PEST-STOP Diervriendelijke muizenval

3.59

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

PEST-STOP Diervriendelijke muizenval TripTrap

Slim bedacht, en heel effectief Een doorzichtige PEST-STOP diervriendelijke muizenval Trip Trap om muizen levend te vangen. Wanneer de muis in de slim bedachte pest-stop diervriendelijke muizenval Trip Trap doorloopt valt de ingang dicht en zit de muis gevangen. U kunt al snel zien of u een muis gevangen heeft doordat er is gekozen voor een transparante muizenval. PEST-STOP diervriendelijke muizenval Trip Trap – Snel PEST-STOP diervriendelijke muizenval Trip Trap – veilig PEST-STOP diervriendelijke muizenval Trip Trap- Humaan PEST-STOP diervriendelijke muizenval Trip Trap – zeer effectief.

Aanbevolen door ongedierteproducten.nl: Provoke superlokstof! Hiermee lokt u de muizen naar de muizenval met een zeer onweerstaanbare geur.
Inhoud: 1 muizenval

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay

PEST-STOP Diervriendelijke muizenval Trip-Trap

De diervriendelijke muizenval van PEST-STOP is een van de meest gebruikte vallen in de particuliere sector. Door het doorzicht ontwerp van de val kunt u makkelijk zien of er een muis in zit. De val vangt 1 muis per keer. Nadat een muis in de val is gelopen zal hij dichtklappen en kan de muis niet meer ontsnappen. Na de vangst kunt u makkelijk de muis weer los laten zonder dat u de muis hoeft aan te raken.

Het gebruik van de val

Deze val is super simpel te gebruiken. U plaatst lokstof in de val op een plek waar de muis pas bij kan als hij helemaal in de val zit. Deze lokstof kan pindakaas zijn, maar wij raden Provoke lokstof aan. Provoke lokstof is een van de meest effectieve en meest gebruikte lokstoffen voor muizen en ratten door particulieren en professionals. Nadat u de lokstof heeft geplaatst raden wij aan de val langs een muur te plaatsen in de ruimte waar u de muis of keutels heeft gezien. De rede hiervoor is dat muizen vaak langs muren de zelfde route lopen.

Na het zetten van de val

Controleer regelmatig of u iets gevangen heeft. Hiervoor raden wij vaak een interval aan van maximaal 4 uur. Als u een muis gevangen heeft, raden wij aan dat u de muis op minimaal 1 kilometer en het liefst 4 kilometer afstand los laat. Doet u dit niet is de kans vrij groot dat de muis de weg terug vind. Als u de val dan opnieuw wilt zetten is het het beste om de lokstof op nieuw aan te brengen.

Preventie van meer overlast

Het voorkomen dat u last van muizen krijgt hangt van één ding af en dat is ingangen blokkeren. Muizen kunnen door gaatjes van 5-7mm. Ze kunnen dit door hun inklapbare skelet. Het is dus van groot belang dat u alle potentiële ingangen dicht. Gaten dichten kunt u doen door gebruik van Mouseshield en staalwol.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Pest-Stop

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

PEST-STOP Diervriendelijke muizenval

PEST-STOP Diervriendelijke muizenval