Producten om pissebedden te bestrijden

Heeft u een huis vol pissebedden, of zijn het kleine pissebedden in huis? Bekijk dan zeker onze producten op de website ongedierteproducten.nl, want u kunt met ons bestrijdingsmiddel pissebedden bestrijden. Ook kleine pissebedden in huis kunnen erg vervelend zijn en zorgen voor een huis vol pissebedden. U kunt deze pissebedden verjagen of met bestrijdingsmiddel pissebedden bestrijden. De pissebed kunt u herkennen aan de 14 pootjes, het grijze of bruine lichaam, een schild van verschillende vlakken en de twee voelsprieten op het kopje. Wanneer u op zoek bent naar een pissebed, kunt u een kijkje nemen onder een pot die buiten staat. Onder deze bloempot zult u ongetwijfeld een pissebed tegenkomen.

Pissebedden bestrijden bij ongedierteproducten.nl met bestrijdingsmiddel pissebedden?

Op onze website kunt u veel producten vinden die u bij een huis vol pissebedden kunnen helpen. Maar heeft u geen last van pissebedden en heeft u geen interesse in bestrijdingsmiddel pissebedden? Maar wel van bijvoorbeeld bladluis? Dan hebben wij hier ook de producten voor om hier vanaf te komen. Betaal uw bestelling voor 16:00 uur en u ontvangt de dag erna direct uw producten, om zo op snel tempo te kunnen beginnen met het bestrijden van al het ongedierte.

 • LUXAN Vermigonspray tegen Kruipende insecten

  Luxan Vermigonspray tegen kruipende insectenLuxan Vermigon Spray is inzetbaar tegen diverse kruipende insecten zoals mieren, kakkerlakken, vlooien, pissebedden en tapijtkevers. Tevens kan Vermigon Spray worden ingezet om wespennesten te bestrijden. Door de spuitlans is een eenvoudige toepassing goed mogelijk. De lange nawerking voorkomt gedurende een aantal weken nieuwe overlast. Werkzame stof: tetramethrin en permethrinGehalte: resp. 0,05% en 0,25%

  10.45
 • BAYER tegen Kruipende insecten

  Mieren en kruipend ongediertespray is na toepassing nog enkele weken actief. Hierdoor Bayer producten zeer effectief om mieren en andere hardnekkige insecten, zoals kakkerlakken en zilvervisjes te bestrijden. Gebruik: De Bayer producten blijven 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Werkzamestof: permethrin en tetramethrin Gehalte: 0,25% resp. 0,05% Toelatingsnummer: 12932 N Toelating Nederland.Werkt actief tegen kakkerlakken, zilvervisjes, papiervisjes, pissebedden, mieren, bedwants, torren, kevers, vliegen, wespen etc..

  12.95
 • Weitech Ultrasone WK0220 Muizen & Insecten

  Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen. Met de Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen verjaagt u muizen zonder chemicaliën of gif. De Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen creeert een onvriendelijk klimaat tegen muizen. Ze kunnen door de Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen niet gemakkelijk communicer en voelen zich onveilig en onprettig. Hoe de muizen individueel op de Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen reageren is verschillen, normaliter het het effect meteen merkbaar. De tijd dat een muis reageert en vlucht is maximaal 72 uur. Gebruik:Dit product werkt zonder chemicaliën of gif. Geheel onschadelijk voor u en uw huisdieren.Bereik: 140m2 Verjaagt: Kleine knaagdieren ( muizen, spitsmuizen )- Vlooien – Teken – Spinnen – Kruipende insecten Beschermde oppervlakte tot 140m². Indien de te beschermen oppervlakte uitgerust is met meubels en zachte materialen, zal het toestel minder oppervlakte beschermen. Aansluitbaar op 220V met een 2 meter lang snoer om zo een ideale plaatsing te verkrijgen. De WK0220 werkt ook met een 9V batterij (levensduur batterij +/- 3 dagen) Meerdere instellingen mogelijk Zichtbaar resultaat na 72 uur Maximaal verbruik van 0,3 Watt Indicatielampje Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

  25.99

Main Menu