Knock Off Reward Pellets – 200gram Voordeelverpakking

7.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Voordeelverpakking

Zeer effectief lokmiddel voor muizen en ratten. Door gebruik te maken van de Knock Off Reward Pellets muizen & ratten worden vangstresultaten aanmerkelijk verhoogt.

Gebruik:
Plaats de pellet eenvoudig op een muizen- of rattenklem en plaats de val volgens instructie. Ook voor het gebruik van diervriendelijk vallen werken de Knock off Reward Pellets perfect. Doordat de knaagdieren zich enorm aangetrokken voelen tot het product wordt de vangkans enorm vergroot.

Gifvrij en veilig in te zetten ook wanneer kinderen of huisdieren aanwezig zijn.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Knock Off Reward Pellets

Knock Off Reward Pellets is een effectief lokmiddel voor muizen en ratten waarmee de vangstresultaten aanmerkelijk worden verhoogt.
De pellet kan eenvoudig op een muizen- of rattenklem worden aangebracht. Daarnaast werkt deze ook perfect in combinatie met inloop- en doorloopvallen om levende vangst te realiseren.

Gifvrij en veilig in te zetten ook wanneer kinderen of huisdieren aanwezig zijn.

Het gebruik

Plaats het lokaas eenvoudig op een muizen- of rattenklem.

Ongedierteproducten biedt meer producten aan voor overlast van muizen, zoals bijvoorbeeld een groot <a href=”https://ongedierteproducten.nl/muskil-excellent-graan-16x50gr/”>voordeelpakket van Muskil</a> wanneer u grote overlast heeft.

Overlast van muizen voorkomen

Als u overlast van muizen heeft kunt u dit uiteraard oplossen met dit product. Het beste blijft echter om de overlast zoveel mogelijk te voorkomen. U kunt dit doen door kritisch naar de buitenmuren te kijken of hier wellicht kleine gaatjes of scheuren inzetten waardoor het ongedierte naar binnen kan komen. Doordat een muis beschikt over een inklapbaar skelet heeft hij aan een opening van slechts 6mm voldoende om bij u naar binnen te komen. De gaten die u tegenkomt zijn te dichten met <a href=”https://ongedierteproducten.nl/mouse-shield-gatenstopmiddel-muis-rat/”>Mouseshield </a>of <a href=”https://ongedierteproducten.nl/staalwol-tegen-muizen-ratten/”>staalwol</a>. Daarnaast blijft uiteraard het zoveel mogelijk opruimen en afdekken van etensresten een belangrijke zaak.

Wat wilt u bestrijden?

Knock Off Reward Pellets - 200gram Voordeelverpakking

Knock Off Reward Pellets - 200gram Voordeelverpakking