Luxan muizenval 2 stuks

5.35

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Luxan muizenval 2 stuks

De Luxan Muizenval is zeer gemakkelijk in gebruik: lokaas aanbrengen, opspannen en plaatsen. Door de speciale spanrichting is deze val niet alleen veilig voor de vingers, maar ook gevangen muizen kunnen vlot en hygiënisch verwijderd worden. Het diepe lokaasreservoir kan opgevuld worden met een lokaas naar keuze, al raden wij Provoke lokstof ten zeerste aan vanwege de sterke lok-werking. Deze kunststof uitvoering is uitermate geschikt om meerdere malen te gebruiken. De muizenvallen zijn steeds opnieuw te gebruiken

Inhoud: 2 muizenvallen

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

LUXAN Muizenval

de Luxan Muizenval is een van de moderne klassiekers onder de muizenvallen van het moment. Denkt u aan een plastic muizenval, dan is de luxan muizenval de muizenval waar u aan moet denken. De val is super gemakkelijk in gebruik, en enorm effectief. Er zitten grote tanden aan de val om de muis vast te houden. Ook is de val envoudig te legen en schoon te maken.

Het gebruik van de val

Voor het gebruiken van de val moet u lokstof gebruiken. In de val zit een grote trog waar u de lokstof in kan doen. U kunt hier voor pindakaas gebruiken maar wij raden aan om provoke te gebruiken. Provoke is een speciaal gemaakte lokstof voor ratten en muizen. Provoke is een van de meest gebruikte lokstoffen voor particulieren en professionals op het moment. Nadat u de lokstof in de trog heeft gedaan kunt u de val spannen door de hendel naar achter te trekken tot hij vast klikt.

Het plaatsen van de val

Met het plaatsen van de val raden wij aan om de val langs de muur te zetten van de kamer waar de muis of keutels zijn gevonden. Muizen lopen namelijk vaak langs muren en ook de zelfde routes. Daarom is het optimaal als u de val met de lokstof naar een muur toe zet.

Preventie van meer overlast

Muizen hebben net als andere knaagdieren tandjes die hun hele leven lang groeien. Deze tandjes moeten ze wel bijhouden. Daarom knagen ze zo veel aan bijvoorbeeld houtwerk waterleidingen en elektrische bedrading. Dit kan enorme schade veroorzaken en zeker in de vorm van water en brandschade. Maar hoe voorkomt u dan dat er muizen uw huis in komen? Het voorkomen dat u last van muizen krijgt hangt van één ding af en dat is ingangen blokkeren. Muizen kunnen door gaatjes van 5-7mm. Ze kunnen dit door hun inklapbare skelet. Het is dus van groot belang dat u alle potentiële ingangen dicht. Gaten dichten kunt u doen door gebruik van Mouseshield en staalwol.

Mocht u nog meer informatie willen kunt u ons altijd bellen of mailen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Luxan

Wat wilt u bestrijden?

Luxan muizenval 2 stuks

Luxan muizenval 2 stuks