Kakkerlakken bestrijden

Producten om Kakkerlakken te bestrijden

U kent het vast wel… U loopt op vakantie over straat en staat ineens op een kakkerlak, BAH! Maar weet u ook wel wat een kakkerlak dood maken allemaal kan veroorzaken? Wanneer u op een kakkerlak staat, neemt u allemaal eitjes mee. Deze eitjes komen uit en ja hoor, daar hebben we nog meer kakkerlakken. Dit ongedierte kan zich al snel uitbreiden van één naar honderd! U moet dus nooit een kakkerlak doden met uw schoen, maar echt een kakkerlakken bestrijden met kakkerlakken bestrijdingsmiddelen.

Kakkerlak bestrijden of meerdere kakkerlakken bestrijden?

Naast dat u een kakkerlak op vakantie tegenkomt, kunt u ook een kakkerlak in huis hebben. Bij het zien van een kakkerlak in huis of meerdere kakkerlakken in huis is het verstandig om direct aan de slag te gaan met kakkerlakken bestrijdingsmiddelen. Hiermee kunt u de kakkerlak bestrijden en er voor zorgen dat deze insecten zich niet verder uitbreiden. Ook zijn er verschillende tips om deze beestjes te voorkomen: het opruimen van voedselresten en drinken, dit in gesloten bakken of zakken bewaren en het huis direct verschonen. Om de uitbreiding van dit ongedierte voor te zijn, kunt u kakkerlakken bestrijden met de producten van ongedierteproducten.nl. Hiervoor zijn verschillende soorten producten, waaronder een lijmval of een spray. Bestel dit product voor 16:00 uur en u ontvangt het de volgende dag in huis. Gratis verzending is wanneer u bestelt boven de €40,00!

 • Hoy Hoy kakkerlakken lijmval – 5 stuks

  Al jaren lang één van de beste oplossingen voor het vangen van kakkerlakken!

  Met de kakkerlakken lijmval van Hoy Hoy kunnen kakkerlakken gevangen en gedetermineerd worden. De lijmval is voorzien van een lokstof op basis van vismeel en een sterke lijmlaag. Kortom: een perfecte lijmplank.

  Naast het vangen van kakkerlakken is deze lijmval ook geschikt voor het vangen van zilvervis of papiervisjes, bedwants en andere kruipende insecten.

  Gebruik:
  Plak de meegeleverde “deurmatjes” op de hiervoor bestemde plek op de val en verwijder het schutvel van de plakstrip.
  Vervolgens plaats u de meegeleverde lokstof in het midden van de lijmlaag en sluit de lijmval en plaats de val op de locatie van overlast. Het is belangrijk om de val langs de randen in niet direct zonlicht te plaatsen.

  Inhoud: 5 stuks

 • Edialux Topscore Spray kruipende insecten

  Werkt gedurende 4 tot 6 weken!

  De kruipende insecten spray is geschikt voor de bestrijding van o.a. zilvervisjes, kakkerlakken, bedwantsen, vlooien, pissebedden en andere kruipende insecten. Daarnaast kan het middel worden gebruikt voor het verdelgen van een wespennest.

  Gebruik:
  Spuit het middel in bijvoorbeeld naden en kieren waar het ongedierte zich schuil houdt. Dankzij het meegeleverde slangetje is dit eenvoudig en nauwkeurig te doen.
  Behandel hierbij ook de andere schuilplaatsen zoals bijvoorbeeld achter de koelkast of radiatoren. Zorg ervoor dat het oppervlak met een zwaaiende beweging licht vocht wordt gemaakt.
  De werkzame stof blijft 4 tot 6 weken actief.

  Inhoud: 400 ml
  Werkzame stof: permethrin 0,25% en tetramethrin 0,05%
  Toelatingsnummer: 12744 N

 • Kruipende insectenspray – Protect Home

  Werkt ook tegen bedwantsen!
  De kruipende insectenspray van Protect Home heeft een werking van wel 6 weken. Met deze spray voorkomt en verhelpt u overlast van bijvoorbeeld Bedwantsen, kakkerlakken, mieren, of vlooien. Deze spray werkt tegen alles wat kruipt!

  Gebruik:
  Het middel is bedoelt voor het inspuiten van kieren, naden en andere plekken waar de insecten zich ophouden. Door middel van het handige meegeleverde spuitstuk is het gebruik van de kruipende insectenspray nog eenvoudiger.

  Toelatingsnummer: 12932 N
  Werkzame stof: Permethrin en Tetramethrin 0,25% resp 0,05%

 • BSI Multistop Pro – 300m2

  Geschikt tot wel 400m2!

  De MultiStop Pro is geschikt voor oppervlaktes tot wel 300m2. Het apparaat is extra effectief doordat niet alleen gebruik gemaakt wordt van een ultrasoon geluid maar ook van een elektromagnetische en ioniserende werking.
  Deze elektromagnetische techniek geeft impulsen door aan de kabels in het stopcontact. Dit zorgt ervoor dat verscholen ongedierte in bijvoorbeeld muren of leidingen ook worden verjaagt. De ioniserende werking zuivert de lucht waardoor deze minder aantrekkelijk is voor ongedierte.
  U hoeft het apparaat alleen maar in het stopcontact te steken.

  Beide technieken zijn niet schadelijk voor mensen, honden, katten, vissen en vogels.

  Bereik: tot 300M2

 • Knock Off Insectenmiddel tegen kruipende insecten – 100 ml (200m2)

  Voor de bestrijding van o.a. mieren, zilvervisjes en bedwantsen!

  Zeer breed inzetbaar tegen verschillende soorten kruipende insecten. Behandel eenvoudig naden en kieren door deze in te spuiten met het insectenmiddel. Wordt geleverd in een handige doseerflacon voor het aanmaken van de juiste hoeveelheid spuitvloeistof.
  De vloeistof kan vervolgens middels bijvoorbeeld handsproeier of trigger sproeier worden aangebracht.


  Voor het bestrijden van o.a.:
  • Bedwantsen
  • Zilvervisjes
  • Mieren
  • Kakkerlakken
  • Papiervisjes

  Inhoud: 100 ml
  Oppervlakte: 200m2
  Werkzame Stof: Deltamethrin 2,451%
  Toelatingsnummer: NL-0020527-0000

 • BSI MultiStop Mini – Ongedierteverjager – 3 stuks

  Steek eenvoudig in het stopcontact en Verjaag muizen, ratten en kruipende insecten!

  De Multistop Mini is een ongedierteverjager waarmee u muizen, ratten en kruipende insecten buiten de deur houdt.
  Het apparaat werkt door middel van ultrasone geluidsgolven welke het ongedierte als zeer hinderlijk ervaart. Hierdoor zullen ze vertrekken.

  Het ultrasone geluid is niet schadelijk voor mensen, honden, katten, vogels en vissen.

  Inhoud: 3 stuks
  Bereik: tot 30M2 per verjager

 • LUXAN Vermigonspray tegen Kruipende insecten

  De LUXAN Vermigonspray is een breed werkend product tegen verschillende soorten kruipende insecten zoals bijvoorbeeld kakkerlakken, vlooien, mieren en tapijtkevers. Daarnaast kan dit product worden ingezet bij het bestrijden van wespennesten. Door middel van het lange meegeleverde spuitstuk kunt u het middel eenvoudig tussen kieren en naden aanbrengen.

  Inhoud: 400ml
  Werkzame stof: Permethrin 0,25%, tetramethrin 0,05%
  Toelatingsnummer: 12539 N

 • Weitech WK0220 Muizen en insecten verjager

  Met deze muizen en insecten verjager heeft u zichtbaar resultaat binnen 72uur!

  Werking: De muizen en insecten verjager werkt door middel van ultrasone trillingen, hierdoor worden muizen en kruipende insecten verjaagt tot een oppervlakte van 140m2.
  De ultrasone trillingen zorgen ervoor dat de muizen of kruipende insecten zich niet op hun gemak voelen waardoor zij de ruimte zullen verlaten.
  Huisdieren De frequentie is zo ingesteld dat zowel katten, honden, vogels, vissen en boerderijdieren hier geen hinder van zullen ondervinden.
  Toepassing: Geschikt voor binnenshuis
  De Weitech WK020 wordt van stroom voorzien door middel van het bijgeleverde netsnoer (2meter) maar kan ook op een 9 volt batterij worden gebruikt.

 • BSI MultiStop Mini Ongedierteverjager

  Steek eenvoudig in het stopcontact en Verjaag muizen, ratten en kruipende insecten!

  De Multistop Mini is een ongedierteverjager waarmee u muizen, ratten en kruipende insecten buiten de deur houdt.
  Het apparaat werkt door middel van ultrasone geluidsgolven welke het ongedierte als zeer hinderlijk ervaart. Hierdoor zullen ze vertrekken.

  Het ultrasone geluid is niet schadelijk voor mensen, honden, katten, vogels en vissen.

  Inhoud: 1 stuk
  Bereik: tot 30M2

 • Knock Off insectenpoeder 500 gram

  Ultra sterk middel waarmee u insecten probleem snel is opgelost!

  Zeer breed inzetbaar stuifpoeder voor de bestrijding van kruipende insecten. Of u nu Mieren, zilvervisjes, kakkerlakken, spinnen of bedwantsen wilt bestrijden met Knock Off insectenpoeder is het mogelijk.
  Het product wordt geleverd in een handige strooikoker waarmee u het poeder gedoseerd kan aanbrengen.

  Na het gebruik zal de overlast binnen korte tijd tot het verleden behoren.

  Inhoud: 500 gram
  Dosering: 20 g/m2
  Werkzame Stof: Deltamethrin 0,051%
  Toelatingsnummer: NL-0019284-0000

  Voor binnen- en buitengebruik

 • BSI MultiStop Interioir + ongedierteverjager 150m2

  Geschikt tot wel 150m2!

  De MultiStop Interior is geschikt voor oppervlaktes tot wel 150m2. Het apparaat is extra effectief doordat niet alleen gebruik gemaakt wordt van een ultrasoon geluid maar ook van een elektromagnetische werking.
  Deze elektromagnetische techniek geeft impulsen door aan de kabels in het stopcontact. Dit zorgt ervoor dat verscholen ongedierte in bijvoorbeeld muren of leidingen ook worden verjaagt.
  U hoeft het apparaat alleen maar in het stopcontact te steken.

  Beide technieken zijn niet schadelijk voor mensen, honden, katten, vissen en vogels.

  Bereik: tot 150M2

 • Knock Off Insectenmiddel 250 ml (500m2)

  Voor de bestrijding van o.a. mieren, zilvervisjes en bedwantsen!

  Zeer breed inzetbaar tegen verschillende soorten kruipende insecten. Behandel naden en kieren door deze eenvoudig in te spuiten met het insectenmiddel van Knock Off. Wordt geleverd in een handige doseerflacon voor het aanmaken van de juiste hoeveelheid spuitvloeistof.
  De vloeistof kan middels bijvoorbeeld een handsproeier of trigger sproeier worden aangebracht.


  Voor het bestrijden van o.a.:
  • Bedwantsen, Zilvervisjes, Mieren, Kakkerlakken, Papiervisjes

  Inhoud: 250ml
  Oppervlakte: 500m2
  Werkzame Stof: Deltamethrin 2,451%
  Toelatingsnummer: NL-0020527-0000

 • Knock Off Insectenmiddel Inclusief Spray – 50ml (100m2)

  Geleverde met handsproeier!

  Zeer breed inzetbaar insectenmiddel tegen verschillende soorten kruipende insecten. Behandel naden en kieren door deze eenvoudig in te spuiten met het insectenmiddel van Knock Off.
  Het product wordt geleverd in een handige doseerflacon voor het aanmaken van de juiste hoeveelheid spuitvloeistof.
  De vloeistof kan middels de meegeleverde handsproeier worden aangebracht.


  Meng 50 ml insectenmiddel met 5 liter water. Hiermee kunt u 100m2 behandelen.
  Voor het bestrijden van o.a.:
  • Bedwantsen, Zilvervisjes, Mieren, Kakkerlakken, Papiervisjes

  Inhoud: 50ml vloeistof + handsproeier
  Oppervlakte: 100m2
  Werkzame Stof: Deltamethrin 2,451%
  Toelatingsnummer: NL-0020527-0000

 • BSI Multistop Outdoor Solar – 150m2

  Werkt op zonne-energie! Bereik tot 150m2

  Verjaag door middel van ultrasoon geluid ongedierte zoals katten, muizen, ratten en marters uit uw tuin.
  Zodra het apparaat door middel van de ingebouwde bewegingssensor beweging constateert gaat het flitslicht aan waardoor een extra schrikreactie ontstaat.

  Doordat het apparaat op zonne-energie werkt hoeft deze niet opgeladen te worden. Als er te weinig zonlicht is, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden is het apparaat op te laten middels de meegeleverde usb-kabel.

  Oppervlakte: Sensor bereik 1 tot 10 meter (150m2)

 • Zapi lijmplank – 15×21 cm – 3 stuks

  Sterke lijmval voor het vangen van muizen en kruipende insecten.

  De Zapi zap trap muizen lijmval is voorzien van een sterk aroma waarmee de muizen worden gelokt. U kan de lijmplank zowel vlak als gevouwen gebruiken.
  Plaats de lijmval op de looproute van de muis, zodra de muis vastzit is ontsnappen onmogelijk.

  Inhoud: 3 stuks
  Formaat: 15 x 21 cm

 • Aeroxon Zilvervisjesval 3 stuks

  Deze val is geschikt voor de bestrijding van zilvervisjes en andere kruipende insecten zoals bijvoorbeeld kakkerlakken en pissebedden.
  De val heeft een werking tot 6 maanden.

  Inhoud: 3 stuks

 • BSI Kruipende insecten en wespenspray

  Effectief tegen kruipende insecten en wespen!

  De BSI kruipende insecten spray is geschikt voor diverse kruipende insecten zoals bijvoorbeeld kakkerlakken, pissebedden, mieren en zilvervisjes. Daarnaast is dit product geschikt voor het verdelgen van wespennesten.
  spuit eenvoudig te behandelen plekken in en kom razendsnel van uw overlast af!

  Inhoud: 400ml
  Werkzame stof: permethrin 0,25% en tetramethrin 0,05%
  Toelatingsnummer: 15937 N

 • BaiSafe gif depot – set 6 stuks

  De keus van de professionele bestrijder
  Baitsafe® – Een revolutionair station voor monitoring, controle en behandeling van ongedierte.

  Het station biedt u direct toegang tot holtes en gebieden waar knaagdieren leven en broeden. U kunt Baitsafe® eenvoudig (laten)installeren in plafonds, wanden, dakranden enzovoort. U kunt snel en gemakkelijk de lok- of bestrijdingsproducten vervangen. Wanneer het station in het plafond is geïnstalleerd kunt u deze werkzaamheden zonder losse ladder uitvoeren.

  Inhoud: 6 Stuks + 1 sleutel

 • Knock Off insectenpoeder 250 gram

  Ultra sterk middel waarmee u insecten probleem snel is opgelost!

  Zeer breed inzetbaar stuifpoeder voor de bestrijding van kruipende insecten. Of u nu Mieren, zilvervisjes, kakkerlakken, spinnen of bedwantsen wilt bestrijden met Knock Off insectenpoeder is het mogelijk.
  Het product wordt geleverd in een handige strooikoker waarmee u het poeder gedoseerd kan aanbrengen.

  Na het gebruik zal de overlast binnen korte tijd tot het verleden behoren.

  Inhoud: 250 gram
  Dosering: 20 g/m2
  Werkzame Stof: Deltamethrin 0,051%
  Toelatingsnummer: NL-0019284-0000

  Voor binnen- en buitengebruik

 • Green Protect kruipende insecten Lijmval – 3 stuks

  Feromoonval gemaakt van gerecycled materiaal!

  De Green Protect Kruipende Insectenval is een effectieve lijmplaatval, die wordt gebruikt om
  de aanwezigheid van ongedierte in uw huis te signaleren.

  Geschikt voor: o.a. Zilvervisjes, mieren, kakkerlakken en pissebedden
  Inhoud: 3 stuks
  werkingsduur ongeveer 2 maanden
  Afmetingen (mm): 170 (H) x 95 (B) x 22 (D)

 • Knock Off Freeze it – 500ml

  Gifvrije manier om snel van hinderlijke insecten af te komen!

  Voor het doeltreffend bevriezen van kruipende insecten (zoals wantsen, kakkerlakken, mieren, spinnen, duizendpoten) en de meeste vliegende insecten (muggen, vliegen, motten, wespen).
  Door de zeer lage temperatuur van -45°C van de vriesstraal barsten de cellen van vliegende en kruipende insecten, larven en eitjes open en zullen onmiddellijk worden gedood of blijven enkele uren verdoofd.

  2 standen
  De spuitbus is voorzien van een brede (rietje verticaal) en een precisiestraal (rietje horizontaal) waardoor deze in elke situatie is te gebruiken.

  Voordelen Freeze It Spray:
  1. Geurloos product
  2. Bevat geen insecticide
  3. Vlekt niet
  4. Geen schadelijk drijfgassen
  5. Zeer effectief

  Dit product is zowel binnen als buiten te gebruiken.

 • Zapi val voor kakkerlakken

  Zeer sterke lijmval voor het vangen van kakkerlakken en andere kruipende insecten. Door de folie te verwijderen en de val volgens instructie te vouwen is het plaatsen.
  Vervolgens plaatst u de val waar u overlast heeft.

  De kakkerlak val is voorzien van een speciale lijm met daarin een onweerstaanbare traktatie voor de kakkerlak. Wanneer de kakkerlak met de lijm in aanraking komt zit hij gevangen.

  Inhoud: 3 stuks
  Strong> Werking:
  4 weken

 • Swissinno Ongedierteval – 2 stuks

  Helemaal zonder chemicaliën en toch effectief optreden tegen ongedierte. Dat kan met de ongedierte-val van SWISSINNO.
  Daarom is deze val ook bij uitstek geschikt voor het beveiligen van ruimtes zoals voorraadkasten, kelders, keukens, restaurants, etc.

  De ongedierte-val is eenvoudig uit de verpakking te halen en op te zetten aangezien het aas er al bij zit. Het dode ongedierte hoeft niet te worden aangeraakt voor verwijdering. Perfect voor het op natuurlijke wijze elimineren van vervelende plagen zoals kakkerlakken, kevers, zilvervisjes, keldermotten of spinnen.

  Inhoud: 2 stuks
  Oppervlakte: 10m2 per val

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen