Motten bestrijden

Producten om motten te bestrijden

Gaten in uw kleding? Nee, dat wilt u niet. Maar dit kan wel gebeuren wanneer u last heeft van een mottenplaag, dus bij motten in huis. Motten zelf eten geen kleding, maar de larven van de mot wel. Mottenbestrijding is goed aan te raden, omdat motten bestrijden erg gemakkelijk te doen is met de producten van ongedierteproducten.nl.

Producten voor motten bestrijden

Via onze website zijn er verschillende soorten producten te bestellen voor mottenbestrijding. Deze producten kunnen we onderverdelen in een anti mottenspray, lokdozen en lijmvallen. De anti mottenspray is van meerdere merken verkrijgbaar en valt binnen de prijsklassen van €8,90 tot €11,95. Motten in huis moeten weg en voor zo’n mottenplaag hebben wij deze producten. Motten bestrijden kunt u morgen al meteen doen, wanneer u wel voor 16:00 uur producten op onze website bestelt. Wilt u graag gratis verzending? Bestel dan voor een bedrag van meer dan €40,00 en u krijgt het voor niets bij u thuis bezorgd met PostNL.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu