Kakkerlakken bestrijden

Producten om Kakkerlakken te bestrijden

U kent het vast wel… U loopt op vakantie over straat en staat ineens op een kakkerlak, BAH! Maar weet u ook wel wat een kakkerlak dood maken allemaal kan veroorzaken? Wanneer u op een kakkerlak staat, neemt u allemaal eitjes mee. Deze eitjes komen uit en ja hoor, daar hebben we nog meer kakkerlakken. Dit ongedierte kan zich al snel uitbreiden van één naar honderd! U moet dus nooit een kakkerlak doden met uw schoen, maar echt een kakkerlakken bestrijden met kakkerlakken bestrijdingsmiddelen.

Kakkerlak bestrijden of meerdere kakkerlakken bestrijden?

Naast dat u een kakkerlak op vakantie tegenkomt, kunt u ook een kakkerlak in huis hebben. Bij het zien van een kakkerlak in huis of meerdere kakkerlakken in huis is het verstandig om direct aan de slag te gaan met kakkerlakken bestrijdingsmiddelen. Hiermee kunt u de kakkerlak bestrijden en er voor zorgen dat deze insecten zich niet verder uitbreiden. Ook zijn er verschillende tips om deze beestjes te voorkomen: het opruimen van voedselresten en drinken, dit in gesloten bakken of zakken bewaren en het huis direct verschonen. Om de uitbreiding van dit ongedierte voor te zijn, kunt u kakkerlakken bestrijden met de producten van ongedierteproducten.nl. Hiervoor zijn verschillende soorten producten, waaronder een lijmval of een spray. Bestel dit product voor 16:00 uur en u ontvangt het de volgende dag in huis. Gratis verzending is wanneer u bestelt boven de €40,00!

 • Hoy Hoy kakkerlakken lijmval – 5 stuks

  Al jaren lang één van de beste oplossingen voor het vangen van kakkerlakken!

  Met de kakkerlakken lijmval van Hoy Hoy kunnen kakkerlakken gevangen en gedetermineerd worden. De lijmval is voorzien van een lokstof op basis van vismeel en een sterke lijmlaag. Kortom: een perfecte lijmplank.

  Naast het vangen van kakkerlakken is deze lijmval ook geschikt voor het vangen van zilvervis of papiervisjes, bedwants en andere kruipende insecten.

  Gebruik:
  Plak de meegeleverde “deurmatjes” op de hiervoor bestemde plek op de val en verwijder het schutvel van de plakstrip.
  Vervolgens plaats u de meegeleverde lokstof in het midden van de lijmlaag en sluit de lijmval en plaats de val op de locatie van overlast. Het is belangrijk om de val langs de randen in niet direct zonlicht te plaatsen.

  Inhoud: 5 stuks

 • Kruipende insectenspray – Protect Home

  Werkt ook tegen bedwantsen!
  De kruipende insectenspray van Protect Home heeft een werking van wel 6 weken. Met deze spray voorkomt en verhelpt u overlast van bijvoorbeeld Bedwantsen, kakkerlakken, mieren, of vlooien. Deze spray werkt tegen alles wat kruipt!

  Gebruik:
  Het middel is bedoelt voor het inspuiten van kieren, naden en andere plekken waar de insecten zich ophouden. Door middel van het handige meegeleverde spuitstuk is het gebruik van de kruipende insectenspray nog eenvoudiger.

  Toelatingsnummer: 12932 N
  Werkzame stof: Permethrin en Tetramethrin 0,25% resp 0,05%

 • LUXAN Vermigonspray tegen Kruipende insecten

  De LUXAN Vermigonspray is een breed werkend product tegen verschillende soorten kruipende insecten zoals bijvoorbeeld kakkerlakken, vlooien, mieren en tapijtkevers. Daarnaast kan dit product worden ingezet bij het bestrijden van wespennesten. Door middel van het lange meegeleverde spuitstuk kunt u het middel eenvoudig tussen kieren en naden aanbrengen.

  Inhoud: 400ml
  Werkzame stof: Permethrin 0,25%, tetramethrin 0,05%
  Toelatingsnummer: 12539 N

 • Weitech WK0220 Muizen en insecten verjager

  Met deze muizen en insecten verjager heeft u zichtbaar resultaat binnen 72uur!

  Werking: De muizen en insecten verjager werkt door middel van ultrasone trillingen, hierdoor worden muizen en kruipende insecten verjaagt tot een oppervlakte van 140m2.
  De ultrasone trillingen zorgen ervoor dat de muizen of kruipende insecten zich niet op hun gemak voelen waardoor zij de ruimte zullen verlaten.
  Huisdieren De frequentie is zo ingesteld dat zowel katten, honden, vogels, vissen en boerderijdieren hier geen hinder van zullen ondervinden.
  Toepassing: Geschikt voor binnenshuis
  De Weitech WK020 wordt van stroom voorzien door middel van het bijgeleverde netsnoer (2meter) maar kan ook op een 9 volt batterij worden gebruikt.

 • Knock Off Insectenmiddel tegen kruipende insecten – 100 ml (200m2)

  Voor de bestrijding van o.a. mieren, zilvervisjes en bedwantsen!

  Zeer breed inzetbaar tegen verschillende soorten kruipende insecten. Behandel eenvoudig naden en kieren door deze in te spuiten met het insectenmiddel. Wordt geleverd in een handige doseerflacon voor het aanmaken van de juiste hoeveelheid spuitvloeistof.
  De vloeistof kan vervolgens middels bijvoorbeeld handsproeier of trigger sproeier worden aangebracht.


  Voor het bestrijden van o.a.:
  • Bedwantsen
  • Zilvervisjes
  • Mieren
  • Kakkerlakken
  • Papiervisjes

  Inhoud: 100 ml
  Oppervlakte: 200m2
  Werkzame Stof: Deltamethrin 2,451%
  Toelatingsnummer: NL-0020527-0000

 • BSI MultiStop Mini Ongedierteverjager

  Steek eenvoudig in het stopcontact en Verjaag muizen, ratten en kruipende insecten!

  De Multistop Mini is een ongedierteverjager waarmee u muizen, ratten en kruipende insecten buiten de deur houdt.
  Het apparaat werkt door middel van ultrasone geluidsgolven welke het ongedierte als zeer hinderlijk ervaart. Hierdoor zullen ze vertrekken.

  Het ultrasone geluid is niet schadelijk voor mensen, honden, katten, vogels en vissen.

  Inhoud: 1 stuk
  Bereik: tot 30M2

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu