Imitatie wespennest WazzzpAway

8.79

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

WazzzpAway imitatie-wespennest De WazzzpAway imitatie-wespennest zorgt ervoor dat de meeste wespensoorten uit de buurt blijven van het imitatie-wespennest. De WazzzpAway biedt bescherming voor een gebied met een straal van 5 meter. Het imitatie-wespennest werkt niet tegen al bestaande wespennesten, deze moeten eerst verwijderd worden voordat het imitatie-wespennest effectief wordt. De WazzzpAway is zeer gemakkelijk op te hangen aan de lus. Hang het imitatie-wespennest bijvoorbeeld aan de parasol of de dakgoot. Aantal:1

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 168 Categorieën: ,

Imitatie wespennest WazzzpAway

Het Imitatie wespennest WazzzpAway zorgt ervoor dat de meest wespen op afstand blijven. Het wespennest geeft bescherming in een straal van 5 meter.

Gebruik

Hang het nest aan bijvoorbeeld uw parasol, dakgoot of ergens op uw terras. U kunt het Imitatie wespennest WazzzpAway gemakkelijk ophangen aan de meegeleverde lus.
Vervolgens worden de wespen in een straal van 5 meter verjaagt. Het nest werkt overigens niet tegen bestaande wespennesten. Een bestaand wespennest dient u eerst te verwijderen. Het verwijderen van een wespennest kunt u door een professionele bestrijder laten doen, in sommige gevallen is dit ook goed zelf uit te voeren.

Verwijderen van een wespennest – Veiligheid

Wanneer u ervoor kiest om een bestaand wespennest zelf te gaan verwijderen is het belangrijk om veilig te werk te gaan. Gebruik hiervoor imkerkledij zoals een wespenpak en handschoenen. Voor het verwijderen van een nest kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Wespen Schuimspray Bayer.

Wespennest verwijderen met Schuimspray van Bayer

Voor het gebruik van Wespen Schuimspray BAYER bij binnenshuis hangende nesten of nesten in spouwmuren dient u als volgt te werk te gaan.
Spuit eerst de ingangen dicht met het schuim. Hierdoor zullen de wespen nauwelijks meer uit hun nest kunnen komen. Vervolgens spuit u het wespennest vol met schuimspray. Wij adviseren deze behandeling ‘s avonds uit te voeren wanneer alle wespen zich in het nest bevinden. Dit verkleint ook de kans dat rondvliegende wespen u steken. Ventileer de ruimte na behandeling altijd goed.
Lees voor gebruik altijd eerst goed de gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Weitech

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Imitatie wespennest WazzzpAway

Imitatie wespennest WazzzpAway