Zilvervisjes bestrijden

Producten om zilvervisjes te bestrijden

Het kan zijn dat wanneer je het licht aandoet in je kamer, je wel eens een beestje weg ziet schieten. Dit is mogelijk een zilvervisje. Zilvervisjes bevinden zich graag in het donker en zijn dan ook vaak actief. U kunt deze beestjes herkennen aan het zilveren lichaam. Het insect is langwerpig en heeft een lengte van ongeveer 10 millimeter. Onthoud wel; er bestaan ook papiervisjes. Deze hebben net een andere kleur, namelijk zwart en zijn ongeveer vijf millimeter langer. Deze twee insecten worden vaak met elkaar verward.

Bestrijding zilvervisjes

Een zilvervisjes plaag kan erg naar zijn, maar u kunt uiteraard zilvervisjes bestrijden in huis of zilvervisjes verjagen. Voor zilvervisjes bestrijden in huis of zilvervisjes verjagen hebben wij verschillende producten in ons assortiment; lijmvallen, lokdoosjes zilvervisjes en verschillende sprays. U kunt met lokdoosjes zilvervisjes vangen en door de plakstrip zullen deze insecten hieraan vast blijven plakken. De spray mag u alleen binnenshuis gebruiken, omdat dit ook giftig kan zijn voor andere insecten. De zilvervisjes plaag kunt u morgen al bestrijden met onze producten, maar alleen wanneer u voor 16:00 uur op onze website producten bestelt! De bestrijding van zilvervisjes is nog nooit zo gemakkelijk geweest. U plaatst bijvoorbeeld een lokdoos op de plek waar u deze beestjes wilt bestrijden en voilà! U kunt zilvervisjes bestrijden.

 • Luxan Zilvervisjesval 3 stuks – Het middel tegen zilvervisjes

  Luxan Zilvervisjesval 3 stuks Zilvervisjes in huis bestrijden doe je met de Luxan zilvervisjesval. Deze val is zeer doeltreffend voor zilvervisjes papiervisjes en ovenvisjes. Zet de val neer langs de randen van de ruimte waar u de zilvervisjes wilt bestrijden. Door de handige plakstrip blijven de zilvervisjes plakken. Deze val is geschikt voor thuisgebruik en voor professioneel gebruik. De vallen worden op grote schaal ingezet bij bibliotheken en archieven. De val is optimaal effectief na 3-7 dagen.

 • BSI Lijmvallen voor Zilvervisjes en Spinnenvanger

  Lijmvallen voor Zilvervisjes en kruipende insecten Lijmval om Zilvervisjes, spinnen, kakkerlakken en ander kleine kruipende insecten weg te vangen. Simpel te gebruiken overal in uw woning, garage, tuinhuis etc. Gebruik: Deze lijmplaatjes zijn gifvrij, geurloos en kant en klaar voor gebruik. Voor plaatsen de beschermlaag verwijderen. De insecten lopen over de val en blijven vastkleven aan de lijmlaag. De valletjes blijven 4 tot 6 weken werkzaam nadat ze zijn geplaatst. Na gebruik bij het vuilnis werpen. Inhoud: 5 vallen

 • BAYER tegen Kruipende insecten

  Mieren en kruipend ongediertespray is na toepassing nog enkele weken actief. Hierdoor Bayer producten zeer effectief om mieren en andere hardnekkige insecten, zoals kakkerlakken en zilvervisjes te bestrijden. Gebruik: De Bayer producten blijven 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Werkzamestof: permethrin en tetramethrin Gehalte: 0,25% resp. 0,05% Toelatingsnummer: 12932 N Toelating Nederland.Werkt actief tegen kakkerlakken, zilvervisjes, papiervisjes, pissebedden, mieren, bedwants, torren, kevers, vliegen, wespen etc..

  12.95
 • BAYER Zilvervisjes Spray – Van echte Bayer kwaliteit

  Bayer Zilvervisjes Spray BAYER Zilvervisjes spray is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar zilvervisjes zich schuilhouden. BAYER zilvervisjes spray werkt ook tegen papiervisjes en ovenvisjes! Gebruik: Houd of richt het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen achter en onderkasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Spuit dan op een afstand van 20 cm zonder slangetje gelijkmatig over de te behandelen plek door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen. Nooit te grote oppervlakken (wanden of vloeren) behandelen. Het middel blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Let op: Ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren. Niet toepassen op plaatsen waar kinderen met een leeftijd van 0 – 4 jaar kunnen komen. Door hand-mond-contact met de vloeistof op de hand en de mond van het kind kan dit product gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Werkzame stof: permethrin en tetramethrinGehalte: 0,25% resp. 0,05%Inhoud: 400 mlToelatingsnummer: 13393 NWerkt actief tegen kakkerlakken, zilvervisjes, papiervisjes, pissebedden, mieren, bedwants, torren, kevers, vliegen, wespen etc..

  12.49

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu