Producten om motten te bestrijden

Gaten in uw kleding? Nee, dat wilt u niet. Maar dit kan wel gebeuren wanneer u last heeft van een mottenplaag, dus bij motten in huis. Motten zelf eten geen kleding, maar de larven van de mot wel. Mottenbestrijding is goed aan te raden, omdat motten bestrijden erg gemakkelijk te doen is met de producten van ongedierteproducten.nl.

Producten voor motten bestrijden

Via onze website zijn er verschillende soorten producten te bestellen voor mottenbestrijding. Deze producten kunnen we onderverdelen in een anti mottenspray, lokdozen en lijmvallen. De anti mottenspray is van meerdere merken verkrijgbaar en valt binnen de prijsklassen van €8,90 tot €11,95. Motten in huis moeten weg en voor zo’n mottenplaag hebben wij deze producten. Motten bestrijden kunt u morgen al meteen doen, wanneer u wel voor 16:00 uur producten op onze website bestelt. Wilt u graag gratis verzending? Bestel dan voor een bedrag van meer dan €40,00 en u krijgt het voor niets bij u thuis bezorgd met PostNL.

 • BLACKSTRIPE™ Suterra Mottenval lokmiddel

  Feromoon voor gebruik in de mottenpot. Dit feromoon trekt de motten aan. Na 4-6 weken vervangen.

  2.49
 • BLACK STRIPE™ Mottenval mottenpot

  De mottenval is geschikt voor het vangen van de mannelijke exemplaren van diverse mottensoorten die voorkomen bij voedselbereiding en opslag zoals Meelmot, Cacaomot, Vruchtmot, Rozijnmot, Tabaks- en Dadelmot. Gebruik: De zwart-wit gestreepte opvangemmer levert een bijdrage aan een optimale vangst. Deze strepen hebben een aantrekkingskracht op de motten en dwingen de motten de val binnen te gaan. In de val kan een lijmvel worden geplaatst dat de insecten vangt. Aantal: 1

  21.95
 • Delta trap mottenval

  De Delta trap mottenval De Delta trap kartonnen mottenval is ideaal voor het vangen van de mannelijke exemplaren van diverse mottensoorten die voorkomen bij voedselbereiding en opslag zoals Meelmot, Cacaomot, Vruchtmot, Rozijnmot, Tabaks- en Dadelmot. Let op deze mottenval werkt het beste in combinatie met het Blackstripe motten lokmiddel

  3.29
 • Natural Control Mottenval voor kleding

  Natural Control Mottenval voor kleding Deze mottenval is een natuurlijke insectenval zonder insecticiden voor het detecteren van motten in kledingkasten. De mannelijke motten worden door een zeer specifiek sexferomoon en blijven kleven aan de lijmplaat. Deze mottenval is geschikt voor het vangen van kledingmotten. Instructies Neem de val uit de beschermende verpakking, het feromoon is nu actief en trekt onmiddellijk motten aan. Plaats de val horizontaal of gebruik het plakband op de achterzijde om de val tegen een verticaal oppervlak te plakken. De val is geschikt voor gebruik in slaapkamers, kledingkasten, kledingwinkels, enz. Vermijd plaatsen waar het tocht. Vervang de mottenval na 6-8 weken of wanneer de lijmplaat vol motten zit. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.Let op: Bewaar de val buiten bereik van kinderen.Bereik: 16m2 Verpakking: 2 vallen in een verpakking.

  7.99
 • BLACKSTRIP Mottenval lijmstrook 10 stuks

  Een speciale lijmstrook voor in de BLACKSTRIPE mottenval. Zodra de motten in de val komen, blijven ze vastplakken aan deze lijmstrook.Inhoud: 10 stuks

  24.24
 • BAYER tegen Vliegende insecten

  Vliegen en muggenspray is een omgevingspray en doodt vliegende insecten, zoals vliegen, muggen en motten. Inhoud: 400ml Werkzame stof: piperonylbutoxine en pyrethrinen Gehalte: 1% resp. 0,2% Toelatingsnummer: 12391 N Toelating Nederland.

  11.95
 • Natural Control levensmiddelen Mottenval

  Natural Control levensmiddelen Mottenval Deze mottenval is een natuurlijke insectenval zonder insecticiden voor het detecteren van motten in levensmiddelen. De mannelijke motten worden door een zeer specifiek sexferomoon en blijven kleven aan de lijmplaat. Deze mottenval is geschikt voor het vangen van meelmot, vruchtmot, cacaomot en dadelmot. Instructies Neem de val uit de beschermende verpakking, het feromoon is nu actief en trekt onmiddellijk motten aan. Plaats de val horizontaal of gebruik het plakband op de achterzijde om de val tegen een verticaal oppervlak te plakken. De val is geschikt voor gebruik in keuken, provisiekasten, bakkerijen, restaurants, enz. Vermijd plaatsen waar het tocht. Vervang de mottenval na 6-8 weken of wanneer de lijmplaat vol motten zit. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.Let op: Bewaar de val buiten bereik van kinderen.Bereik: 10m2 Verpakking: 2 vallen in een verpakking.

  6.95

Main Menu