt hem aanzetten.

Afmeting: 35 x 9 x 30
Wattage: 2x 8 watt UV TL-buizen
Bereik: 100m2

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Vliegenlamp Eurom Metal 16

De Vliegenlamp Eurom Metal 16 is de goedkope en effectieve vliegenlamp voor particulieren! De lamp is geschikt voor in huis, in de stal of op vakantie bij de caravan. Houd er wel rekening mee dat de lamp niet waterdicht is!

Het gebruik van de vliegenlamp

Haal de Vliegenlamp Eurom Metal 16 uit de doos en haal de kabel uit de kap van de lamp. U kunt de lamp ophangen of ergens neerzetten. Als u de lamp uitgepakt heeft is het enige wat u hoeft te doen de stekker in het stopcontact en de aan knop in klikken, u gaan beide UV TL-lampen aan. U kunt de lamp nu gewoon aan laten en door het UV licht zullen vliegen er op af komen. Zodra ze in de lamp vliegen krijgen ze een stroomstoot en zullen ze op slag dood zijn.

Voorkom overlast van vliegen

Vliegen komen af op allerlei voedsel dat ze alleen in vloeibare vorm kunnen opnemen. Daarnaast houden ze ook van warmte en licht en dus komen ze vaak huizen in. De larven ontwikkelen zich in rottend organisch materiaal, zoals in GFT bakken, mest in stallen maar ook kadavers van bijvoorbeeld muizen of ratten. Als de larven dan ontpoppen is er een kans dat ze met enorme getallen tegelijk wegvliegen. Al deze vliegen kunnen ziektekiemen overbrengen op mens en dier via de poten, monddelen, haren en uitwerpselen; dit kunnen bacteriën zijn, virussen en andere schadelijke micro-organismen. Eigenlijk is het enige en tevens het belangrijkste wat u kunt doen afval afgedekt houden en snel afvoeren, afvalbakken steeds reinigen. Waar nodig is vliegengaas, horren en lintgordijnen plaatsen.

Andere manieren om vliegen te bestrijden

Mocht u nog last hebben van de vliegen en u wilt een alternatief op de vliegenlamp kunt u ze bestrijden door middel van bijvoorbeeld een vliegenspray of vliegenzak.

Extra informatie

Merk

Eurom

Wat wilt u bestrijden?

Vliegenlamp Eurom Flyaway Metal 16

Vliegenlamp Eurom Metal 16