Weitech WK0300 Ultrasone Muizen & Ratten verjager

39.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Verjaag ratten, muizen, spinnen, vlooien en kruipende insecten met ultrasoon geluid!

Werking: De muizen en insecten verjager werkt door middel van ultrasone trillingen, hierdoor worden muizen en kruipende insecten verjaagt tot een oppervlakte van 280m2.
De ultrasone trillingen zorgen ervoor dat de muizen of kruipende insecten zich niet op hun gemak voelen waardoor zij de ruimte zullen verlaten.
Huisdieren De frequentie is zo ingesteld dat zowel katten, honden, vogels, vissen en boerderijdieren hier geen hinder van zullen ondervinden.
Toepassing: Geschikt voor binnenshuis
De Weitech WK020 wordt van stroom voorzien door middel van het bijgeleverde netsnoer (2meter).

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Weitech WK0300

Met de Weitech WK0300 muizen en insecten verjager ziet u binnen 72uur al resultaat. Het ultrasone geluid zorgt ervoor dat de muis of insecten zich niet meer veilig voelen.
Zodra dit het geval is zullen zij het voor hun beschermde gebied verlaten. Het maximale bereik is 280m2 afhankelijk van muren, plafonds en vloeren.

Huisdieren hebben geen hinder

Doordat de Weitech WK0300 de ultrasone trillingen uitzend op een frequentie van meer dan 20Khz zijn deze niet hoorbaar voor huisdier.
Katten, honden, vogels, maar ook vissen en boerderijdieren zullen de trillingen niet waarnemen en hier dan ook geen last van ondervinden.

Gebruik

Met het bijgeleverde netsnoer met een lengte van 2 meter sluit u de verjager gemakkelijk aan op het stopcontact. Vervolgens stelt u de verjager in op de gewenste stand (muis of insect). Binnen 72uur zult u hier een zichtbaar resultaat van moeten waarnemen. Voor het beste resultaat is het belangrijk om de verjager 24 uur per dag aan te laten staan. Ook wanneer de overlast is opgelost kunt u het apparaat gewoon aangeschakeld laten. Dit zorgt er voor dat het ongedierte niet achteraf terugkeert naar uw woning.

Voorkom muizenoverlast

Wanneer u de overlast onder controle heeft is het verstandig om te bekijken hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen. Voor de hand liggende methode zoals het direct weggooien van voedselresten en het goed afdekken van open verpakkingen hebben daar een positief effect op. Maar minstens even zo belangrijk is het blokkeren van de toegangswegen voor de knaagdieren. Zorg er daarom voor dat eventuele gaatjes en openingen in de buitenmuur worden dichtgemaakt waardoor de knaagdieren niet meer naar binnen kunnen komen. Een muis heeft aan aan een opening van slechts 6mm voldoende om de woning binnen te komen.
Het dichtmaken van openingen kunt u doen met bijvoorbeeld Mouseshield of staalwol.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Weitech

Wat wilt u bestrijden?

Weitech WK0300 Ultrasone Muizen & Ratten verjager

Weitech WK0300 Ultrasone Muizen & Ratten verjager