Kruipende insectenspray – Protect Home

10.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Werkt ook tegen bedwantsen!
De kruipende insectenspray van Protect Home heeft een werking van wel 6 weken. Met deze spray voorkomt en verhelpt u overlast van bijvoorbeeld Bedwantsen, kakkerlakken, mieren, of vlooien. Deze spray werkt tegen alles wat kruipt!

Gebruik:
Het middel is bedoelt voor het inspuiten van kieren, naden en andere plekken waar de insecten zich ophouden. Door middel van het handige meegeleverde spuitstuk is het gebruik van de kruipende insectenspray nog eenvoudiger.

Toelatingsnummer: 12932 N
Werkzame stof: Permethrin en Tetramethrin 0,25% resp 0,05%

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Kruipende insectenspray

De kruipende insectenspray van Protect Home heeft een werking van wel 6 weken. Met deze spray voorkomt en verhelpt u overlast van bijvoorbeeld kakkerlakken, mieren, of vlooien. Deze spray werkt tegen alles wat kruipt!

Gebruik van de spray

Het middel is bedoelt voor het inspuiten van kieren, naden en andere plekken waar de insecten zich ophouden. Door middel van het handige meegeleverde spuitstuk is het gebruik van de kruipende insectenspray nog eenvoudiger.

Mieren

Mieren zijn sociale insecten die een kolonie vormen. De meeste Nederlandse mierensoorten bouwen het nest in een zachte bodem of in holle bomen. De mierenkolonie bestaat meestal uit één koningin, werksters (ook allemaal vrouwtjes), jonge mannetjes en maagdelijke koninginnen. De grootste groep zijn de werksters, die samen de werktaken verdelen. Wanneer het mierennest groot genoeg is, wordt een lichting van de opgroeiende larven opgekweekt tot mannetjes en koninginnetjes.
Koninginnen en mannetjesmieren hebben vleugels om de zogenoemde ‘bruidsvlucht’ uit te voeren. Op dat moment spreken wij over vliegende mieren. De soms enorme wolken van mieren bestaat dus enkel uit mannetjes en koninginnen. In de lucht paren deze, waarna de mannetjes sterven en de koninginnen nestplaatsen zoeken om een nieuwe kolonie op te richten. Dit kan al vliegend gedaan worden, zodat zelfs in bloembakken 10 meter boven de grond mierennesten kunnen ontstaan.
Mierennesten bestaan uit een enorme gangenstelsels. Zij maken hiermee je terras en tuin instabiel.

Overlast van mieren

Mieren veroorzaken overlast op bijvoorbeeld paden, terrassen, in muurvoegen, in gazons en binnenshuis. De gangenstelsels welke de mieren maken zijn enorm waardoor bijvoorbeeld het terras instabiel kan worden. Voor het oplossen van mierenoverlast kunt u ook gebruik maken van bijvoorbeeld mierenmiddel.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Bayer

Wat wilt u bestrijden?

Kruipende insectenspray - Protect Home

Kruipende insectenspray - Protect Home