Bladluis bestrijden

Producten om bladluis te bestrijden

Bladluizen bestrijden hoeft niet per se moeilijk te zijn. Een bladluis kunt u vinden op planten in bijvoorbeeld uw woonkamer. Het is een plantetend beestje, zuigt zich vast aan de aderen van de plant en voedt zich met de sappen. Naast het bestrijden van dit insect in bijvoorbeeld uw woonkamer, kunt u ook de bladluis bestrijden buiten op planten. Bladluizen verdelgen, bladluizen bestrijden of anti bladluis… hier heeft BAYER over nagedacht. Een anti bladluis spray voor bladluizen bestrijden en tegen witte vlieg, trips en natuurlijk luizen. Bladluis verdelgen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. U kunt deze spray op het blad spuiten en u zult hierna geen last meer hebben van de beestjes.

Bladluizen bestrijden

De bladluis bestrijding is goed te doen, zeker wanneer u een goed middel tegen bladluis in huis hebt. Dit middel tegen bladluis bestrijden kunt u bij ongedierteproducten.nl aanschaffen. Wanneer u voor 16:00 uur een middel tegen bladluis bij ons bestelt, kunt u ervan uitgaan dat het product de volgende dag bij u in huis is. Hierbij komt ook nog het voordeel dat wanneer u voor meer dan €40,00 aan producten bestelt, het gratis via PostNL wordt verzonden! Bladluis bestrijden, geen idee hoe dit werkt? Neem dan contact met ons op tussen 10:00 en 15:00 en wij geven u hier graag advies over.

 • Lijmplaten voor insecten Serre en Veranda (5 stuks)

  Deze lijmplaten van BSI om insecten te vangen zijn de ideale oplossing om insectenplagen in serres, veranda’s of in je huis onder controle te houden. Dit is een set van 5 rechthoekige plaatjes die met lijm ingestreken zijn. Een eenvoudig systeem met bijzonder goede resultaten. Ook te gebruiken in volle grond om insectenplagen in een vroeg stadium te detecteren. Deze ecologische lijmplaten bevatten absoluut geen gif. De insecten worden aangetrokken door de gele kleur van de lijmplaat en blijven er vervolgens op vastkleven.

  Het plaatsen van de lijmplaten is zoals gezegd zeer eenvoudig. Deze set bevat 5 lijmplaten en je krijgt ook gratis ophangclips waarmee je de platen erg makkelijk kan bevestigen waar je maar wilt.

   

 • LUXAN Pyrethrum plantenspray 400ml

  Voor de bestrijding van vretende en zuigende insecten in kamerplanten of in de siertuin gebruikt u LUXAN Pyrethrum plantenspray.


  Waar werkt de spray tegen:
  De spray werkt tegen verschillende insecten op kamerplanten of in uw siertuin. De spray kan worden gebruikt voor overlast van bladluis. witte vlieg, trips en rupsen.

  Gebruik:
  LUXAN Pyrethrum plantenspray is kant en klaar voor gebruik. De handige spuitfles zorgt voor een gemakkelijke toepassing. Spuit op kamerplaten of in de siertuin vanaf ongeveer 35 cm de planten in. Bevochtig de planten aan weerszijde. Zorg er wel voor dat de vloeistof er niet afdruipt. Doordat de spray over een flexibel ventiel beschikt kan de spuitbus in alle standen worden gebruikt. Wanneer nodig de behandeling herhalen.

  Inhoud: 400ml
  Werkzame stof: Piperonylbutoxide 0,6%, Pyrethrinen 0,12%
  Toelatingsnummer: 12447 N

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu