Producten om spinnen te bestrijden

U kent het vast wel… U loopt door huis en ziet in uw linker ooghoek een zwarte vlek. Het is een spin! U pakt de stofzuiger en gooit direct de stofzuigerzak weg of u haalt de buurman erbij die kan helpen met het spinnen bestrijden. Het is verschrikkelijk. Nu is één spin lastig, maar wanneer u last heeft van meerderen, dan is het handig of spinnen verdelgingsmiddel, een anti spinnen middel of een ander middel tegen spinnen te gebruiken.

Spinnen verjagen of spinnen bestrijden tips

Deze spinnenbestrijding is goed te doen met een middel tegen spinnen of spinnen verdelgingsmiddel van ongedierteproducten.nl. Hier kunt u bijvoorbeeld een spinnenvanger lijmval, een spray van BAYER, insectenverjager met ultrasoon geluid of natuurlijk anti spinnen middel voor gebruiken. U kunt bij spinnen bestrijden tips aan ons vragen, door contact op te nemen tussen 10:00 uur en 15:00 uur. Wilt u andere tips of heeft u een vraag, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met onze klantenservice. Bestel voor 16:00 uur uw product en u zal dit de volgende dag direct in huis hebben. Heeft u een totaalwaarde van meer dan €40,00, dan hoeft u ook geen verzendkosten te betalen. Ideaal!

 • Knock off Spinnenverjager 200m2

  Knock off spinnenverjager verjaagt naast spinnen ook vlooien, kakkerlakken en zilvervisjes. Deze Knock Off spinnenverjager werkt niet met giftige stoffen maar met een ultrasone techniek i.c.m. een elektromagnetische werking welke niet schadelijk is voor mens en huisdieren. Het apparaat is niet enkel alleen in huis goed te gebruiken. Doordat de Knock off spinnenverjager tot 200m2 werkt is deze ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld hotels, kantoren of supermarkten.• Werkt elektromagnetisch i.c.m. ultrasone technologie. • Effectief tegen alle ongedierte. • Niet schadelijk voor mens en huisdier. .

  24.95
 • Impressed spray tegen spinnen en insecten

  Impressed insecten en spinnen spray. GEBRUIKSAANWIJZINGVoor het gebruik van de spray dient men de betreffende locatie eerst spin en insect vrij te maken. Verwijder daarnaast zoveel mogelijk van overige vuil. Hierna kan de desbetreffende locatie worden ingespoten met de Impressed insecten en spinnen spray. Let hierbij wel op de overtollige vloeistof word verwijdert om spoor en/of vlekvorming te voorkomen. Extra Inhoud: 500ml Verbruik: Ca. 10-15ml per m2

  9.95
 • LUXAN Vermigonspray tegen Kruipende insecten

  Luxan Vermigonspray tegen kruipende insectenLuxan Vermigon Spray is inzetbaar tegen diverse kruipende insecten zoals mieren, kakkerlakken, vlooien, pissebedden en tapijtkevers. Tevens kan Vermigon Spray worden ingezet om wespennesten te bestrijden. Door de spuitlans is een eenvoudige toepassing goed mogelijk. De lange nawerking voorkomt gedurende een aantal weken nieuwe overlast. Werkzame stof: tetramethrin en permethrinGehalte: resp. 0,05% en 0,25%

  10.45
 • BSI Lijmvallen voor Zilvervisjes en Spinnenvanger

  Lijmvallen voor Zilvervisjes en kruipende insecten Lijmval om Zilvervisjes, spinnen, kakkerlakken en ander kleine kruipende insecten weg te vangen. Simpel te gebruiken overal in uw woning, garage, tuinhuis etc. Gebruik: Deze lijmplaatjes zijn gifvrij, geurloos en kant en klaar voor gebruik. Voor plaatsen de beschermlaag verwijderen. De insecten lopen over de val en blijven vastkleven aan de lijmlaag. De valletjes blijven 4 tot 6 weken werkzaam nadat ze zijn geplaatst. Na gebruik bij het vuilnis werpen. Inhoud: 5 vallen

  5.50
 • BAYER tegen Kruipende insecten

  Mieren en kruipend ongediertespray is na toepassing nog enkele weken actief. Hierdoor Bayer producten zeer effectief om mieren en andere hardnekkige insecten, zoals kakkerlakken en zilvervisjes te bestrijden. Gebruik: De Bayer producten blijven 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Werkzamestof: permethrin en tetramethrin Gehalte: 0,25% resp. 0,05% Toelatingsnummer: 12932 N Toelating Nederland.Werkt actief tegen kakkerlakken, zilvervisjes, papiervisjes, pissebedden, mieren, bedwants, torren, kevers, vliegen, wespen etc..

  12.95
 • Weitech Ultrasone WK0220 Muizen & Insecten

  Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen. Met de Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen verjaagt u muizen zonder chemicaliën of gif. De Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen creeert een onvriendelijk klimaat tegen muizen. Ze kunnen door de Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen niet gemakkelijk communicer en voelen zich onveilig en onprettig. Hoe de muizen individueel op de Weitech electrische ultrasone muizenverjager voor binnen reageren is verschillen, normaliter het het effect meteen merkbaar. De tijd dat een muis reageert en vlucht is maximaal 72 uur. Gebruik:Dit product werkt zonder chemicaliën of gif. Geheel onschadelijk voor u en uw huisdieren.Bereik: 140m2 Verjaagt: Kleine knaagdieren ( muizen, spitsmuizen )- Vlooien – Teken – Spinnen – Kruipende insecten Beschermde oppervlakte tot 140m². Indien de te beschermen oppervlakte uitgerust is met meubels en zachte materialen, zal het toestel minder oppervlakte beschermen. Aansluitbaar op 220V met een 2 meter lang snoer om zo een ideale plaatsing te verkrijgen. De WK0220 werkt ook met een 9V batterij (levensduur batterij +/- 3 dagen) Meerdere instellingen mogelijk Zichtbaar resultaat na 72 uur Maximaal verbruik van 0,3 Watt Indicatielampje Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

  25.99

Main Menu