Pissebedden bestrijden

Producten om pissebedden te bestrijden

Heeft u een huis vol pissebedden, of zijn het kleine pissebedden in huis? Bekijk dan zeker onze producten op de website ongedierteproducten.nl, want u kunt met ons bestrijdingsmiddel pissebedden bestrijden. Ook kleine pissebedden in huis kunnen erg vervelend zijn en zorgen voor een huis vol pissebedden. U kunt deze pissebedden verjagen of met bestrijdingsmiddel pissebedden bestrijden. De pissebed kunt u herkennen aan de 14 pootjes, het grijze of bruine lichaam, een schild van verschillende vlakken en de twee voelsprieten op het kopje. Wanneer u op zoek bent naar een pissebed, kunt u een kijkje nemen onder een pot die buiten staat. Onder deze bloempot zult u ongetwijfeld een pissebed tegenkomen.

Pissebedden bestrijden bij ongedierteproducten.nl met bestrijdingsmiddel pissebedden?

Op onze website kunt u veel producten vinden die u bij een huis vol pissebedden kunnen helpen. Maar heeft u geen last van pissebedden en heeft u geen interesse in bestrijdingsmiddel pissebedden? Maar wel van bijvoorbeeld bladluis? Dan hebben wij hier ook de producten voor om hier vanaf te komen. Betaal uw bestelling voor 16:00 uur en u ontvangt de dag erna direct uw producten, om zo op snel tempo te kunnen beginnen met het bestrijden van al het ongedierte.

 • Kruipende insectenspray – Protect Home

  Werkt ook tegen bedwantsen!
  De kruipende insectenspray van Protect Home heeft een werking van wel 6 weken. Met deze spray voorkomt en verhelpt u overlast van bijvoorbeeld Bedwantsen, kakkerlakken, mieren, of vlooien. Deze spray werkt tegen alles wat kruipt!

  Gebruik:
  Het middel is bedoelt voor het inspuiten van kieren, naden en andere plekken waar de insecten zich ophouden. Door middel van het handige meegeleverde spuitstuk is het gebruik van de kruipende insectenspray nog eenvoudiger.

  Toelatingsnummer: 12932 N
  Werkzame stof: Permethrin en Tetramethrin 0,25% resp 0,05%

 • LUXAN Vermigonspray tegen Kruipende insecten

  De LUXAN Vermigonspray is een breed werkend product tegen verschillende soorten kruipende insecten zoals bijvoorbeeld kakkerlakken, vlooien, mieren en tapijtkevers. Daarnaast kan dit product worden ingezet bij het bestrijden van wespennesten. Door middel van het lange meegeleverde spuitstuk kunt u het middel eenvoudig tussen kieren en naden aanbrengen.

  Inhoud: 400ml
  Werkzame stof: Permethrin 0,25%, tetramethrin 0,05%
  Toelatingsnummer: 12539 N

 • Weitech WK0220 Muizen en insecten verjager

  Met deze muizen en insecten verjager heeft u zichtbaar resultaat binnen 72uur!

  Werking: De muizen en insecten verjager werkt door middel van ultrasone trillingen, hierdoor worden muizen en kruipende insecten verjaagt tot een oppervlakte van 140m2.
  De ultrasone trillingen zorgen ervoor dat de muizen of kruipende insecten zich niet op hun gemak voelen waardoor zij de ruimte zullen verlaten.
  Huisdieren De frequentie is zo ingesteld dat zowel katten, honden, vogels, vissen en boerderijdieren hier geen hinder van zullen ondervinden.
  Toepassing: Geschikt voor binnenshuis
  De Weitech WK020 wordt van stroom voorzien door middel van het bijgeleverde netsnoer (2meter) maar kan ook op een 9 volt batterij worden gebruikt.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu