Zilvervisjes bestrijden

Producten om zilvervisjes te bestrijden

Het kan zijn dat wanneer je het licht aandoet in je kamer, je wel eens een beestje weg ziet schieten. Dit is mogelijk een zilvervisje. Zilvervisjes bevinden zich graag in het donker en zijn dan ook vaak actief. U kunt deze beestjes herkennen aan het zilveren lichaam. Het insect is langwerpig en heeft een lengte van ongeveer 10 millimeter. Onthoud wel; er bestaan ook papiervisjes. Deze hebben net een andere kleur, namelijk zwart en zijn ongeveer vijf millimeter langer. Deze twee insecten worden vaak met elkaar verward.

Bestrijding zilvervisjes

Een zilvervisjes plaag kan erg naar zijn, maar u kunt uiteraard zilvervisjes bestrijden in huis of zilvervisjes verjagen. Voor zilvervisjes bestrijden in huis of zilvervisjes verjagen hebben wij verschillende producten in ons assortiment; lijmvallen, lokdoosjes zilvervisjes en verschillende sprays. U kunt met lokdoosjes zilvervisjes vangen en door de plakstrip zullen deze insecten hieraan vast blijven plakken. De spray mag u alleen binnenshuis gebruiken, omdat dit ook giftig kan zijn voor andere insecten. De zilvervisjes plaag kunt u morgen al bestrijden met onze producten, maar alleen wanneer u voor 16:00 uur op onze website producten bestelt! De bestrijding van zilvervisjes is nog nooit zo gemakkelijk geweest. U plaatst bijvoorbeeld een lokdoos op de plek waar u deze beestjes wilt bestrijden en voilà! U kunt zilvervisjes bestrijden.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen